Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
monica2008 spune:
lakrima imi pare tare tare rau
am crezut ca daca avem sarcina mai mare nu se mai opreste din evolutie
.fetelor cand vad atatea dintre noi cum e retrag mi se rupe sufletul
eu ma rog la dumnezeu sa avem bebici sanatosi si sa fim bine pana la capat toate
+13
Galarina spune:
Cornelia, ma bucur sa te regasesc aici! Sarcina usoara! Ce fac piticutii tai?
Lakrima378, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat! Curaj pt a putea merge mai departe!
Va pup pe toate celelalte!
Cristina
micaalsa spune:
Lakrima,
si curaj. Nu-mi vine sa cred ca fara nici un simptom te poti trezi ca patesti asa ceva. Doamne ajuta sa fie bine si fii optimista, altceva n-ai ce sa faci in momentul acesta.
Ioana, tare m-am bucurat cand am vazut mesajul tau. Imi aduci aminte de o colega de odisee de la sarcina trecuta, Laura-Ioana ... si ea a pierdut multe sarcini si o fetita care trebuia sa fie de-odata cu Iulia mea. Si tot timpul era cu zambetul pe buze si optimista. Si Dumnezeu a ajutat-o, acum are o fetita frumusica foc. Sigur o sa citim si despre tine la fel, curand, presimt eu 
Imi trece prin gand sa-mi cumpar un aparat de monitorizare a batailor inimii la bebe. Stiti ceva de el? Aveti careva?
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
11+
mcrissa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Eu de la 1 februarie intru in concediu de risc maternal....si luna asta mai am de efectuat 13 zile de concediu legal....sincer,ma bucur din toata inima ca pot sta acasa Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+ |
pooh cu cat se plateste acest concediu?e cel cu 75%?daca iau acum 75% o sa iau mai putin in CIC?se considera media ultimelor 12 salarii incasate (adica 85% din acesti 75%)?
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
14+Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
micaalsa apartaul pentru ascultat zgomote fetale e recomandat pentru trimestrul 3,"Asezati aparatul pe burta si puteti ascultati bebelusul inainte de a se naste.
Foloseste tehnologie doppler.
S-ar putea s#259; nu auzi#355;i imediat zgomotele fetale, a#351;a c#259; nu fi#355;i dezam#259;git#259;. Trebuie s#259; ave#355;i r#259;bdare. Cu cât folosi#355;i mai des acest aparat, cu atât ve#355;i identifica mai u#351;or zgomotele fetale. Pozi#355;ia copilului va influen#355;a în mod semnificativ succesul dvs. Cea mai bun#259; pozi#355;ie este dac#259; el st#259; cu spatele spre buricul dvs. Succesul depinde #351;i de starea dvs. de relaxare. Trebuie s#259; încerca#355;i de câteva ori, înainte de a auzi zgomotele copilului, în special b#259;t#259;ile cordului fetal, care ar putea fi ascultate începând din luna a 5-a de sarcin#259;. Celelalte zgomote se aud mai devreme."
in luna a 5-a deja il simti...nu stiu daca merita investitia si poate e chiar un stres daca nu il pozitionezi bine si nu il auzi pe bebe.
Bulina mea
14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
pooh spune:
Da,Crissa,asa e,75% din salar.Dar nu prea am ce face,dr. mi-a interzis orice fel de efort fizic,si cel mai bine e sa stau acasa.La servici nu prea am cum sa ma protejez,sunt educatoare,am grupa mica,toti copiii sunt calare pe mine
,incerc sa nu ii redidc dar nu imi iese intotdeauna.Ma simt si psihic epuizata,si mi-e frica si de epidemiile de gripa,varsat de vant,oreion,etc.Asa ca am decis sa stau acasa.Si daca iau mai putini bani cand o sa fiu in CIC,asta e,important e sa fie bb bine,oricum nu as fi luat o avere,fiind bugetara![]()
.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
10+
mcrissa spune:
asa e, cel mai important e sa fie bebe bine.o sa-i spun si eu dr-ului ca ma doare burta la efort, plus ca fac o ora dus, una intors pana la munca in mijloace de transport aglomerate.si acum de la frigul de afara ma doare burta rau de tot.daca el zice ca e de stat acasa, o sa stau si eu.
Bulina mea
14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
pooh spune:
Sa stii ca si eu am observat ca ma doare burta mai tare de la frig....dar am crezut ca sunt eu mai dusa
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
10+
Nix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandy_2008 am o intrebare legata de epilatul inginal...exista vreo contraindicatie in timpul sarcinii? aveti idee daca implica vreun risc? eu am fost aseara la cosmetica, ca de obicei...nu m-am gandit ca ar fi vreo problema (folosesc ceara normala, pe cea de unica folosinta nu o suport) si mi-a venit ideea abia la sfarsit sa o intreb pe doamna de acolo daca are epilatul vreo treaba cu sarcina...mi-a zis ca in primele 3 luni de sarcina ar fi bine sa fie evitat epilatul, ca in perioada asta se fixeaza sarcina si sa nu fie bebele deranjat...eu nu am simitit vreo problema aseara, dar am intrat la banuieli, asa ca mi-ar prinde bine orice parere de la voi. merci. bye bye |
sandy eu nu am vazut nicaieri pe net vreo contraindicatie pentru epilatul inghinal in sarcina. Daca googalesti.. o sa vezi ca e ok. Eu practic acest "sport extrem" si nu am avut absolut nici o problema.
Se spune doar ca in perioada asta, pentru ca zona este mai vascularizata, epilatul poate fi mai dureros decat de obicei.
13+