Puiuti de Randunici 2008!! (179)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Hi, hi, da ma Mimo , mai aveam gene shhh, sa nu auda Ariel, ca iar ma cearta! dar eram demachiata, jur! doar ca genele le-am lasat
Ahaaa, si am vazut ce serios era Mihaita si nora-mea ii ranjea intr-una
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
adriuta spune:
Am papat si noi diplomat si salata beof A LA CUSCRA ...e bune ....da bune rau vere. Si la ginerica i-a placut, a balotat de zor. Azi i-am ales castravetii :)).
Clodute FELICITARI! si eu nu cred un medic te poate lamuri cel mai bine. pana una alta gugaleste tu poate te mai linisteste. Nu mai plange. Mie dr-ul meu mi-a zis asa: in primul si ultimul trimestru ii RECOMAND gravidei sa se vaccineze, in cel de-al doilea NU cand l-am intrebat de vaccinul antigripal.
Nicoleta pup muciosul mic si frumos, sa treaca repede.
Tuchi sanatatae Surubelului. Eu stiu ca daca temperatura se pastreaza la o anumita valoare tot timpul(nu mai imi amintesc care era) inseamna infectie undeva in corp. Nu trebuie sa fie temp. ff ridicata. In comparatie cu cunostintele tale ce stiu eu.... dar poate e bine ce zic.
Mimo sunt cam 25 de km) :))).
Va dau exemplul altor tari(asta mare si cica... desteapta in care traiesc) :aici daca da D-D sa poti pastra copilul, sa fie totul bine e ...bine daca nu ...nu iti sufla nimeni in fund si sa umble cu tratamente dupa tine. Este politica asigurarilor medicale particulare care normal vor sa faca profit. Ca io mi-am alaptata copilul cu anemie si a ajuns saracu anemic...ca deh cand a transcris LA CEREREA MEA ceea CE VREAU EU a uitat asistenta sa scrie FE si carenta de CA au gasit-o ...TOT LA CEREREA MEA, de am luat Ca sa ajunga pt. toata strada dar am avut copil sanatos dpdv al CA-ului. Ca amniocenteza e aproape inexistenta, ca iti fac 2 radiografii pe sarcina (adevaru ca alea tin 2 ore) si alte alte.... taieturi din lista as putea adauga. Si daca tu citesti aici pe aproape TOATE sortimentele de lapte se BAGA LA GREU VITAMINA D SI CA si este normal ca vigantolul nu-si are rostul. Ca painea este IMBOGATITA CU VITAMINE, CEREALELE SUNT VITAMINIZATE... si lista ar putea continua, de fapt MAJORITATEA ALIMENTELOR CONTIN VITAMINE si asta este fapt curent in MULTE tari "occidentale" :))). Cat despre vaccinuri...al meu copil a facut la ele pana mi s-a urat. Dar acum n-am lista (au o cartuluie mica albastra unde se insemneaza si e pe viata ca un carnet de sanatate) dar daca vreti le putem compara. Adrian a fost vaccinat si antigripal. Aici insa nu-i vaccineaza impotriva TBC-ului pentru ca se considera ca e o boala a trecututlui. Pe de alta parte copiii sunt parca mai altfel, umbla dezbracati pe vant in tricouri, caciula n-am vazut de cand am venit, iarna numai in CROC-si fara sosete... si nu sunt muciosi defel. Iar daca au vre-unul, trece neobservat si moare in suc propriu(vorbeam de muc :)). Concluzia: vaccine fac si aici(dar poti sa optezi sa nu le faci ca si parinte insa i le face obligatoriu la facultate ca nu il admite fara unele din ele :)))), vitamine le dau si aici darla copii mai mari, iar copiii mici POT SCAPA CA SI AL MEU ca nu le face nimeni analize, el facandu-le in ROMANIA si fiind descoperit ANEMIC acolo ca aici totul era PERFECT. Analizele se fac la 1 an sau 18 luni unde se vede lipsa de vre-o vitamina, pana atunci TOTUL ESTE PERFECT-asa iti zice dr-ul aici. Eu dupa 5 ani de