Mamici cu 2 pitici (3)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_a spune:
doniro Victor La multi ani!!! Multa sanatate si numai bucurii!Sa va bucurati impreuna de aceasta zi speciala pentru voi!!
revin.
sunt in priza astazi...cum se face ca eu nu am mereu timp sa stau!!!! matei doarme insa eu tocmai am un maldar de haine de pus la uscat si altul de pus in masina, apioi sa ma apuc de facut mancare, sa aspir si sa sterg praful...ufffff astea nu se termina never ever....
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
gabitzam spune:
In Baneasa la mine ninge linistit cu fulgi mari si pufosi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
valentina_22 spune:
doniro, LA MULTI ANI pentru Victoras! Sa cresca ca un brad, sa fie sanatos si lumina ochilor vostri. Asteptam pozici de la petrecere si sa va distrati super sambata.
claudia este super daca vei avea un ajutor din partea mamei tale. O sa vezi ca vei avea mai mult timp si pentru tine si numai faptul ca poti pleca singura in oras te va face sa fii mult mai relaxata.
oana, sanatate muuuulta! Scapi de una , dai de alta, dar lasa ca iese soarele si pe strada ta!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Si aici ninge asa de frumos!!! Sper numai sa se aseze ceva dar slabe sanse.....Poate totusi va avea loc o minune....
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ClaudiaH spune:
La multi ani Victor!!! Sa cresti mare si frumos si sa-i bucuri pe parinti!
Am intrebat la farmacie de vit.D3 injectabila. Farmacista nu auzise de asa ceva; s-a uitat prin baza de date din depozit si nu a gasit altceva decat tablete. Mi-a zis ca e posibil sa se gaseasca asa ceva in farmaciile spitalelor sau farmaciile policlinicilor. Cert este ca in farmaciile obisnuite nu se gaseste. O sa mai arunc un ochi pe internet cand prind putin timp liber.
Acu' fug ca sunt cu lucia in brate.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
julax spune:
Multumim pentru urarisi spunem si noi cu intarziere La multi anisarbatoritilor de ieri(Daria Ioana, Karina si celorlalti pe care nu i-am mentionat)
La multi ani Doniro pentru Victor!Si eu ma simt sarbatorita de ziua copiilor
Ana,m-ai facut sa zambescAuzi,scolarita!Ce frumos sunaAm 28 de ani.Hai,lasa complexele si incepe prin a te bucura de ceea ce iti place la tine(e imposibil sa nu fie ceva) si eventual evidentiaza ce ai frumos.Usurelsi ceea ce nu iti place ar putea fi acceptat,ca poate in viitor sa ajunga sa te multumeasca.Ai inteles ceva?Ca Ioana e intr-o pauza de concertat(cand spuneam si eu ca s-a mai linistit)si scriu cam pe fuga...
Claudia,am crezut ca se subintelege ca nu vreau sa o las sa-si suga degeteleO tin si eu cu manusi(prinse cu omiduta la incheietura sa nu le poata da jos),dar suge si asa.Poate daca nu intra in contact cu pielea va renunta la un moment dat.Sper...
Tony,activam galeria Nastere usoara!
Oana,sanatate multa!
Mada,,chiar ma gandeam la voi
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Cantaretul familieiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
tonylexa spune:
multumesc
si pentru toate mamicile
am emotii
azi nu prea aveam stare, adica aveam exces de energie si m-am apucat sa gatesc
de fapt, am inceput de ieri, cand am desfacut bradul cu ajutorul dariei (acum imi pare rau pentru ca ninge asa frumos si gradina arata in sfarsit ca un peisaj de iarna )
sotul meu zice ca ar cam trebui sa stau locului pentru ca asa am facut si cand eram gravida cu daria, iar in noaptea urmatoare s-a rupt apa si am nascut dimineata
dar ma simt asa linistita si, in acelasi timp, energica....oricum, am compensat stand in pat 2 ore si relaxandu-ma.....mai venea daria si sau , dar important e am stat cuminte.....la sfarsit
donirosa-ti traiasca baiatul
La multi ani!!!
doniro spune:
Va multumesc mult pentru urari!!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE