Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Alinush pe tine nu te felicitez inca! Sa fie cu noroc!

Sa trec in lista de metode de intarcat?

As vrea sa ma laud si eu cu al meu dar pe cuvant daca stiu cu ce sa incep...face o multime!!! Cam ce s-a mai scris pe forum: daca ii cer ceva imi aduce, mananca singurel "soldatei" - ii ia cu manuta si ii baga in gurita. Azi a vrut de ex sa bage o bucatica de morcov din papita lui, dar era moale (cred) s-a strambat si a renuntat...canta, danseaza, alearga catelul prin casa, culge globuletele toate din bradutz si apoi incearca sa le puna la loc (binenetels nu reuseste...). Merge foarte bine, rade de "glumitele" lui pe muteste (casca gurita ca si cum ar rade, dar nu scoate sunete)- asta numai daca ne vede si pe noi razand evident Si cate si mai cate... stiti voi mai bine...

Problema cea mai mare este cu papitza de pranz. Nu mai vrea pasat. Sunt terorizata! Maine incerc niste variante: perisoare din carne cu garnitura din legume..trebuie sa ma documentez...orisicum...poate aveti voi mai multe idei de impartasit la capitolul asta???

Ma bag pe cautat retete pe net...Va pupacesc dulce si noapte buna!

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumim pentru aprecieri.

Luy, intradevar incerc sa-l duc la locuri de joaca sa socializeze cat mai mult, desi slabe sanse, avem si langa casa parculete,dar aici cunoastem deja copilasii si avem preferinte, mergem in timpul saptamanii pe langa casa, pozele sunt facute in IOR, am fost azi.Maine sau duminica vrem sa-l ducem in Tineretului la sanius, inca nu stiu exact unde este, dar gasim.

Alinis, astept sa treaca problema lunara si sper sa se intoarca si dr mea din concediu, am vb cu ea pt un control si analize in ianuarie, dar se pare ca o sa fie mai devreme....eu banuiesc ca am acea durere, de la faptul ca s-au marit destul de mult sanii(perioada cm) si oricum s-au mai marit si lasat fata de cum erau, erau maricei si innainte, nu exagerat dar aveam.....durerea pare sa fie mai mult la sub brat decat la san(ma tot palpez, pare o durere musculara)...oricum o sa-mi fac o mamografie cat mai curand...sunt constienta de ce se poate intampla...doamne fereste.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sa va povestesc ceva amuzant...in seara asta baiatul meu cel harnicut, a scos aspiratorul din debara si a inceput sa faca curat, i-a dus lui tati cablu sa-l bage in priza si tati nebun a executat, a pornit si din gresala a pus mana pe gaura de la furtun(tevile nu erau puse, le ascunsesem eu dimineata) si a inceput sa zica ham, ham(adica l-a muscat), a lasat jos si a fugit, din acel moment nu s-a mai apropiat de el daca era in priza, nu i-am explicat ce s-a intamplat, l-am lasat sa creada ca a inceput sa muste pt ca este seara si l-am deranjat de la odihna ....sa vedem daca mai presteaza si maine curatenie.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna si La multi ani!!!

Miru a adormit mai repede in seara asta,pt ca nu si-a facut somnul ziua(a fost preotul si am trezit-o) asa ca am si eu timp de forumeala,ca de cand e si matusa-mea la noi,nu prea mai am timp de calculator...

Noi am petrecut fain revelionul,la restaurant,cu niste prieteni...Miru a ramas acasa,s-a descurcat taica-meu,i-a dat si bibe, a si adormit-o fara probleme...eu stateam ca pe ace,ca era prima oara,cand nu adormea cu noi,dar a fost ok.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Afibebe felicitari pt casuta,sa o folositi sanatosi!

Gabriela ma bucur ca au iesit bine analizele si ai scapat de stres...multa sanatate Sarei,e o frumusica...ca si mami,dealtfel..

Cecilia hai ca o sa treci cu bine peste toate,caci esti o tipa puternica...si mie imi vine mai repede CM de cand am nascut,tot la 24-25 de zile..

Alinus sa fie cum iti doresti!

Felicitari gravidutelor cu bb2! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Eu sunt prea batrana,nu ma mai bag...desi mi-ar fi placut sa aiba Miru un fratior sau o surioara,sa nu fie singura,ca mine...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Papanasho nu mai zici nimic? sper ca sunteti bine si merci fain pt mesaj,n-am mai apucat sa-ti raspund..



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Cecilia uite am gasit cateva sfaturi.
www.babycenter.com/0_screaming_1200985.bc?scid=mbtw_post15m_1w:239&pe=2U7EJ0q" target="_blank">aici si www.babycenter.com/0_parents-say-stop-the-whining_11980.bc" target="_blank"> aici
Nu cred sa detinem stiinta calmului absolut. Deocamdata al meu pui nu tipa suficient de des, dar din cate povestesti tu nu-i departe acel momnet nici la noi...

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Isabeluta noi inca mai mancam pasat,asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau..aaa,si ne mai plac mult ciorbitele acre,cu legume sau cu perisoare..


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Myral te gandesti la bb3...musai baietel? (eu am fost destul de relaxata la primul,poate la al doilea nu...)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Felicitari Danielle si Alinush! Ce mamici curajoase, si ce frumos sa afli ca vei fii mamica la cumpana dintre ani.
Noi ieri am fost la nasi, unde am si ramas peste noapte. Cris la batut pe nasicu mic si a fost mustruluit pentru asta.
Si sa va mai zic ceva de o sa ramaneti paf. In seara asta statea jos, iar eu langa el. M-am pus cu capul pe picioarele lui, iar el ma lua in brate ( de cap) si ma tragea spre el. Ma minunam ce afectos e baiatul meu. Si am stat asa vreo3-4 minute. Dupa un timp, mi s-a parut ceva suspect ca prea ma tragea spre el si se impingea in mine. Dau sa ma retrag si el nimik, ma trage de par. Atunci imi vine in minte Freud si ma uit in pantalonasi lui, ce credeti?????? Baiatul meu avea ditamai putza. Nu am stiut cum sa reactionez. I-am zis ca e rusine si nu se face asa. A mai patit o careva????

Mergi la inceput