Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
Nix spune:
lakrima imi pare foarte rau pentru pierderea ta
Ai grija de tine si iti doresc sa iti ajute Dumnezeu sa tii in brate cat mai repede bebele pe care ti-l doresti atat de mult.
13+
Ioanatugs spune:
Pooh, hera01, bibuga, Adrianafedorca va multumesc frumos dragelor!!
Micaalsa sper sa fie ultima Odisee pe care o parasesc asa! Chiar ma gandeam la anul 2008 care a fost foarte greu pentru mine, din toate punctele de vedere...am avut un ghiocel de aprilie si o zmeurica de august si am trecut foarte greu peste... Laura_Ioana si pentru mine este un model de perseverenta si o admir foarte mult i-am vazut si fetita cu ochii albastri...sper sa reusesc si eu intr-o zi!
Cel mai greu este se pare pentru sotul meu acum, care a clacat azi saracul..el tot mai spera ca bebe e bine...si cand i-am spus ca nu mai e, s-a intristat foarte tare si nu mai auzea nimic din ce-i spuneam despre incurajarile dr. Ma intreba doar de ce????!!! Cu ce-am gresit noi????
Toxoplasma mi-a iesit negativa, si IGG si IGM, deci e periculoasa, pentru ca pot s-o fac in sarcina. O s-o repet mereu. Va multumesc inca o data tutror pentru incurajari si nu va voi uita, cu siguranta!!
jojo_miha spune:
Ioana ma bucur ca ne-ai scris,in primul rand e foarte bine ca gandesti pozitiv desi in suflet e un gol imens.Iubita speranta moare ultima iti zic eu,si eu sunt o dovada vie ca se poate-cum am zis 3 sarcini pierdute,o nastere cu bebe mort si o REUSITA!Deci "daca iti doresti cu adevarat ceva fi sigura ce vei obtine acel lucru caci intreg Universul lupta tine tine!"
si multa putere sa treci peste si te asteptam cat mai curand cu vestea buna.
Lakrima imi pare rau !
Desi sunt cat casa poporului nici eu nu fac sport,am intrebat doctora daca am voie si mi-a zis ca la cea mai mica durere sa renunt si cum sotul era de fata a zis ca mai bine lipsa.
Difernta intre concediul medical so cel de risc este ca al doilea se trece in cartea de munca si mai trebuie sa-l accepte firma,mie nu mi-a acceptat si am stat in medical,cu comisie si tot asa pana am intrat in prenatal.
Nu stiu daca maine voi reusi sa intru ca am o groaza de sarbatoriti iar primea este fi-mea ,si urez de acum LA MULTI ANI ! tuturor care isi serbeaza ziua de nume.
si cate
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
10+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
pooh spune:
Buna dimineata burtici de zmeurici!Haideti la o cafeluta/ceai,daca v-ati trezit deja!Eu azi nu ma duc la servici,mi-am luat un liber si e asa de bine acasa
.Pe fiica mea am expediat-o la gradi,asa ca sunt singurica.Dupa-masa trebuie sa ajung la Tg-Mures la dr. endocrinolog sa-mi faca niste anlize,seara o sa fiu rupta de oboseala. Voi nu aveti probleme cu tenul?Mie mi-au iesit niste cosuri de toata frumusetea,mi se cojeste toata fata,ce sa zic,sunt de toata frumusetea,nici nu mai stiu cu se sa ma dau
.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
14+
hera01 spune:
neata burtici
La multi ani Ioanelor, Ionelelor etc 
Aseara am auzit inimoara puiului meu cu un doptone pe care l-am cumparat , am avut ceva de cautat dar pana la urma am gasit batea cu 148 batai pe minut asa de repede si de dulce ![]()
Doptonul poate fi folosit din spt 12 si este putin contradictoriu dar aici mi-a fost recomandat de ginecolog ptr eu sunt mai pesimista din fire .
ma duc la servici, o zi buna
sandy_2008 spune:
"Aseara am auzit inimoara puiului meu cu un doptone pe care l-am cumparat , am avut ceva de cautat dar pana la urma am gasit batea cu 148 batai pe minut asa de repede si de dulce
Doptonul poate fi folosit din spt 12 si este putin contradictoriu dar aici mi-a fost recomandat de ginecolog ptr eu sunt mai pesimista din fire ."
Ce este acela un DOPTON?
La multi ani celor care poarta numele de Ion, Ioana !