Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (251)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, draguta mea, am ratat strudelul cu branza si de data asta, ca zau nu ma dau in vant dupa branza dulce. Dar cu mere am mancat din belsug.

Roxy, zau ca tu nu ma mai iubesti! A doua oara o patesc eu cu tine. Intai pretzelu', acum strudelu'. Tz-tz-tz!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

I-auzi la ea, dar asta e iubire sa ma impingi la excese culinare? De acum incolo insa o sa iti trimit tie prin posta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Apropos, am gasit capsule, chiar pentru modelul cu pricina, le voi comanda pe net pe un site romanesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Apropos, nu stiu unde pot gasi capsule la noi, poate aveti voi vreo sugestie.

Deci nu numai ca te-ai simtit bine, te-ai relaxat si odihnit, dar te-ai ales si cu un cafetar Georgica Clooney. Cool!

===============
Poze

Un ceeeee?

George Clooney facea reclama la un aparat de facut cafea ce folosea capsule. Parca era doar de facut esspreso. Bagai capsula, iesea cafeaua. Si Georgica arata, ca de obicei, ca si cafeaua, super hot!

===============
Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Yaia, draguta mea, am ratat strudelul cu branza si de data asta, ca zau nu ma dau in vant dupa branza dulce. Dar cu mere am mancat din belsug.

Roxy, zau ca tu nu ma mai iubesti! A doua oara o patesc eu cu tine. Intai pretzelu', acum strudelu'. Tz-tz-tz!

===============
Poze

I-auzi la ea, dar asta e iubire sa ma impingi la excese culinare? De acum incolo insa o sa iti trimit tie prin posta.

Numai sa nu o ia pe 'rume'...ca poate ajung inapoi la tine...sau poate la Duamna C?

===============
Poze

Mergi la inceput

Timpul la calculator mi-a expirat, e randul sotului...merg sa strang bradul! Va pupacesc si pe curand!

Roxy, nu cauti tu sa-mi dai un link la hotelul ala unde v-ati destrabalat in Turcia? Pliz!

===============
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am revenit si noi din plimbari si reusesc in sfarsit sa va urez un an nou plin de sanatate si bucurii alaturi de familiile voastre dragi
Am citit putin din urma si am vazut ca avem gravidutze noi .Le doresc o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi ca fratiorii si surioarele lor

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jojo_miha

LA MULTI ANI !
Of nici o data nu am putut tine pasul cu voi,scriam foarte rar,voi ati dvenit un grup si eu nu m-am mai integrat .Va mai citesc sa vad daca impartasim aceleasi probleme cu copii si azi m-am vazut pe listuta de gravide si m-am bucurat.Multumesc frumos!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

, esti de-a noastra. Si eu eram cam in aceasi situarie, dar mi-am impus sa imi fac timp macar o jumatate de ora sa intru sa vad ce mai fac fetele si ele m-au primit cu bratele deschise. Ma relaxeaza discutiile cu ele, mai am cu cine schimba si eu o vorba si acum pot spune ca pe majoritatea parca le cunosc de-o viata.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Din pacate puiutzul meu e cu temperatura si tuse asa ca sa intarim randurile bolnaviorilorDe Revelion am fost doar noi 3 si a fost frumos liniste si aer curat.Vlad a fost super fericit sa smotoceasca pisicile si cateii,iepurasi ratuste.A dormit foarte bine cat am fost acolo si a fost si foarte cumintel,ne-am relaxat cu totii

Mergi la inceput

Ca tot vorbiti de hoteluri si vacante deja,sotiorul meu tocmai mi-a facut o surpriza frumoasape 11 martie plecam in Dubai si deja m-as apuca de facut bagaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

cecilia, vezi sa nu te fi proicopsit cu vreo anexita sau sa ai vreun chist pe ovar. Eu sunt patita si cam de la asta mi se trag toate problemele, dureri, CM neregulat, flux mare.
Nasol este ca nu pot lua nimic pentru asta, pilule nu am voie, asa ca ma feresc cat pot de frig si fac ecografii regulate ca sa urmaresc daca nu am ceva. La a doua cezariana, mi-au gasit un chist pe ovarul drept de vreo 3 cm pe care l-au scos atunci, ca atlfel ajungeam in scurt timp la operatie, dar mi-as spus ca mai erau altele f mici pe care nu le-au putut scoate. Incearca sa faci un control dupa CM, am auzit la o saptamana dupa ce au trecut "rusii" este perioada cea mai buna pentru un control.Sanatate si

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput