Puiuti de randunici 2008! (180)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

LA MULTI ANI, RANDUNICI!!!

Sunt la capitolul trecut cu cititul, as avea foarte multe de spus, v-am citit, am vazut poze superbe, dar acum as vrea sa le felicit pe cele doua gravidute ale crengutei
Sovi si Clodute, wow, am emotii, nu-mi vine sa cred ca deja incepeti alta odisee, felicitarile mele, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi. Va doresc din suflet un an plin numai de vesti bune si lucruri frumoase!

Sovi, nu stiu nimic despre tinctura aia, dar am citit in multe locuri ca alcoolul baut la inceputul sarcinii (primele saptamani, in general pana sa-ti dai seama ca esti gravida) nu afecteaza fatul. Si nu cred io ca ai baut pana ai cazut sub masa, nu?. Stai linistita, bebe va fi foarte bine, bucura-te de sarcina si sa stii ca ma bate un gand sa intru si io in club, desi imi tremura chilotii numa cand ma gandesc

Clodute, stai linistita in privinta vaccinului antigripal, nu ai nici un motiv sa plangi. Nu stiu cum e prin alte tari, dar aici vaccinul antigripal este recomandat femeilor gravide. Eu personal l-am facut anul trecut in toamna, cand eram gravida. Iar anul acesta i l-am facut si lui fi-miu, cand avea 8 luni, iar peste cateva zile urmaza sa-i fac doza a doua. Nu ai absolut nici un motiv de ingrijorare, dimpotriva, conform scolii americane ai facut un lucru foarte bun ca te-ai vaccinat.
Iti dau numai un www.medicalnewstoday.com/articles/124190.php" target="_blank">exemplu:
"The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) reminds women, including those who are pregnant, to get their annual vaccination for the upcoming influenza (flu) season which runs from October through mid-May in the US. According to ACOG, flu vaccination should be a routine part of prenatal care, and the ideal time to vaccinate pregnant women is October and November."

Va pup si poate mai revin, desi sambata seara am sotu' acasa si nu prea stau la calculator...

Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

SOVI:

sovietica
natural mama

Romania
bucuresti
(BUCURESTI)
1247 Mesaje

Trimis la: - 17/08/2007 : 13:20:50
Cu timiditate si speranta ca voi avea ce imparti cu voi inca 8 luni de acum inainte, va spun ca mi-am primit si eu liniutele de la "Barza" azi dimineata. Inca sunt nauca, mi-am sigilat coltul cu produse naturiste de teama sa nu iau ceva interzis pt sarcina. Abia vad monitorul de sanii astia mariti :P :))))
Eu ma gandeam sa merg la ginecolog abia la 6 saptamani, cand s-o vedea(sper)si embrionul. Acum trebuie sa fac si munca de cercetare la ce doctor sa merg, ca n-am nici o idee. Daca poate sa imi dea cineva argumente solide sa merg mai inainte va rog sa o faceti. Nici acid folic nu voi lua pana atunci, cred ca sucul de grau verde, drojdia de bere si alimentia variata sunt suficiente.
Conform calculelor de aici, ar trebui sa fiu o mamica de 26 Aprilie (mai mult sau mai putin), ultimul CM fiind la 20 iulie.
Va pup pe toate si sa aveti parte numai de vesti bune.

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata

Fetelorrrrrrrrrrrrrrr cit mai dureaza pina trece greata ...la Patrick nu am avut nici o zi de greata si acum de 1 sapt imi vine sa dau tot afara din mine... nu mi-e pofta de mincare... dar as sta numai in frig din cauza de greata .... Deci !!! Cit mai dureaza greata asta ??????????????????????????

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
for everybody si revin!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Bitza, am admirat-o pe Antonia! Seamana cu tine toata!

Nicol, mai ce aventuri nocture aveti si voi!
cat despre comportamentul Alexiei...asa e si la noi!daca citesti ceva( mie cartea aia mi-a cazut in mana si am fost f multumita!) te-ar ajuta sa o intelegi mai bine si sa te comporti cat mai adecvat cu ea!
Ei scriu ca faza de regeresie dureaza 6 luni, la noi cam asa a fost, numai ca a mai revenit de cand e Seb tot bolnav....aseara de xeemplu a vrut si ea suzeta!

Clodute, iti dau o veste proasta- pana in 14 saptamanai dureaza! la Ilinca am vomat in fiecare dimineata si mi-era greata permanent!

Se amelioreaza cu vitamina B6!

Mergi la inceput

Nicol, sa bagi un nas si aici!
http://www.scribd.com/doc/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani

E un link dat de Elara cred, acum mult timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna dimineata!!! am facut cafelutza

ANtonia s-a trezit cu noaptea in cap acum o ora si trebuie sa stau cu ea la calc. ca altfel face zgomot cu premetgatorul si tipa de scoala toata casa si vecinii pe deasupra.Acum este la mine in brate si roade mouse-ul
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/3166079664/

Nicol si MIha multumim de aprecieri

Clodute depinde.....la mine a durat pana la trei luni si jumate chiar spre patru.DE abia ne mutasem in apartament si mirosul de proaspat zugravit ma facea sa vomit si ce nu mancam.......si anumiti detergenti la fel

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Tuchi merci mai toti zic ca seamna mult cu mine.lasa ca sa nu se supere bitu'peste cativa ani ii fac un baietel sa semene numai cu el

Despre ce carte zici, cea la care tocmai ai pus link-ul pentru Nicol?????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Kya, imi pare rau ca nu m-am intalnit ieri cu tine, poate iti gaseai geanta!
Oricum, geanta misto ai cele mai mari sanse sa o gasesti pe mosilor, sunt cateva magazine foarte bune....eu pe-acolo mai imilasam salariu!

Exact asa facea si Ili cu mersul, insa si-a dat drumul destul de greu din mana mea, parca ii era teama sa plece singura, insa cand a plecat nu s-a mai oprit! spre deosebire de Seb care vad ca s-a oprit la 7 pasi legati si cade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Bun....culcat cupchil...mincare pe foc ...
Multumesc fetele de incurajari... sper totusi sa imi fie doar pina ..... miineeeeeee...

Multumesc si fetelor de peste ocean... asa am citit si eu ca ar fi ok vaccinarea...dar stii cum e...in romania totul e pe dos...
Am vorbit deja cu un medic ginecolog si mi-a spus ca vaccinurile romanesti sint contraindicate clar...probabil substantele ... eu am facut un frantuzesc...luni dimineata ma duc la el cu prospectul in dinti sa vedem ce zice despre el...

Pup si fug

Clodute

Mergi la inceput