Puiuti de Randunici 2008!! (179)
Raspunsuri - Pagina 10
gbutucica spune:
Olgutz, cum mah nu scade febra? , pup io sophia si ii cant un cantec Sophia .... , Sophia youb are so divine, sophia,.....mmmmmh nu mai imi vine in minte urmatorul vers , dar hai sa treaca.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
Olgutzika spune:
De la 38,8 a scazut la 38,6 dupa o ora...mai verific acum!
Giani, Cata
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
38,1
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Adriuta, multumesc mult de tot!!
Am vazut si pozele cu Sasha imbujorat, e un scump!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tuchita spune:
olga, la mine e 38,8!
plus scaun moale cu spanacul de la pranz in el!
nu mai inteleg nik!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
natynic spune:
Hmmm...Olgutz...iar febra?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Olgule, saru-mana!
Hai ca i-a scazut, ceva...of,of...baga impachetari sau sosete cu apa/otet/spirt. Cica sosetele sa fie rosii, ca scade febra mai repede
Eu nu stiu ce sa mai fac cu Stef Ziua nu prea mai doarme, decat cate o ora si gata...si cand il pun la somn urla ca din gura de sarpe...aseara la 9 jumate era in pat si abia la 11 jumate a adormit...l-am lasat sa urle si juma de ora si nu se oprea...vrea in brate! ma dispera! acum sta atrnat de mine si urla...vrea in brate e rupt de somn
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tuchita spune:
Giani, am scos pizza!
hai!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
cleme spune:
Si eu ma plictisesc prin casa, Diana a dormit de la 15.30 pana acum (iar se culca la 11) si acum misuna prin casa. Am iesit si noi pe la 3 afara dar ne-am intors rapid in casa, era prea frig, mi-au inghetat mainile pe carucior.
Am vazut si eu toate pozicile, cu bb-i frumosi si imbjurorati, BUBU cu intarziere LA MULTI ANI pt Vlad.
Olga si pt Sophie, sa scada febra odata si sa scapati de mucisori
Tuchi vreau si eu din pizza ta
Diana de 2 zile zice CA CA. Si ieri era taica-sau in baie si striga dupa el TATA CACA, am lesinat. Asta dupa ce pe 31 a cazut cu premergator cu tot, cu noi langa ea de am zis ca a ramas pe gresie.
clauclau spune:
Oauuuu Sovi, ce poze frumoase cu Sashone la munte!!! Ce imbujorat e el acolo si-i frumos tare cu broboada matusii! Ce bine o sa-i stea cu o surioara la fel de frumoasa ca el!
Bubu, vazut poze mumoase foc de la revelionul vostru! Arati super fain..., si eu incep dieta de luni. Eu insa m-am ingrasat 1 kg!
Olgutza, offfff, febra??
Tuchi, pizza?
Giani, welcome back! Ma bucur ca a fost asa frumos la voi.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!