Puiuti de Randunici 2008! (178)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Cami, pune-i o bavetica din aia cu plastic pe dos si da-i cu paharul, direct, apa. Ii va placea cu paharul. La inceput se va uda putin, dar macar bea si el ceva apa...

Eu ii dau fier pana la un an, 6 pic pe zi, asa mi-a zis pediatra.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Multumesc, Ioana, voi incerca si asa.

Si eu ii dau Bubului fier pana la un an, 8 pic/zi, la recomandarea pediatrei, ovcors.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Stela, recomand patul fara zabrele! eu nu inteleg de ce se mai fabrica patuturi de lemn cu zabrele! cat despre stat numai pe burta si proteste...nu cred ca Tea e o exceptie, si Shuru face la fel! si ce urlete, si ce comentarii!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

recomand sa nu tienti copilul in patut a mea nu sta in patut decat cand face nani.,... in rest misuna prin toata casa
asa am obisnuit-o de la 2-3 luni...am luat-o cu noi in camera, cu noi in pat, pe jos, prin brate...da rnu in patut..dc o pun acolo am parte de niste urlete..mama, mama

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am uitat sa va zic:de cand a plecat tot lapticul,abia mi se mai vad sanii.Sunt mai mici decat erau inainte de sarcina.Si mi-a facut observatie randunoiul.
Ioana,kya,succes la serviciu..of..cand ma gandesc ca ar trebui sa ma indrept si eu pe vreun drum din asta,dar nu stiu inca pe care..
PANA LA URMA,CUM E LEGEA?AVEM DREPTUL LA 6 ORE DE LUCRU,CHIAR DACA NU MAI ALAPTAM?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

38,3

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, i-or da si ultimii incisivi de jos! Sau ii are deja ?

Ioana, sunt sincera Mai bine stiti ce va asteapta, sa nu fiti luate prin suprindere

Stelutz, cred ca toti se rasucesc la schimbat de chiloti sau cand le iei ceva din mana. Aici sa stai linistita! De datul cu capul de zabrele...nu stiu ce sa zic, dar daca ar fi ceva de neurologie, nu ar trebui sa dea cu capul de orice [emoticon-care-se-scarpina-in-cap]? Zic si io, nah! Sa nu fie o placere de-a fetii

Cami, da, e super ideea Ioanei cu canitza. Eu ii dau api cu canitza, ca am preluat de la Tuchi ideea ca din bibe nu curge decat lapte. La inceput musca din cana, si lasa barbia in jos, acum bea asa frumos! cam asa hihi

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, DA! Conform CCM la nivel national, nu mai stiu articolul exact, dar DA! Pana la varsta de doi ani a copilului!

Claudia, de acord cu tine! In pat numai la nani, e bine sa fie bine delimitate spatiile de somn, joaca, nani, baie etc..

Edit: cu delimitarea spatiul de joaca e cam greu

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

PANA LA URMA,CUM E LEGEA?AVEM DREPTUL LA 6 ORE DE LUCRU,CHIAR DACA NU MAI ALAPTAM?

Stela,

stela te verfica careva dc alaptezi? e ceva normal ca pana la 2 ani sa muncesti mai putin si platita la fel....esti totusi ce-a mai pregananta imagine a copilului.....
stiu insa ca sunt multi patroni care au impresia ca bb trebuie sa ti-l creasca altcineva si tu sa meri la lucru...
fetele va invidiez ca aveti unde sa mereti la lucru...eu o sa trebuiasa sa caut...firma mea e in imposibilitate de plata...deci cam greu...oricum vroiam sa schimb...acu vreau nu vreau trebe...plus imi trebe un job cu cel putin 2 sal meddii pe economie...ca sa imi permit si bona pt galushca....

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Claudia, de acord cu tine! In pat numai la nani, e bine sa fie bine delimitate spatiile de somn, joaca, nani, baie etc..

Edit: cu delimitarea spatiul de joaca e cam greu

spatiu de joaca e cel mai greu de delimitat...crede-ma....peste tot gaseste ceva de joaca si in baie...si cand is singura si am si eu nevoie ca orice om trebe sa stau cu ea langa mine....si pot s ama screm cat vreau is prea stresata sa iasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Stela nu-ti face griji asa mai fac uneori copiii.Si Andra se dadea cu capul de canapea cateodata si in scurt timp i-a trecut.Apoi Vlad cand e in scaunel la masa mai da cu capul pe spate de cateva ori asa ca alint si rade cand ii spun ca nu are voie sa faca asa si repeta schema.In rest prin casa e intr-o activitate continua si nu l-am vazut facand asta.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ioana si eu ii dau Fe lui Vlad de la 6 luni la rec med.Acum ii dau 7 pic.pe zi impreuna cu vit. C pt. o asimilare mai buna 3 pic.
Daciana eu cand sunt singura cu Vlad si am necesitati fiziologice il pun in premergator care de altfel e de piesa de muzeu in casa ca Vlad nu sta in el.Mi l-a dat sor'mea ca oate am nevoie de el.Vlad merge in picioare sustinut de noi si in 4 labe.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput