Scorpiutze minunate *64* Emma, si noi te iubim !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina ...cum spune si Ana, splendide pozele. L-eam admirat pe indelete ieri seara. iar Cristina o adevarata domnisoara. Dar baietii unde au fost???....
Oauu, Ana cred ca o sa aveti o super vacanta.
Nina, noi nu avem zapada. Anul acesta a nins nesperat de mult si la noi dar s-a topit toata, doar ca oricum te-ai invartii in max jumatate de ora esti pe un varf de munte. Acum e o vreme mizerabila. E ceata si foarte frig de mai bine de doua saptamani nu au fost peste 0 gr. In schimb deasupra de ceata la peste 1000m e splendid. Multa zapada, mult soare si muuult mai cald. Asa ca prin urmare in weekend am fost iar plecati la ski, sanius, duminica jumatate de zi la o sala de joaca. Au sarit ai mei copii, au alergat, topait pe acolo pana si-au dat sufletul, de acolo am mai tras o tura de soare si sanius. La 7 seara au picat ca mustele.
........anul acesta e randul Dariei la ski. Inca ii e putin teama dar ii face placere si vrea. Piticotul nu mai aduce aminte de ski, si nici noi nu insistam. Are tot timpul. Cand o stii si ea sa skieze poate ii ajuge si randul lui mama-sa care de 8 ani tot la nivelul 1 inceptatori e..

V-am pupat

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc pentru urari.insa acum nu-mi arde.avem iar probleme cu dintii.am uitat sa va zic ca noi am facut carii de biberon si mergem regulat la dentist.e groaznic.insa acum nu am avut incotro si suntem pe antibiotic si panadol, dar nu-l lasa deloc.se chinuie ingrozitor sa pape ceva tare.ieri am avut noapte alba, azi l-am tinut acasa , la pranz nu a dormit deloc.sunt disperata.cand il vad cat se chinuie si ma dau cu capul de pereti cat am gresit nestiind ca se va ajunge aici.nici de scos(ce a mai ramas) ca e mai mult numai gingia nu putem ca riscam sa-i afectam pe cei definitivi.tot sper sa-i schimbe cat mai repede sa scapam de astia de lapte.e groaznic.sunt un pachet de nervi.nimic nu-mi iese si am constiinta incarcata.
am sa revin cand sunt mai linistita.acum nu-mi arde de nimic.daca as putea sa dau timpul mai repede inainte macar 1 an sa scapam de problema asta.
nina, am vazut pozele cu prajitura.arata super.si am vazut pozele cu cristinica.distractie!!!
ana, suna bine concediul.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

noi azi am fost la Ct si-s tare fericita cand ii vad progresele Donului,care are o vointa mult mai mare decat el.
Citit tot si vizionat pozici cu "alba ca zapada si cei 10 pitici"

drag sufletului meu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la scorpiute...

Dodolico...ma bucur mult sa citesc de succesele lui Bogdanel...bravo flacaului si Doamne-ajuta!

La noi e polei...am venit incetisor cu Toyo...iar pe trotuar s-ar putea merge cu patine...In rest toti in parametre.
Pupaceli!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Citat:
citat din mesajul lui mina

Salut!!

Vaiiii, minunatelor, sa va gasesc pe pag 2? Se poate?

La Multi Ani, Cristina!

Adriana, la mai multi ani, casa de piatra si multa fericire.
Ieri am facut prajitura de la tine, a iesit INCREDIBIL, raman datoare de cinste si dau la schimb orice reteta oricand oricum. Eu-s tare la gatit si imi place de nu mai pot dar la prajituri glazuri si finetzuri intr-ale dulciurilor nu ma prinzi :D. Prajitura s-a umflat frumos la cuptor siiiiii, minune mare, nu s-a dezumflat DELOC DELOC cand am scos-o. Cu glazura nu prea am nimerit ca nu mi-era clar daca trebe fiarta sau nu...cand am combinat ingredientele a iesit un noroi cam lichid...am fiert si eu nitel la el si l-am pus peste...da prajitura mea fiind umflata s-a repartizat cu precadere pe margini (rau ii si cand creste prea mult...hm hm...mereu-s nemultumita).

Oricum, a iesit ca negresa de o facea nasha in copilarie, da asta e mai buna ca nasha punea amoniac si-l cam simteam la gust.

Ieri am gatit de am rupt fratilor, poate iar nu-mi ajunge decat pana miercuri ca-i alung p-astia doi de acasa

Va pup, we placut

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

mina, la glazura nu fierbi.iese cam multa dar ungi un pic prajitura cat sa stea nuca de cocos pe ea.asta daca vrei sa pui.am facut si eu sambata seara si am pus stafidele si nuca cam la 10 minute dupa ce am bagat prajitura la cuptor si s-au dus exact pe mijloc.s-a mancat toata.mina, ma bucur ca ti-a placut.si e si gustoasa.eu de obicei pun gem de prune ca ala imi place dar samabata s-a terminat si am amestecat si cu trandafiri:o bunatate.si o sa vedeti ca daca e gata prajitora la cuptor si o lasati acolo se desprinde singura de pe tava.nu se lipeste.
ana, am inteles acum.credeam ca e la program scurt.

varsta lui razvan

Ahhhaaaaaa
Iete nepriceputa ce am fost....io ca duda am turnat toata glazura. Ei, lasa ca fuse buna asa mai mazgalita cu multa glazura.
Pai cum sa pui trandafiri in prajitura? Mooor dupa dulceata asta si sufar ca un caine ca bunicile au sarit-o anul asta. Dau la schimb ce vrei tu (am tone de prune, apropo) pe un borcan de trandafiri
Pup Razvanelul sa treaca repede.

