Sezatoarea canadiana (121)
Raspunsuri - Pagina 14
columbiana spune:
Am ajuns si eu la computer; mai, nu-i destul ca s-a intors a'meu aerian din vacanta si rupt de toate, dar pentru patru zile de scoala i-au bombardat cu lectii de ma doare capu'(pe mine, ca pe plod il doare-n dos: casca, se uita pe pereti, viseaza la cai verzi ); discutie azi cu Tudor la teme: (are de calculat cu calendarul, zile, ore, de transformat, luni, ani, etc): incercuieste "Jour de Noel": "da ce-i aia Ziua Craciunului?" eu: ziua cind s-a nascut fiul lui Doamne-Doamne, Isus" la care fiu'meu: si ce face Isus de Noel, maninca tort?
Delphin si Ioana, bine-ati venit la Sezatoare! Delphin, ce poze frumoase, si vreti aici la capatul pamintului!!! poate ne povestesti cum e viata in Nairobi, de cind sunteti acolo, etc!
Maru, esti de coma cu tutu si tuta
Laurajr, LA MULTI ANI Ioanei tale, si tuturor Ionilor, Ioanelor, Oanelor!!! LA MULTI ANI Oanagabriela! de Sf.Ion
Try, Donia, bafta cu jobul...am inceput si eu sa periez cv-ul in seara asta, de vreau de nu trebuie sa-mi caut altceva, pina nu-l sinucid pe quebsul meu de la productie ;
Dana, bag de seama ca vrei sa-ti iei zborul spre tarile calde, bine faci, bafta!!!
http://www.floriinro.ro/
columbiana spune:
Nelia,
nici la scoala la Tudor nu e voie cu Nintendo sau PSP, dar sunt zile cind copii pot duce o jucarie favorita(privilegiu) si atunci se intimpla; stiu de la Tudor, ca si el a negociat la greu de citeva ori, fara succes sa-si duca PSP-ul; El are si PSP si Nintendo (pentru TV), etc, si ma ajuta tare mult in calatorii, asa are omu'ocupatie; altfel peste saptamina nu-s accesibile (ramine TV-ul cu filme, si Panda, si celalalt cu robotelul au mare succes:)), doar in vacante si week-end;
Mosul i-a adus lui Tudor un joc pe TV pe care l-am gasit in oferta cu 45$ doar, cu un film inclus (din seria Mario) si e tare, tare multumit-au la scoala la serviciul de garda si el nu prea ajungea la rind-il gaseam de multe ori plingind sau suparat din cauza asta; ramine sa mai rezolv cu masa aceea de fotbal/hockey, ca acum e suparare pentru ea-iar nu ajunge la rind....;
apropo de cadouri, in Romania s-a intilnit cu doua pisici siameze la verisorii lui la Piatra, si acum ne zapaceste; i-a promis fratele lui ta-su ca-i trimite una pe avion, si tot intreaba saracu' cind vine pisica; de ziua lui am sa-i iau doua pasarele, pentru pisica sau catel n-am primit ok de la ta-su .
http://www.floriinro.ro/
nelia spune:
Ana, sa stii ca pasarelele mor cel mai repede... Stiu eu o fetita care si-a dorit pasarele, i-a luat mama ei pina la urma, le lasa libere prin casa pentru ca nu suporta sa le vada in cusca, si amindoua au murit, prima de nu stiu ce boala si a doua de dorul consoartei (perusi cred ca erau). Agata nu vrea decit pisica si neagra pe deasupra, iar Tudora vrea... cal sau macar un unicorn! Iar Lisandru nu vrea nimic, el o vrea pe mama si sa le bata si sa le muste pe surori... Un bataus cresc! In seara asta, eram cu el pe pat si a venit usor spre mine si cind mi-a ars o palma peste ochi, am vazut stele verzi si albastre. Daca si fetelor le da la fel, cred si eu ca urla astea ca disperatele: maaamiii, ia-l pe bebe de pe mineee!
Ma duc sa pun poze pe Dropshots (Mikiion, nu am mai pus nici una, dar am parolat albumul, cind termin de pus, iti dau parola). Am fost si noi in vizita la Salina si s-au inteles copiii mari foarte bine, Tudora cu catelul si cei mici parca un picut mai bine... dar asta pentru ca Lisandru era ocupat cu masinutele lui David, altfel...
Fetelor, asa frumusel si-a facut Salina apartamentul, mi-a placut tare mult, are gust si cu putin a aranjat un camin super! Nu te superi ca te laud, nu?
Ce ar fi sa facem pina la urma un cont comun al sezatoarei, pe yahoo de exemplu, unde sa trimitem ceea ce nu putem pune aici. Au mai propus acest lucru si alte fete, dar daca si voi vreti utilitatea unui asemenea cont, il fac eu si va trimit parola la toate care sint active in prezent (cine nu e si vrea sa o afle, sa o ceara pe PM). Vreti?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Donia spune:
Buna dimineata, dau eu cafeaua azi?
bebitzu, 30 cm de zapada si inca ningea... sper ca sunteti bine azi!
mikiion, stau in zona Niagara, pe aici e vremea mai blanda. A nins si la noi, dar putin, poate s-au pus vreo 2-3 cm de zapada.