ALTA TARA cred ca sistemul din Ro are ceva bun in el si ca NOI generatia alora vaccinati, crescuti cu lapte de vaca si RARAU(ala prost fara vitamine si MSG-uri) suntem mai sanatosi decat STRAINII crescuti cu tot felul de lapte praf-uri care mai de care chimicalizate, Milumiluri, Milupiluri :))) care sunt plini de colesterol si diabeturi in adolescenta. Per ansamblu generatia noastra din Ro este sanatoasa in comparatie cu o alta din alte tari. Pe de alta parte vaccinurile sunt virusi morti inoculati sa ne antreneze organismul pt posibilele contacte cu aia adevarati. De ce sa supui(parerea mea personala ) corpul puiului sa lupte cu URATUL de virus cand el poate bine merci sa fie pregatit daca o fi cazul. Eu atitudinea asta vikinga nu o inteleg. Iar chestia cu Gardasil-ul(parca asa il cheama) citisem intr-o zi ca guvernul Ro a cumparat pt TOATE fetitele din Ro vaccinul :))) Pai astia nu-s in stare sa cumpere vaccinele CARE trebuie si dau banii pe "proiecte"...come onnn... suntem supusi unui experiment, asta este clar parerea mea si Gardasilul nu a trecut inca toate testele si nu-i tocmai SAFE pt. un copil de cativa ani. Asta este un alt punct negativ al sistemului de sanatate Ro. Iar cancerul uterin si educatia sexuala n-au nimic in comun. Prostituatele pot ff bine sa nu faca cancer si o femeie cu partener unic poate sa faca. Papiloma virusul POATE provoca cancerul dar nu intotdeauna. Iar pt asta exista testele gen papanicolau (PAP SMEAR-ul ) Una peste alta sunt puncte bune si in Ro si in alte tari, difera ...dar exista.
911-ul ESTE UNUL DIN PUNCTELE BUNE ALE AMERICII, urmat de multe tari din lume. PROGRAMUL ASTA SALVEAZA SUTE DE VIETI ZILNIC. Adevarat e ca si daca ii tragi 2 palme la fund si suna piciul de 5 anisori 991 te trezesti cu 2 masini de politie :))) dar asta e alta problema.
Despre scaune de masina GRACO este pe primul loc in lume in materie de siguranta, as mai adauga BRITAX, EVENFLO si EDDIE BAUER. M-am convorbit cu un pompier (aici pompierii merg la accidente de masina obligatoriu) si mi-a zis dintr-o rasulfate GRACO. Atata stiu io sa va sfatuiesc.
Simo sorry pt gunoaie, la noi daca e sarbatoare joi vin vineri. Da mai bine ca e iarna ...hi hi.
Olgutza incearca sa dai cu o jumate de lamaie pe oala. Aici e CLR o solutuie si stiu ca de la aia se duce fumul.
LIANA?????
BUBU SA NE FIE RUSINEEEEEEEEEE ioiiii pupa-l pe Vladutz din partea mea si spune-i LA MULTI ANI!!! sa creasca mare, sanatos sa o asculte pe mami si pe tati, multe bucurii si jucarii alaturi de Stefanita. LA MULTI ANI VLADUTZ!! Ce idee interesanta cu trenuletul cu 4 vagonete, si am vazut si super distractia de la Revel si.... MAI DA CE SLABA EEEEEEEESTIII!!!!
nelia ti-am vazut bondocu, da frumusel e el papal-ar mama si in poza aia cum plange este atata de dulce.
ZOZE CU CINE V_ATI INTALNIT??? IoIIII pupa-i mama pe ei ce frumosi suuuuuntt.Si Mihai nu se uita la Andreea de parca s-ar rusina si ea e o infingareata. Bravo !!!
Soviiii felicitari!!!, sa iti deie Dumnezeu noroc de o sarcina usoara si o fetita frumoasa si cu ochii albastri ca si tine. Nu stiu nimic despre tinctura ce ai spus tu dar poate un dr. te poate lamuri mai bine. Da sa gugalesti ceva pana la dr. FELICITARI!! inca o data.Superbe pozicile si Sasha e un dulce cu basmalutza...iar tu stralucesti. Acum inteleg si de ce :)
Butucel super sarbatori cu Andrei. Ma bucur ca ati calatorit cu bine.
Delphinutza??!!!!!!
