Romanii din Marea Britanie (19)
Raspunsuri - Pagina 11
alayna spune:
Hello girls !
AM o mare rugaminte la voi,va rog mult cine imi traduce si mie propozitiile de mai jos?
Freedom in the world - po****tion trends . A record of the survey (po****tion in milions)
Multumesc
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
motanik spune:
Libertatea in lume - tendinte ale p o p u l a t i e i. Un raport al studiului (p o p u l a t i a in milioane)
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Letitia1 spune:
Motanik, in iunie pleci in concediu, sau am retinut eu gresit? Ah, sint moarta de invidie . Noi tot nu stim ce o sa facem. Ce-o fi facind Mada?
motanik spune:
Daaa, pe 27 iunie mergem o saptamana in Portugalia iar apoi pe 23 iulie in Ro, stau iar cu fata aproape 2 luni acolo, abia astept!
Voi unde mergeti vara asta?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Letitia1 spune:
Ah, cred ca abia astepti! Noi nu stim inca, as vrea ceva aproape, gen Spania sau Portugalia (vreo 2 saptamini) iar restul de vacanta imi trimit baiatul in Ro la bunici (l-am trimis si in vacanta de Pasti). Il trimit singur cu insotitor Tarom si ma costa mai ieftin decit daca ar merge unul din noi cu el. Eu nu am mai fost in Ro de 3 ani si nu cred ca merg nici vara asta. Poate la iarna de sarbatori.
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Libertatea in lume - tendinte ale p o p u l a t i e i. Un raport al studiului (p o p u l a t i a in milioane) -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra |
Esti o dulce Andra,mersi mult de tot pentru traducere
O zi buna
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
cristina1974 spune:
Andra, concediu placut in Portugaliasi sedere placuta in Romania!
Cu Madalina am vorbit la telefon, acum vreo saptamana si ceva . Era bine, ocupata cu fetitele. Cea mica are dintisori deja, si amandoua ii ocupa tot timpul Madalinei.
bunny spune:
Buna
Nici o veste ref la actele mele - si ma ia durerea de cap cind ma gindesc sa ma intorc acasa in aug sa rezolv cu ele ( caldura , jum din functionari in concediu ) cu baietelul de 5 ani - fara ajutor de la parinti ( tata e foarte bolnav la pat de aproape un an ..si saraca mama ).
Dar nici aici nu am cu cine sa-l las - ca nu stiu cit dureaza toate actele ( buletinul si carnetul de conducere).
Ma bate gindul decit sa merg acasa - mai bine dau aici pentru carnet din nou .
Am sunat si am reusit in final sa vorbesc la consulat ptr ID - cu procura , de trimis in tara se rezolva . Nu stiu ce e mai bine .
Letitia - te rog imi spui si mie cit costa in zilele astea insotitorul pentru copil si de la ce virsta ii accepta ?
Sa nu rideti dar am lucrat in turism si apoi in la Tarom - dar de 6 ani nu am mai luat 'cunostinta ' cu fostul job , oricum s-au schimbat regurile si multe intre timp .
Letitia1 spune:
Bunny, m-a costat 30x2 dus intors Londra-Buc si 20x2 dus intors Buc-Suceava, deci in total 100 de lire. Nu stiu de la citi ani are voie, al meu avea 8 ani de Pasti.
lau10 spune:
Buna fetelor
Ma intereseaza si pe mine referitor la copii care zboara cu insotitor.
Letitia, ai spus ca tu l-ai trimis cu Tarom, pot sa te intreb ce anume se intampla cu ei inavion, adica in ce fel au grija de ei etc. Eu as vrea sa-mi trimit fetita singura (ar avea atunci 6 ani) cu British airways si imi fac un milion de probleme. Ea pare a fi ok sa mearga singura dar eu nu pot dormi noaptea gandindu-ma ce o sa faca ea 2 ore jumate pe avion singurica...
Va rog din suflet daca puteti sa-mi dati niste informatii.
Va pup