Da, incep incetisor sa-mi caut servici, pana acum am stat acasa cu Cristi, dar de acum are 2 ani, asa ca incep sa-mi caut.
Ana, ai curaj sa iei pasari... eu nu stiu cand o sa-mi fac curaj pentru un animalut, poate dupa ce mai creste si Cristi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Denisam spune:
Neatza Donia, si eu dau o cafea ca doar am fabrica la cativa metriNu a mai nins decat 2cm azi noapte,s-a mers ok azi
Bafta multa cu cautatul de job, dc ai nevoie de ajutor,spune-mi, eu am mai periat CV, si am si materiale de la Lorelaim
Maru-ce ne mai zici de tuta si ce vesti mai ai despre V?
Anas-mare curaj ai sa iei animale, eu voi lua doar caine cand fii-mea se va angaja ca il duce afara si ii da sa manince,deci mai am de asteptat vreo 5 ani-pina una alta ne pregatim de petrecerisapt viitoare ca se face fata mare
A fost haioasa de dimi, dimi,care inainte sa se spele pe dinti se controleaza in oglinda si spune-"nu sunt f. albi dintii mei, hai sa ii spal bine".
Apoi a vazut ca mi-am luat o geaca alba ieri,f. faina, demult imi doream si e si de firma, la pret ok, si zice-imi place geaca ta mami, e alba ca dintii mei
O zi buna sa avetzi!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ica 1975 spune:
Nelia, da eu vreau
Denisam, haioasa pitica ta din partea mea
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
nelia spune:
Eu intre timp am deschis un cont pe yahoo, sezatoareacanadiana@yahoo.ca - parola pe PM. Am facut asta in special pentru fetele care vor sa arata poze, dar albumele nu sint publice. Si pentru multe alte lucruri care privesc doar sezatoarea si pe cei care participa la ea, cu scrisul sau cu cititul sau si cu una si cu alta.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
maru spune:
Denisa, Emma ta e o dulce. Sper sa o tina faza cu curatatul dintilor!
Despre Victor nu am vesti...a mers la YMCA, l-au trimis la ceva workshopuri si se va inscrie in programul Second Carrier!
Intre timp asteptam somajul...si ...
Denisa
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Lorelai spune:
e 9:30 si eu imi beau cafeaua (cafe latte, yummy) in bucataria proprie. Uraaa!!! azi lucrez de acasa. am dus fetele la scoala si ma pregatesc de munca, adica citesc DC intii si apoi imi fac curaj sa citesc si niste chestii pt servici. sotul e inca in trafic, nu cred sa a junga pina la 10 la servici. la noi a nins cam 25 ieri si azi noapte si desi strazile sint curatate se circula foarte greu.
Ana, mama a avut perusi si le-a mers foarte bine, mai precis la unul din ei. parca fetita era batrina si a murit dupa vreo 3 ani. mama i-a dat la un prieten pt ca a venit la mine si a trebuit sa ii lase la cineva. mama i-a luat cam in 2000 si baiatul traieste si acum bine merci. el chiar vorbeste citeva cuvinte. i-au cumparat alta fetita, e bine sa fie pereche. mama ii tinea in cusca dar citeva ore pe zi ii lasa liberi intr-o camera. ai grija ca daca ii lasi liberi fac mizerie peste tot si rod. i-au ros mamei galeria de la perdea, care era din lemn. daca ii tii numai in cusca, sa cumperi una mare sa aiba loc suficient.
valen, cit de mare e Ines? si Maya a avut o perioada, pe la 3 ani, cind traia cu Cheerios, le rontaia fara lapte, toata ziua. inainte de cheerios minca non-stop biscuiti. acum nu mai am biscuiti in casa iar cheerios sint ascunse, nu primeste decit la breakfast sau snack.
Salina, winterlude e foarte frumos, daca nu e prea frig. sint spectacole in citeva parcuri, se patineaza, se papa cozi de beaver si se bea cafea cu lapte pe canal. sint expuse statui de gheata si statui uriase de zapada. sint tot felul de activitati si concursuri pt adulti si copii. problema e ca daca e frig iti ingheata toate cele cu toata miscarea pe care o faci patinind. websiteul pt winterlude e http://www.winterlude.gc.ca
eu am fost cam 2-3 ani cind am venit in ottawa sa vad statuile de gheata si de atunci am renuntat. noua nu ne place afara cind e frig asa ca ma uit la statuile de gheata in poze.
maru spune:
nelia, te rog sa imi trimiti si mie parola, vreau sa imi scot pozele de la semnatura
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/