Send ca vrea bebe sa faca nani
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:
Luny, ziua lui Vlad am facut-o la Mc cu copilasii din gasca si apoi acasa, pe seara cu oamenii mari . Pe tortul de la hotel scria RIN GRAND, ca acolo am facut
Pentru Bitzulina, am scris eu reteta aici http://www.bucataras.ro/spanac-cu-pui-si-orez-de-la-8-luni/
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
adriuta spune:
HmmhHmmm hmm... pana termina bebe treaba (impinge de zor la sertare) mai va spui ca am vazut-o pe Andrutza, e un inger de copil.
Si nu doar pentru ca e noru-mea da' e isteatza foc. Stie sa dea noroc cu tine, stie sa spuna da sau nu si da din cap la da si la nu, face fetze- fetzisoare cand se concentreaza la ceva, papa asa frumos si ii spune la mami cand mai vrea, merge in picioruse, a urcat si scarile putin, danseaza, si daca vrea sa iti arate o jucarie sau ceva spune aaaa (un fel de uite). Si e cuminte si frumoasa si mai ales are un zambet si niste ochi... de parca rade cu ochii.
Eu mor de dragul ei ca e asa cuminte si dulce.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
Adriutza, tocmai de asta ma sfaram atat cu temperatura lui Seb....ca dupa 3 otite supurate cu Pneumococ rezistent, ma tot tem ca nici ultimul antibiotic nu si-o fi facut treaba si ca infectia i-a ramas acolo...anyway, dupa somnul de la pranz e mai mult" rece"...a dormit dupa-amiaza aproape 3 ore...ma gandesc ca daca l-ar durea n-ar dormi atat!
Ca de obicei, imi place cum gandesti!
Eu cred ca in Romania se exagereaza un pic cu analizele de sange la copil si cu diagnosticarea rapida a anemiei! Parerea mea ca un copil alimentat corect si care nu are alte probleme( prematur, alte probleme digestive, alaptat si diversificat foarte tarziu) nu are cum sa fie anemic, si ca diagnosticul se pune cu multa usurinta, dupa standardele pentru adulti!
Eu nu le-am facut niciodata analize de sange pana acum, ma tenta sa ii fac lui Seb avand in vedere otitele repetate, dar cand am identificat balaurul m-am linistit!
In alta ordine de idei am pus pizza in cuptor, Seb a mancat iar mamaliga cu branzica...ma cam plictisesc prin casa, noroc ca sunteti voi!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Sovi, felicitari!!!! Sarcina usoara si fetita perfecta ! Iti fac si tie psihoterapie cu ca Clodutei ? Lasa gandurile negre, o sa fie bine. Tu nici nu stii cand ai ovulat, poate ai ovulat dupa ce ai luat branca ursului...deci? tare si sa stii ca ma bucur tare mult pentru voi! Si pentru Sash care va trebui sa aiba maaaare grija de sorutza lui .
Adriuta, educatia sexuala are foarte mare legatura cu cancerul de col uterin provocat de HPV astfel: o viata sexuala dezordonata prezinta un risc mai mare decat cea ordonata de a contacta o tulpina pe HPV sau orice alta BTS. Corect? Gresesc cu ceva? Ce spui tu sunt exceptii, astea nu pot fi prevenite, e corect. Stii la ce varsta se vaccineaza cu Gardasil fetitele in Romania? La 10 ani. Pentru ca teoretic de la 12 ani ( parca asa au "calculat" ei )isi cam incep viata sexuala. Ce zici? O educatie sexuala pe care eu i-o fac fetitei mele o va determina sa NU isi inceapa viata sexuala la 12 ani si sa aiba vreo 13 parteneri pana la 20 de ani? Eu zic ca da...Si mai consider ca educatia in ORICE este primordiala, si ca are legatura cu ORICE! Parerea mea
In rest...copil cu febra 38,8 ce nu scade cu Novocalmin...muci...nesomn...d-ale mele
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Bubule !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Olga, cum nu-i scade mai febra cu Novocalmin?
cand i l-ai pus? ca tre' sa ai un pic rabdare!
gbutucica spune:
Adriutza , nota 10 , yioi ce tare esti! , nici eu nu sunt pro vaccinuri si alte de alea....
Tuchi pina se incarc ceva poze vin la o pitza mica ..yami
Am mai vazut pozici , cu Andra mergacioasa, cu suflet blond si inviatii sai,Daciana scumpa foc si sasha muntos,parca am mai vaz't ceva dar , uitasi muica, ca-s batrana, offf
revin cu citeva pozici
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
tuchita spune:
Adriutza, ce frumos ai zis de Andra!