Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
mcrissa spune:
buna dimineata.
eu nu am dormit toata noaptea
, m-am invartit in pat de ma ustura pielea pe mine.m-am trezit de dimineata cu mainile si picioarele umflate si o durere crunta de cap.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
anne-marry spune:
buna dimineata burtici cu zmeurici
acum am reusit sa intru in birou [uitasem cheile acasa si acum a veni cineva sa mi le aduca
].
noi suntem bine
iar am ceva probleme cu diareea ...
... mai mult sunt crampe, dar sper sa se linisteasca.
bebe misca de zor prin burtica. ... si ...ce sa va mai zic... va invit la o ceasca de
CEAI ...
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
14
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Rallu spune:
Neata si de la mine,
Am dormit bine azi-noapte ceea ce nu s-a mai intamplat de multa vreme.
Mama ce bine a fost.
Pacat ca s-a trezit barbata-miu sa ma scoale de vreo 2 ori pt. ca i s-a parut lui ca ma zvarcoleam.
Prima data n-am zis nimic, dar a doua oara m-am ratoit sa ma lase in pace.
N-am idee daca m-am mai zvarcolit dar macar nu m-a mai trezit.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
14+
Asa arat eu acum
mcrissa spune:
anne-marry da-mi si mie o ceasca de ceai ca sa-mi revin dupa noaptea trecuta
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
14+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Moniland spune:
Buna dimineata!
Azi noapte am avut dureri groaznice de burta. Am luat no-spa, m-am foit si eu de cateva ori si acum nu ma mai doare. Sper sa nu fii fost probleme. Pe voi va mai doare burtica?
Cu exercitiile eu suflu si in iaurt avand in vedere ca am o sarcina pierduta si cu sarcina asta am avut sangerari. Sfatul meu e sa va abtineti ca aveti timp dupa.
cu

lakrima378 spune:
BUNA DIMINEATA
eu va parasesc,din pacate bebe meu s-a oprit din evolutie..
dupa o sarcina pierduta in 5 sapt si o extrauterina ,s-a mai dus un ingeras
va rog sa ma stergeti de pe lista ,aveti grija de voi si SARCINI USOARE PANA LA CAPAT! VA PUPLAKRA-cea mai fericita gravidutza-
11+
Here is my baby....http://www.enunta.ro/adrian_lacramioara.html
blanca000 spune:
Eu am dormit super zvarcolit azi noapte, nu mai imi place perna deloc si pe dorm pe puiut de perna..dar de dimineata m-am trezit cu un junghi intre omoplati de nu pot sa stau nicicum, ma doare la orice miscare, nu pot intoarce gatul deloc..merg prin birou ca un mistrt ma intorc toata odata.
Visez numai tampenii, ca ma duc la ecografie..ca nu mai ajung..ca nu imi zice dr. nimic..ca ma agit..offf....si mai am o sapt pana la eco...
De dimineata am vomitat..ma mai bucur si eu la unele simptome...![]()
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Doamne Doamne Lakrima suntem langa tine si ne rugam sa fie totul bine data viitoare. Ce se intampla? Cum ti-ai dat seama? A fost ceva in neregula? Poate nu e totul pierdut.....nu stiu ce sa zic.....
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
Rallu spune:
Lakrima, imi pare rau 
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
14+
Asa arat eu acum

, of Doamne ce rau imi pare. La 11 saptamani?!!!!