LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

neata!!! buna , mersi ellle.

Robert

Noi tot un pic muciosi, m-am cam saturat, Octi cand vede aspiratorul incepe deja sa planga, da n-am ce-i face inca mai ies si trebuie sa-i scoatem pe toti.

O zi buna si o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!

La Multi Ani!!! Sa aveti un an bun, multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce va mai doriti voi!

Nu am mai intrat de ceva vreme, mai exact din Ajun de Craciun...am fost racita cobza, si pe 28 dec a luat-o si pe Daria raceala...cu febra, tuse, cu nemancat cateva zile, cu mucisori si nas infundat, cu voma...ce sa va mai zic, groaznic . Acum se simte ceva mai bine, a inceput sa manance cat de cat, dar tot mai are tuse si mucisori...E pe antibiotic de 8 zile si miercuri ne prezentam iar la dr sa vedem cum se mai aude la plamani. Speram sa nu mai fie nevoie de antibiotic.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR sarbatoriti intre timp!!!

Bianca, Radu Stefan, Mathias, Stefania, Paula, Andrei Cristian, Radu, Alma, Rares, Yiannis, Mihai Viktor, Karla, Luca Gabriel, Rania, Octavian George, Stefan Daniel, Cristian, Thea Maria, Patricia Alexia, Stefan Cristian, Cristian Bogdan, Robert

Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi, sa aveti parte de o viata frumoasa si sa va bucurati parintii mereu!!!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lauriciule uff imi pare rau ca ati intrat in noul an muciosi .. sper sa nu o tineti asa tot anul .. piticii sa se faca bine

am vazut o ioana tare cocheta care se admira in oglinda .. si care a fost in vizita la bunici. am vazut si masinuta, s-o stapaniti sanatosi!

miri am ramasa ca la dentist .. in primul rand de frumosii cei doi .. ce mai flacai ai tu acolo mai miri .. de nota 10+! ce haios e sacha in costum de mos si taras pe sub scaune .. iar casuta .. mama mama .. ce frumos ai decorat-o si masa la fel .. esti o artista in privinta asta .. felicitari! wow .. ce super fuse la brugges .. mi-ar placea si mie. cat l-ati tinut pe sacha acolo?

dana fata sa treaca raceala repede .. cat despre mancarica, subscriu la ce ti-a spus miri .. si eu am fost suspecta de diabet gestational .. din fericire nu a fost.

monica drum bun si imi pare tare rau ca nu am apucat sa ne vedem ..

gatta si la noi e circ cu taiatul unghiilor .. in somn nu pot ca se trezeste si nu am decat sa le tai treaza .. urla frate de zici c-o tai .. unul o tine si eu ii tai gherutzele ..

anca diana bine ai revenit!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Cristian Bogdan! pentru ieri

La multi ani, Robert!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Buna - Helene

Am vizionat poze cu Octi - tare dragalas - Sara - o adevarta printzesa - Miri & Co - SUPERB! (decoratiunile sunt minunatate).

Cu intarziere, Patricia, Thea, Stefan si Cristian .

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ROBERTO!

Am vazut ca s-a dezbatut pb vaccinului; eu i-am facut la 1 an, INFANRIX penta - l-am gasit la Matei Bals - si luna sta, o sa-i fac PRIORIX-ul - m-am hotarat; dr mi-a zis ca rubelola nu mai este ce-a fost pe vremea noastra si nu se merita sa risc.

LauraI, off, eu i-am pus, pt muci, Colargol 'intr-o veselie' si ieseau lumanarile non-stop.

Sanatate multa la toti clopoteii bolnaviori si la mamici, de asemeni (Danibv ).

Eu sunt chiaua, dar m-am resemnat: bulina, se trezeste de cate 3-4 ori pe noapte - azi nopate parca stia ca plec la munca, s-a trezit la 4:00 am si o ora am stat de povesti

Mai am de recuperat, dar am timp azi, ca nu prea multa activitate.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Elle, eu mai iau o cafea! la noi arata ca dupa razboi, incepe sa semene a familie care paraseste o locuinta. Mobile trase dezmembrate, cutii peste cutii si e abia ibceputul. Dl sot e in tura de dupa masa dar INCA doarme, Benji maraie ca e cu pampersul plin si eu .... turbez!

Va las pana maine dimineata cand vin sa imi iau cafeaua, ok?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele cu familia lui Miri ff frumos totul...si Sacha ce s-a schimbat, ce bine ii sta in costum de mos! Bruno frumos ca intotdeauna si chiar imi era dor sa te mai vad in poze si pe tine. Aaaa si ma bucur mult ca mamii tau e bine si ca a fost alaturi de voi!
Anca Diana ma bucur ca ai mai intrat si ne-ai dat de veste. Poate o sa o faci mai des

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
si noi avem "luminari" la nasuc, dar nu-l deranjeaza prea tare pe stefan. o data pe zi il aspir si gata. cred ca ne mai iese un dinte, ca aseara a facut circ la culcare, dupa care n-a mai scos nici "mic" pina dimineata.

sanatate multa tutror bebeilor bolnavior. iar sint multi. offff. sa treaca odata iarna asta!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, SA AVETI UN AN MIRIFIC SI SA VA BUCURATI DE CLOPOTEII VOSTRI!!!

Nu am citit absolut nimic din urma. Azi este prim azi la job dupa concediu. Sper sa fie liniste...

Urez cu intarziere La multi ani clopoteilor care au implinit anisorul si sper ca v-ati distrat bine de sarbatori.

Merg sa citesc si eu din urma.

Pupici!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput