Mamici cu 2 pitici (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Amalia spune:
Doniro LA MULTI ANI pentru Victor! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Tonyalexa nastere usoara!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
manuelutza77 spune:
Va multumesc pentru urarile facute Karinei ,le doresc si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor ,nu am mai intrat am fost ocupata si cu ziua Karinei ,iar Bogdan mi-sa imbolnavit a racit ,are niste muci...si de la ospen a facut diaree ,e vai de noi ,el saracul e mancacios si acum maninca doar orez si carnita fiarta .Azi a fost mai bine dar ieri am zis ca inebunim cu muci si respiratia ingreunata.
valentina_22 spune:
Tony, nastere usoara. Suntem langa tine, tinem pumnii stransi si facem galerie..
Sanatate tuturor piticilor mari si mici care sunt bolnaviori, Sa va faceti bine cat mai repede!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
tonylexa spune:
fetelor,ati vazut stirile protv din seara asta?
ma poate ajuta cineva cu un raspuns competent din punct de vedere juridic?
eu trec din concediu de crestere a copilului in concediu de crestere a celui de-al doilea copil
la tv au anuntat ca se calc veniturile obtinute in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului, indiferent ca e vorba de CCIC ori salariu, intrucat atata vreme cat CCIC se asimileaza vechimii pe cartea de munca, se considera drept o sursa de venit
asta inseamna ca nu se va lua in calcul venitul anterior primei nasteri, ci venitul=indemnizatia de 600 ron
am inteles eu bine?
in clipa de fata sunt cam.................INGRIJORATA!!!!!
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julax Cantaretul familiei Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete |
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Tony, eu sper ca n-ai inteles bine.....
Cand mi-am depus dosarul pt cic la Ana (eu am nascut cu 8 zile inainte ca Paul sa faca 2 ani) mi s-a spus ca trebuie sa depun aceleasi acte ca la Paul - adica am dreptul la CIC2 pt ca am lucrat 12 luni naintrerupte inainte de nasterea lui Paul. Mie asa mi se pare logic corect, pentru ca nu veniturile din CIC1 ma indreptatesc sa stau acasa cu Ana, ci faptul ca am lucrat acele 12 luni.
Sincer, sunt foarte curioasa daca toate judetele vor aplica la fel legea. De ex, la noi in judet nu se acorda salariul bonus la nasterea unui copil decat in intreprinderile care au contract colectiv de munca la nivel de intreprindere - mare tampenie, da' nu vreau sa pun aici chestia asta ca e off-topic, dau doar un exemplu.
Pana una-alta, eu am fost in sarcina si lauzie pana pe 16 octombrie, mi-am depus dosarul pt CIC2 la inceputul lui octombrie si tot n-am primit inca nici un ban...... deja au trecut 3 luni. Daca n-am fi avut alte venituri........... mancam aer astea 3 luni.............
Na, vas' ca m-am ambalat cam tare nu va suparati voi pe mine
Raceala pare sa regreseze cate putin, multumesc pt urarile de bine insa tot tusesc ca un magar....
Noapte buna!
OanaRusu spune:
Roxana, sa-ti traiasca puiutul
Tony
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tonylexa fetelor,ati vazut stirile protv din seara asta? ma poate ajuta cineva cu un raspuns competent din punct de vedere juridic? eu trec din concediu de crestere a copilului in concediu de crestere a celui de-al doilea copil la tv au anuntat ca se calc veniturile obtinute in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului, indiferent ca e vorba de CCIC ori salariu, intrucat atata vreme cat CCIC se asimileaza vechimii pe cartea de munca, se considera drept o sursa de venit asta inseamna ca nu se va lua in calcul venitul anterior primei nasteri, ci venitul=indemnizatia de 600 ron am inteles eu bine? in clipa de fata sunt cam.................INGRIJORATA!!!!! |
tony, din pacate asta am auzit si eu. Mama lor de nenorociti! Si spun ca vor sa creasca natalitatea in Romania.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Azi iar ies in oras. Tre' sa ma duc cu Stefan la audiolog (il verifica periodic ca sa nu aiba urechile infundate). E tot frig si zapada si iar trebuie sa ma car cu amandoi dupa mine. Offf!
Lucia si-a mai revenit cu scaunele. Azi ar trebui sa vina si rezultatele analizelor. I-am luat intre timp un lapte special impotriva diareei care ii place la nebunie. Suge bine si la mine, ii mai dau de 2 ori pe zi si ceva supliment din asta si vad ca e mai bine cu scaunele, s-au redus la unul pe zi insa tot nu-mi place cum miros.
Doniro, parca fetita ta avea problema cu mirosul. Mai nici mie nu mi se pare normal, fa tot posibilul si da-i de cap! Sanatate!
Fug ca e balamuc la mine. Pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
valentina_22 spune:
Am vazut ca ne-au afisat fotografiile in albumul concursului Clipe pe viata 2008. Va primim cu drag criticile aici
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank"> va1 si va2
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu