Mamici cu 2 pitici (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu m-am putut abtine si am trimis si eu pina la urma poze la concurs. Inca nu au aparut in album. Am zis ca nu mai trimit niciodata, prea au fost mereu controverse si scandaluri la concursurile astea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Gabi,de ce sunt discutii la concurs ?Si ce se castiga?
Oana,,merciIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, cred ca o camera foto se castiga, sau video, nici nu stiu exact. Pai tot timpul sunt nereguli la votare, trisari, clone care se fac doar pentru vot, nerespectarea regulamentului, sau in legatura votarea finala a moderatorilor. In fine... Sa vedem de data asta ce va fi. Am vazut pozele Valentinei, super.
Ieri l-am vazut si pe cantaretz, ce mai zice el in microfon

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julax

Cantaretul familiei

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

artistului! Ce dragalas este!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

gabitzam, la noi este prima participare la un concurs de genul asta. Nu tin neapratat sa castig, desi as fi falsa daca nu ar recunoste ca mi-as dori sa fiu printre primi clasati, plus ca am vazut fotografii mult mai interesante decat ale mele, dar vreau sa ma mandresc cu familia mea. Asteptam cu interes si pozele voastre!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salve fetelor, imi pare super rau ca nu apuc sa mai intru dar nici nu am starea necesara...tocmai am aflat ca sotul meu se muta in thailanda....deci ma intelegeti.....

Am insa o intrebare: voi ati scos mucisorii la bb de o luna cu batista bebelusului?
Va pup si o sa povestim mai multe curand!!!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rromanitza

Salve fetelor, imi pare super rau ca nu apuc sa mai intru dar nici nu am starea necesara...tocmai am aflat ca sotul meu se muta in thailanda....deci ma intelegeti.....

Am insa o intrebare: voi ati scos mucisorii la bb de o luna cu batista bebelusului?
Va pup si o sa povestim mai multe curand!!!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

daniela, eu i-am scos mucisorii lui Andrei cand era sugar cu batista bebelusului. Nu are ce sa-i dauneze din contra ii aspira toate mizeriile.Despre mutat ce sa-ti zis, e greu sa te adaptezi iar in alt loc , cu o alta limba si o cultura diferita,dar daca nu exista alta solutie, sper din tot sufletul ca te acomodezi repede.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna fetelor

uite ce am aflat de la mine de la serviciu (am intrebat la personal daca au primit vreo hartie, vreun act..., gandindu-ma ca sunt bine informati): dupa ce nasc trebuie sa duc hartia care sa dovedeasca ca am nascut al doilea copil si voi intra in concediu postnatal, dupa cele 126 de zile (parca atatea sunt) voi intra in CCIC
in perioada concediului de maternitate (postnatal in cazul meu) voi primi venitul normal, salariul pe care il aveam inainte de nasterea primului copil (nu am inteles/nu mai imi aduc aminte, sincer, cum a fost la primul copil , daca am luat salariu intreg in perioada asta sau doar partial, 85%)
dupa ce trec zilele respective, intru in CCIC 2 si iau indemnizatie;aici , insa, cei de personal au ezitat sa-mi raspunda pentru ca nu stiam nimic despre modificari, adica nu stiau cum se aplica noua lege
sper sa va fie de folos ce am aflat eu si sa ramana asa
eu voi afla acest lucru sapt viitoare cand este termenul de nastere a bebelui
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Tony,nastere usoara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Si eu am folosit batista bebelusului de la 1 luna.II puneam ser fiziologic si apoi il aspiram o data pe zi (igiena zilnica),totul e ok

Mergi la inceput