Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

manuela ---mersi frumos
abia astept momentul:sa tin in brate mogaldeata

romanitza---eu am folosit batista bebelusului la Daria si nu am avut probleme; inca de la inceput;are un sistem care nu permite ca aspiratorul (casnic) sa dauneze bebelui;testeaza-l tu inainte si ti se va parea ca nu are efect (la adulti senzatia e usoara; insa la bebei are un efect uimitor
l-am folosit cu succes; la al doilea bebe ma gandeam sa cumpar unul mic, comod , usor de tinut in mana care sa aibe si melodii;insa sotul mi-a pus o intrebare pertinenta care m-a pus pe ganduri:fiind pe baterii, oare are putere sa traga mucisorii cum are batista bebelusului?sa nu foe banii dati pe fereastra
asa ca am decis sa merg pe calea cunoscuta si sa folosesc tot batista bebelusului
cand daria era racita, mi-a fost de un real ajutor si nu stiu ce as fi facut fara ea
tuturor si multe .... printre fulgii de nea (sa speram ca totusi zapada mai ramane un pic sa se bucure si copiii nostri de ea cum ne bucuram noi)

tonylexa de Ana Daria (10.02.2007) si (voi naste pe 14 ianuarie 2009)

Mergi la inceput

manuela --- mersi mult

romanitza --- eu am folosit batista bebelusului la Daria si mi-a fost de un real ajutor;cand sunt mici le e imposibil sa sufle nasucul care se infunda de la schimbarea de temperatura, dar si pentru ca se adpateaza treptat la mediul nostru (au fost protejati in burtica de orice)
am vrut sa cumpar altceva pentru bebele care vine saptamana viitoare , insa m-am ganidt ca aparatele cu baterii nu pot avea aceeasi forta de aspirare pe care o are batista bebelusului care foloseste aspiratorul;eu am testat-o pe mine si am avut impresia (initial) ca am dat banii degeaba, insa la Daria avea un efect fantastic:scotea mucisori multi (oricum, daca are mucisori uscati ii pui in pic de ser fiziologic inainte in nasuc ca sa-i inmoaie si sa eviti ranirea narilor---chestie valabila si la pompita manuala; daca are mucisori lichizi, nu e nevoie de ser)de parca ii producea
eu una am decis ca drumul batatorit este cel mai bunin acest caz, asa ca voi folosi la bebe tot batista bebelusului

pentru mamici frumoase

tonylexa de Ana Daria (10.02.2007) si(DN 14.01.2009)

Mergi la inceput

scuze, am scris de doua ori pentru ca aveam impresia ca nu s-a transmis primul mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Tony, am pus la treaba. Cine stie poate de focul lor se grabeste bebelusul(sa)! Cum nasti, natural sau ceza, unde ?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

tinem pumni sa fie cat mai usoara nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

rromanitza, si eu am folosit batistutza, nu chiar la 1 luna ca n-a fost cazul, dar mai tarziu.
E racit bebe? Daca numai fornaie, cred ca mai bine il lasi in pace, Ana mea e o fornaita si jumatate, asa a fost mereu, de la nastere.

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor!

Iulia ce baiat talentat si frumos ai..o dulceata

Tonylexa nastere usoara

Doniro la multi ani puiului

Oana multa sanatate sa treaca tusea repejor

Claudia tinem pumnii sa vii cu vesti bune atat pentru Stefan cat si de la analizele Luciei

Rromanitza Thailanda? -nici nu te-am intrebat cand mergeti si voi la el? Sau vine tati la voi? si curaj. Eu zic daca bebe nu e racit sa nu te chinui sa cureti nasucul ca se curata el natural. mai ales dupa baita.

Valentina foarte frumoase pozele din concurs..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

'neata fetelor! POftiti va rog la o , o barfeala mica, inainte sa ne apucam de teaba!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

valentina, multumim de zuk
mai este bebe care sta numai in brate si nu lsa mamica sa respire?[;Db edwfew

mai intru cand ma lasa...deocamdata roade cablu de la tastatura si ofcourse tasteaza si eeeel

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

multumesc fetelor pentru galerie
valentina -- e baiat, se va numi Andrei Damian
nasc prin cezariana la Municipal (prima nastere tot cezariana; am nascut intr-o sambata si luni eram acasa...sper sa fie cel putin la fel de frumos ca la prima nastere) la Municipal

Mergi la inceput