Nasici de 2009
Raspunsuri - Pagina 7
abramburika spune:
Iata-ma-s!! Nasica de febr. ![]()
Am avut probleme cu netul de aia n-am mai dat pe-aici.
Am botezat ... a fost frumos, o petrecere frumoasa, ne-am distrat (cat m-a lasat pitica mea ff geloasa pe bb). poze inca n-am le astept si eu de la cine a facut ...
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ralualexandrei spune:
Va multumesc pt aprecieri.
Misha tine Scarsdale si nu dai gres,inainte de pozele astea eu aveam 80kg,dupa 2 ture de Scarsdale aratam dupa cum ai vazut ![]()
Abramburika asteptam poze sa nu uiti![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ooana spune:
Andra ai avut o rochita frumoasa 
intr-adevar cu Scarsdale nu dai gres! si eu am tinut o tura si poate mai incep inca una ![]()
eu nu stau prea bine, si timpul asta trece
...macar dupa materiale ar trebui sa incep sa ma uit.
Abramburika asteptam poze![]()
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
misha71 spune:
Scarsdale m-a ajutat cu adevarat. Acum ma gindeam sa mai tin o tura-doua, dar nu si cu pastilute
....
Ooana 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
ancadragoman spune:
Scarsdale incep si eu de luni asa ca LA SLABIT CU NOI!!!![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ralualexandrei spune:
Astazi am facut cumparaturile pt pitici le fac poze si ma intorc inclusiv cu trusoul pt botez
Le-am gasit si paturici si costumase de fas,pantaloni,blugi bluzite costumase uffff ce noroc am cu ursu ca ma suporta altu in locul lui exploda dar nu el,el docil ascultator,n-a zis nici pis in fata freneziei ce ma apucase.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
sicuta13 spune:
Abramburika asteptam pozele![]()
Andra ai fost o nasica super.
Eu nu prea le am cu regimul, la mine functioneaza sportul si nemincatul dupa ora 18. Mi-am dus bicicleta de la ai mei si acum sa ma vezi
i-am spus sotului ca in doua saptamani o va avea acasa pe Cindy C.![]()
Cris
ancamari spune:
Ma primiti si pe mine?
Nasa de nunta pe 17 mai, cununia civila va fi in SUA in prealabil, nu vom particpa. Baiatul e american, fata ae buna prietena de-a noastra, va ramane acolo.
Restaurantul si biserica sunt alese de mireasa, platite avansurile, tiparite si aproape impartite invitatiile, voalul si rochia le-a cumparat din SUA deja.
Probabil vom alege impreuna buchetele si lumanarile in saptamana de dinaintea nuntii, le voi plati eu. La fel voi plati la biserica cat mi-o cere popa dupa slujba.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
ancamari spune:
Multumesc Sicuta!
Trebuie sa-mi gasesc rochie acum cat mai sunt reduceri, duminica dau o raita prin oras. Cam cat o costa o rochie cat de cat ok?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09