Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
alfa_anca spune:
Salutare fetele!
De cand am citit de Ioana nu am reusit sa mai intru si acuma si lakrima.... Nu pot sa cred ca exista atata nedreptate pe lumea asta, ca sunt atatea femei care isi doresc un copilas si lupta o lupta crancena pentru asta si se intampla numai pe dos. Ioana si lakrima va doresc din suflet sa va reveniti foarte repede din toate punctele de vedere si sa veniti cat mai repede sa ne dati vesti bune.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
13+
bibuga spune:
da-ti-mi un sfat --in afara de ceara care e cel mai bun aparat de epilat?sau metoda?
bibuga 11+
blanca000 spune:
Eu tot cu ceara ma fac..de care o fi :unica sau calda. Eu sunt de parere ca epilatul cu aparatul doare mai tare si ideea e sa nu te doare tare si mai mult timp.
Cu ceara..pune si smulge odata tot..scapi mai repede.Chiar trebuie sa ma programez la un total...
Nu ma lasa deloc junghiul ala din spate si statul pe scaun 8 ore la birou nu cred ca ma ajuta...si imi pare si frig...mi-au inghetat degetele...
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
icmanu spune:
Sandy - Salariata gravida īn#351;tiin#355;eaz#259; angajatorul, depunānd, īn copie, fie Adeverinta medicala-tip, aprobata de Ministerul Sanatatii, fie Carnetul Gravidei si Anexa pentru supravegherea medical#259; a gravidei #351;i l#259;uzei, completat#259; corespunz#259;tor de medic,fie scrisoarea medicala eliberata de catre ginecolog(de preferat ar fi sa le ai pe toate trei), la departamentul resurse umane din cadrul unit#259;#355;ii, īnso#355;it#259; de o cerere scris#259; care s#259; con#355;in#259; informa#355;ii referitoare la starea proprie de maternitate, īn conformitate cu art. 2 lit. c) din ordonan#355;a de urgen#355;#259;(aceasta cerere e posibil sa o aiba cei de la resurse umane - un formular tip). Departamentul RU va verifica daca adeverinta medicala este depusa de salariata in termenul legal de maximum 5 zile lucratoare de la data eliberarii.
Cornelia spune:
Imi pare foarte rau, Ioana si Lakrima
! Multa putere sa mergeti mai departe!
Pentru ca am un chef de munca teribil
, am zis sa mai intru si eu sa dau buna ziua.
Cu aerobicul - eu nu m-as baga laasa ceva. Daca sunt programe speciale pentru gravide, da, altfel cred ca e prea riscant. Inotul e recomandat.
Eu nu ma misc deloc, decat din casa in masina, din masina la gradi, la servici si cumparaturi. Nici asa nu e bine, dar asta e...
Mi-am luat si eu rezultatul la dublu test si pare totul ok, din ce am putut descifra. Nu ma mai stresez cu triplu test. Nici pe asta nu l-as fi facut, dar am zis sa nu risc nimic, totusi.
Dupa varsta ecografica, am implinit 14 saptamani, am intrat in trim. II si se vede!!! Au trecut greturile crunte (am crezut ca nu e adevarat asa ceva, in viata mea nu am varsat atat, nici sa dorm nu puteam ca trebuia sa stau in pozitit verticala
). Acum as manca non stop (se vede, ca am pus serios pe mine), imi e greata de la mirosuri, dar parca a iesit soarele si pe strada mea. Nu am mai avut nici macar o pata, deci totul pare ok. Dureri de burtica am si eu, dar in limite normale, sper.
In schimb, sunt foarte obosita deja! Dupa numai doua zile de trezit la 6, nu mai pot!
Pupici si aveti grija de voi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
adrianafedorca spune:
neata si de al noi
eu inca sunt acasa si ce bine e...dar de maine gata incepe distractia...ufff mi-e groaza , la mine la serv. e o atmosfera cam nasoala si cand o sa le spun de fapt o sa vada singuri burtica cred ac n-o sa le pice prea bine
eu tot c ceara ma fac...calda sa zic asa, nu am avut probleme ba la cezar m-am facut si pe burtica inca de la inceput, sunt atre paroasa plus ca-s bruneta si pielea alba alba, asa ca daca suportati nu vad de ce nu...eu o sa ma fac lunar pt ca daca stau mai mult timp nefacut atunci ma chinuie si mai mult
bibuga eu am un apt de epilat dar nu rezist parca doare si mai tare , il suport pe picioare pana la genuchi in rest pisca de mori, poate tu rezisti, poti sa incerci, am prietene care se fac cu ap peste tot cu ceara nu rezista
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
elenada spune:
Eu ma epilez cu ceara. M-am epilat si acum de cand sunt graviduta.
Atata timp cat nu te doare foarte tare si e suportabil si nu te contractii de la durere cred ca nu are cum sa iti faca ra epilatul.
Mcrissa cred ca de ce te chinui sa multumesti lumea la servici de aia nu reusesti. Bine ar fi sa fii nesimtit si sa nu te intereseze dar trebuie sa fii facut si pt asta.
In mod normal trebuie sa anunti seful direct ca esti insarcinata si apoi la resurse umane asta daca nu anunta seful tau.
Din pacate firmele nu prea au chestii clare in legatura cu asta.
La mine stiau ca sunt insarcinata nu asta era problema ci faptul ca nu apucasem sa anunt prelungirea concediului medical.
Oricum tot ce imi doresc este sa le fie bine bebelusilor mei sa fie sanatosi si sa se nasca la termen. O sa trebuiasca sa ma invat sa nu ma mai intereseze nimic in afara de ei.
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
monica2008 foarte frumos numele ales
Alinax abdomene nu cred ca e bineoricum burtica creste, si o sa ai timp sa faci dupa ce nasti, daca esti o fire sportiva sigur o sa ajungi imediat la greutatea initiala , daca vrei totusi sport in timpul sarcinii eu zic sa faci sub supraveghere , cel mai bine plimbari lungi sau inot, sau aerobic pt gravide, sa ai grija 
mcrissa, elenada nu pot sa cred ca se poarta asa cu voi la servici, bine eu ma minunez de voi dar la mine cared ca o sa fie si mai nasol...eu as vrea sa merg la servici si program normal dar e prea mult stres, si atmosfera ffff nasoala, plus ca se fumeaza intr-un birou care are intrarea pe la noi prin birou si tot fumul vine la noi , e groaznic
sper sa treaca mai repede lunile astea si sa intram cu bine in prenatal, cam pe la jumatatea lui aprilie am calculat eu ,ar fi termenul
14+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
lakrima imi pare tare rau , sper sa reusesti sa gasesti puterea sa o iei de la capat , sa nu te dai batuta, merita sa lupti
, suntem alaturi de tine
14+
it's a girl !!!
adrianafedorca spune:
elenada ai mare dreptate asa ar tb sa facem sa ne intereseze doar de bebelusii nostrii si nu de rautatile celor de la servici, eu chiar o sa le spun sa ma lase in pace sa-mi dea trebuiri mai usoare si mai putin stresante ca daca nu bag medical , ar trebui sa ne vedem interesul
Cornelia si eu la fel nu fac deloc miscare si tare as vrea, in afara de servici masina si acasa , ca la gradi se duc bunicii, nu fac nimic, as face putin sport dar mi-e cam frica, ma si doare burtica, sper acum din trim 2 sa ma lase durerile si sa incep sa ies la plimbari, asa faceam la Cezar si tare bine mi-a fost, ne plimbam cate 2-3 ore
14+
it's a girl !!!