Nina, da, toata saptamana voi fi asa, probabil si sapt viitoare :(

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete minunate !
In sfarsit s-a mai inmuiat frigul si la noi ! Tot frig si ceatza am avut in ultimele zile, ca si la voi, Mira.
Iar zapada mai multa este prin imprejurimi ca la noi, nu prea s-a depus, ca au fost ninsori slabe. De frig ce era, cred.
Mira cum de esti tot la nivelul 1 la schiat, daca de 8 ani iti tot pui schiurile in picioare in fiecare iarna ?
Nu ai timp de schiat sau nu te atrage ?
Mie mi-ar place sa merg sa schiez, dar pe langa echipament adecvat, ne trebuie si o masina sa ajungem pe munte, la schi.
Adriana, nu te mai invinovati, ca nu mai poti face nimic, acum. Decat sa fii linistita si bine dispusa pentru pilotist, sa-l face sa mai uite de durere.
Poate ca a avut si el, dintisorii mai sensibili de i-au fost atat de rau afectati.
si sper sa-i treaca durerea !
Mina, uite si eu, tot cu alergatul prin oras cu diverse treburi pt. firma.
Chiar acum, trebuie sa ies din nou. Ufffff!!!
Ana, mai aveti patinoarul descoperit de anul trecut ?
Noi, cu tot frigul, nu avem decat patinoarul acoperit si nici loc n-avem sa patinam ca e full, cand e program pt. public, intre orele 18-20, in weekend. Si tare mi-ar mai fi placut sa patinam....
Gabi, felciitari pentru progresele lui Bodo ! Povesteste-le si la noi !
Gata, alerg, sa ajung la timp inapoi, sa pot pleca si acasa.

PS- Monicaaaa....unde esti ? Sper ca sunteti bine, cu totii !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Citat:

Salut!!

Vaiiii, minunatelor, sa va gasesc pe pag 2? Se poate?

La Multi Ani, Cristina!

Adriana, la mai multi ani, casa de piatra si multa fericire.
Ieri am facut prajitura de la tine, a iesit INCREDIBIL, raman datoare de cinste si dau la schimb orice reteta oricand oricum. Eu-s tare la gatit si imi place de nu mai pot dar la prajituri glazuri si finetzuri intr-ale dulciurilor nu ma prinzi :D. Prajitura s-a umflat frumos la cuptor siiiiii, minune mare, nu s-a dezumflat DELOC DELOC cand am scos-o. Cu glazura nu prea am nimerit ca nu mi-era clar daca trebe fiarta sau nu...cand am combinat ingredientele a iesit un noroi cam lichid...am fiert si eu nitel la el si l-am pus peste...da prajitura mea fiind umflata s-a repartizat cu precadere pe margini (rau ii si cand creste prea mult...hm hm...mereu-s nemultumita).

Oricum, a iesit ca negresa de o facea nasha in copilarie, da asta e mai buna ca nasha punea amoniac si-l cam simteam la gust.

Ieri am gatit de am rupt fratilor, poate iar nu-mi ajunge decat pana miercuri ca-i alung p-astia doi de acasa

Va pup, we placut

Mina si

mina, la glazura nu fierbi.iese cam multa dar ungi un pic prajitura cat sa stea nuca de cocos pe ea.asta daca vrei sa pui.am facut si eu sambata seara si am pus stafidele si nuca cam la 10 minute dupa ce am bagat prajitura la cuptor si s-au dus exact pe mijloc.s-a mancat toata.mina, ma bucur ca ti-a placut.si e si gustoasa.eu de obicei pun gem de prune ca ala imi place dar samabata s-a terminat si am amestecat si cu trandafiri:o bunatate.si o sa vedeti ca daca e gata prajitora la cuptor si o lasati acolo se desprinde singura de pe tava.nu se lipeste.
ana, am inteles acum.credeam ca e la program scurt.

varsta lui razvan

Ahhhaaaaaa
Iete nepriceputa ce am fost....io ca duda am turnat toata glazura. Ei, lasa ca fuse buna asa mai mazgalita cu multa glazura.
Pai cum sa pui trandafiri in prajitura? Mooor dupa dulceata asta si sufar ca un caine ca bunicile au sarit-o anul asta. Dau la schimb ce vrei tu (am tone de prune, apropo) pe un borcan de trandafiri
Pup Razvanelul sa treaca repede.

Nina, da, toata saptamana voi fi asa, probabil si sapt viitoare :(

Mina si

mina, n-are nimic.ca si eu am pus la fel prima oara toata glazura.gem de prune.....moartea mea.iti dau cate borcane vrei, mai am si gem de gutai, sau de visine(asta il mai pap cand si cand).dar numai eu mananc ca astia ai mei nu se omoara.
nina,imi pare rau ca am fost asa neexperimentata si nu am stiut sa ma documentez.sper din tot sufletul meu sa rezolv cumva si problema asta.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

O zi frumoasa si numai bine.
Poftiti la si .

Astrele spun:

Este o zi pe care o vei dedica activitatilor caritabile.

Iti face placere sa ii ajuti pe cei mai nevoiasi si te simti implinita cand poti da o mana de ajutor.

Reia legatura cu prieteni vechi si pune-te la curent cu ce s-a mai intamplat in viata lor. Amintirile placute iti vor da o dispozitie buna.

Noi ne pregatim de gradi si Donu' tzopaie pe langa mine si-mi spune"us,sus...mami...aide..totii"

Revin mai tarziu

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Intre 2 drumuri va salut si eu, si va si va .
La noi nu prea e faina pe afara, e innourat si umezeala si gri...pe alocuri mai stergand griul un pic de alb de la neaua asternuta in decembrie.
O zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Mergi la inceput
Mergi la inceput