Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

De cand am trecut-o pe Miru pe lapte de vaca,bea mai putin,ma gandesc ca nu-i mai place asa de mult pt ca nu e dulce,ca si formula...si e nasol,ca noaptea trebuie sa mergem la bucatarie sa-l incalzim,nu mai putem folosi termosul..
Am cantarit-o cu cantarul nostru si vad ca a juns la 10 kg,parca nu-mi vine sa cred...astept sa vad si datele de la revizia de 1 an si 3 luni...peste cateva zile vom merge.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna seara,

asa cum am promis, am reusit sa pun cateva poze cu casuta noastra.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara mamici!
Noi am petrecut din nou astazi! Abia asept sa se termine mincarea ingrasacioasa.

Multumesc pentru mesaje!

Sanatate multa bolnaviorilor: Tudor, Kriss

Felicitari candidatei cu sanse mari!!!

L-am vazut pe frumosii Cristi si Stefan! Abi astept sa cumpar si eu revista!!!

Cecilia incerca sa te relaxezi, gaseste un pic de timp numai pentru tine. Bafta la medic.
Eu mi-am propus ca de luni (sa nu fie prea brusca trecerea de fapt astept sa ma linistesc cu petrecerile) voi merge la culcare odata cu Daria, voi incerca sa nu mai fiu atit de obsedata de curatenie, imi voi organiza programul de sport si masa. Sper sa reusesc!!!
Bineinteles ca Daria ramine pe primul loc. Avem multe de invatat si descoperit. Bichi a pregatit deja olita iar de luni facem cunostinta.

In rest e o dulce, intelege ce ii cer si mai ales stie sa se fac inteleasa! Se intristeaza si vine sa o imbratisez daca se intimpla sa o cert...Vocabularul nu si l-a imbogatit cu prea multe cuvinte clare. Acum spune si "uite", "nu-i" folosite cum trebuie, "tei" imediat dupa ce spun eu doi... Adora in continuare sa deseneze si iubeste cartile-una in special-imi ia degetul si il plimba pe imaginile preferate si asteapta sa ii spun cum se numesc.

A fost cam agitata astazi. Inca mai are nasul infundat si ma gindesc sa nu fie de la urechi. Cred totusi ca e de la dintisori. Acum are 10 si se pregateste sa iasa inca un premolar.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Afibebe, sa o stapiniti sanatosi!!! Totul arata foarte bine!!!
Cum s-a acomodat Cristi in noua casa?

Mergi la inceput

Luy, multumim pentru urari! Le intoarcem inzecit!!!
Pupicei frumoasei vorbarete!!!

Mergi la inceput

Noapte buna mamici si pitici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

La multi ani 2009! Anul ce a sosit ( :) de cateva zile deja!!) sa va aduca sanatate, copii veseli, parinti rabdatori la boacanele celor mici, prosperitate si liniste in case!
De aici de la mare va dorim tot ce e mai bun.
Noi de Revelion am fost la restaurant. Prima noapte cand Luca a stat fara noi. A fost cu bona si a fost super Ok. Mai rau a fost dimineata pentru noi cand bona a plecat si Luca s-a trezit la 8. Si deci somn ioc.
Pe 1 am fost in vizite, parinti, socrii. Tata e Vasile.Luca i-a sorcovit pe toti. El dadea cu sorcova si tati cu textul :)
Apoi ieri musafiri si o iesire scurta la mall.
Azi planuim sa-l lasam pe Luca la mama sa fugim si noi cateva ore, sa la tinem doar pentru noi.Maine odihna sau ce-o mai aparea. Si de luni servici.
Luca e bine, papa , dinti nu avem decat 4. Putini nu?
Racelile ne-au ocolit. Doamne ajuta!

Am vazut multe gravidute! Felicitari ! Sarcini usoare si copii sanatosi!
Copilasilor bolnaviori multa sanatate!Mamicilor putere si rabdare!
Sa stiti ca sunt fericita ca v-am descoperit si chiar daca scriu rar va citesc cu mare nerabdare zilnic.
Va pup
mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata fetelor. Poftiti va rog la o cana fierbinte de
In aceasta dimineata am avut parte de o surpriza uriaza din partea sotului.Am vazut eu ca aseara a stat pana pe la vreo 2 dimineata la calculator, dar nu am stiut ce face el acolo!
Ia priviti va rog, ce cadoul am primit de la iubi
Precizez ca la logodna eram insarcinata in luna a cincea cu Alexandra, nunta am facut-o la o luna si jumatate dupa nasterea fetii, apoi sunt fotografii cu mine la prima sarcina, iar la sfarsit eu la a doua sarcina si rezultatele muncii noastre!
Va si sper sa fiti macar pe jumatate incantate de cum am fost eu!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

In aceasta dimineata am avut parte de o surpriza uriaza din partea sotului.Am vazut eu ca aseara a stat pana pe la vreo 2 dimineata la calculator, dar nu am stiut ce face el acolo!
Precizez ca la logodna eram insarcinata in luna a cincea cu Alexandra, nunta am facut-o la o luna si jumatate dupa nasterea fetii, apoi sunt fotografii cu mine la prima sarcina, iar la sfarsit eu la a doua sarcina si rezultatele muncii noastre!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Multam de cafea!
F frumos cadoul! Sa fiti sanatosi sa va cresteti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Multam de cafea!
F frumos cadoul! Sa fiti sanatosi sa va cresteti copiii!

Mergi la inceput