Romanii din Marea Britanie (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Cioc!Cioc!Cioc!Bat timid la usa !Ma primiti si pe mine in cercul vostru?Voi sta mai timida,in umbra dar tare bine-mi prinde sa va citesc !
Cu o intrerupere de doua luni , ma aflu in Anglia din luna octombrie si in urma schimbarilor (in bine) din viata mea,se pare ca aceasta imi va deveni ceea ce se chiama "home" .Noi locuim in Hounslow Middlesex ,prietenul meu este englez,un om minunat,foarte calm si la locul lui,contabil la o firma particulara , eu momentan lucrez de acasa ca si din Romania pentru ca mai am de rezolvat cu divortul si apoi incepem step by step sa ma pun la punct cu documentele necesare aici .Nu alerg dupa caini cu covrigi in coada,nu ma astept sa ploua cu lire dar nici nu disper .Luna viitoare imi voi aduce si fata aici ,deja ne-am interesat ce ne trebuie pentru a o transfera de la scoala unde a fost in Romania aici .
Cam asta e despre mine .
Pana imi permiteti sa-mi gasescx un loc printre voi , voi continua cu cititul de unde am ramas si va multumesc pentru ca datorita voua am gasit multe informatii utile !
Laura

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Buna Laura .Iti doresc multe reusite si sper din suflet sa ai aici viata pe care ai visat-o.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Multumesc,Adelyna!Asa sper si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Buna, Laura. Mult succes in noua viata pe care o vei incepe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Laura, bine ai venit!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Multumesc tuturor de primire!
Viata de aici deja am inceput-o cu dreptul,zic eu !Aici ma simt "acasa" si imi lipseste cand merg in Romania .

Dark , te pupicesc si eu!Am o problema cu compu acum si nu-mi ia zambilicii !E de la antivirus ca macina de vre-o 3 ore !Hihihi!
Azi am avut o zi teribil de ocupata dar si cu mari satisfactii .Am primit telefon ca benoaclele mele sunt gata asa ca am intins-o sa mi le iau (doua perechi la pret de una ) plus suporturi pentru ambele perechi si carpite de sters .Sincera sa fiu am fost impresionata si de politetea celor de la Specsavers (sper ca am scris corect) de aici din Hounslow !
Dupa ce mi-am luat ochelarii am abramburit-o prin oras dupa cadouri pentru fete(a mea mandra creatie ,doua nepoate plus lista de protejati ) si ma bucuram ca un copil ori de cate ori luam ceva!Sunt teribila!Cand e vorba sa cumpar pentru copii,ma lasi 3 ore in magazin si mai stau inca 4 !

Apoi m-am reintors la home sweet home si da-i cu smotruitul ca sa las casa curata duminica cand oi zbura spre Ro .
Acu stau cu maclavaisul pe cap ca cika mi-a traznit prin cap sa-mi schimb culoarea din bruna in roscata dar sa vedem ce-o iesi ca prea are o culoare de puding de capsuni .
Pup.Acu vazui ca tre sa mi-l spal!
O noapte placuta tuturor!

Mergi la inceput

Asa liniste e aici!Sper ca nu din cauza mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna, Laura, bine ai venit pe la noi. Stai linistita, nu din cauza ta e liniste pe aici, asa e mai tot timpul. Drum bun acasa! Sa ne povestesti ce mai e prin tara.

Cristina, pana la urma am reusit sa scoatem masina, asa botita cum e si ne-au dat si aia 500£ amarati, urmand sa ne sune cineva, pentru ca am cerut o reevaluare si sper sa mai urce macar un pic suma. Deci, daca insisti se poate. Acum nu ma astept sa ne mai dea mare lucru, poate nu ne mai dau nimic, dar macar am incercat.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Fetelor, imi puteti spune daca este o biserica ortodoxa in Wembley? Mi-a spus cineva ca ar fi una greceasca, la care vine si un preot roman si tine slujbe, dar nu am o adresa concreta. Ma puteti ajuta?
A si aveti idee, cele care ati botezat copilasi despre ce taxe e vorba la botez, ceva obiceiuri, traditii, etc.
Va multumesc mult.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Hello fetelor!

Ce mai faceti?

Revin si eu dupa o lunga vacanta...ma bucur sa constat ca ni s-au alaturat noi membri....Bun venit!!
Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pt plecarea in Bangladesh...Deja s-a amanat putin plecarea, dar sper ca pana la sfarsitul lunii cel tarziu sa fim acolo...

Sunt din ce in ce mai hotarata sa imi fac o pensie privata inainte de plecare.Din pacate (adica din fericire pt. ei)atat sotul meu cat si majoritatea cunostiintelor au o schema de pensie la care eu nu mai pot sa ader (a fost stopata de guvern)si nu ma pot ajuta cu prea multe informatii.Probabil ca multe dinte voi v-ati gandit deja la asta avand in vedere ca pensia de stat in UK este derizorie si iti mai trebuie si 33 de ani de vechime pt a te califica pt full pension.
Voi v-at facut o astfel de pensie?Nu ma refer la cea platita de angajator(in unele cazuri) ci una private pe care sa o platiti voi.
Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta pe forum (eu nu am gasit)dar am o mare rugaminte daca se poate sa imi dati si mie o idee.Am gasit ceva pe la Aviva dar nu mi se pare asa grozav..

Motanik...tu sigur tb sa stii..

O zi frumoasa va doresc ...si sper sa se mai anime forumul...

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US Around The World Wedding Erinn
Kendall

Mergi la inceput