Razboi in Orientul Mijlociu - 2-
Raspunsuri - Pagina 27
Tzuri spune:
Summer , lasand gluma deoparte, am si eu trei copii mici si crede-ma ca suntem la numai 10 km de locul in care cad raketele hamas si totusi nimeni nu ne compatimeste.nu ne ramane decat sa ne cautam alinarea singuri, intre noi si nu credem ca europa va intelege prin ce-am trecut noi decat daca va avea si ea parte de atacuri nationalist fanatic islamiste.Doar atunci, cand veti vedea Roamnia sub teroarea exploziilor, autobuze, scoli, elevi impuscati ca la o vanatoare de iepuri prin clase, oameni turtiti in propriile lor masini de excavatoare manuite de imbecili carora le-ai oferit un loc de munca si o sansa de a-si hrani familia, restaurante in care s-au petrecut carnagii, oameni ucisi in timpul noptii in casele lor.Te intreb : Cum ai reactiona tu ? Sau desteptele de mai sus ? Sa le vad ca isi vad copiii tremurand la auzul bombelor si atunci asi putea spune, da aveti dreptate.Dar atata timp cat Israel se simte amenintat si este atacat, represaliile vor fi ca atare.Nu va convine ? Atacati alta tara, mai blanda.Atacati-i pe englezi.Aia-s masochisti.Cauta durerea.Hranesc teroristi si-i lasa de voia lor.
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuri Brrr....e frig.Oare in Gaza e la fel ?Nu cred..ei au acum caldura.In fiecare stanca exista o statuie..ceea ce ne lipseste este cunoasterea...si dorintza de a fi sculptori |
Cit de mizerabil poti fi....La fel ca si cei care-ti sustin opiniile, se stiu ei/ele care...Asa mizerie umana nu credeam c-o sa aud, credeam ca numai Hitler, Stalin, Miloshevici au putut fi atit de monstri cu chip uman...m-am inselat, unii romani de pe forum sint demni urmasi! Unde sinteti, doamnelor, sa aruncati cu ovatii, hai, nu mai fiti rusinoase!!!
Tzuri spune:
dodo, iaca ai aparut si tu ocrotitoare-o. de ei ma doare inima dar de ai mei m-i se rupe sufletu'. eu-s pregatit sa-ti suport cheltuielile daca imi promiti ca vii sa locuiesti aici in Shderot 2 luni.apa casa si pe masa.
dodo spune:
citat din mesajul lui Tzuri Summer , lasand gluma deoparte, am si eu trei copii mici si crede-ma ca suntem la numai 10 km de locul in care cad raketele hamas si totusi nimeni nu ne compatimeste.nu ne ramane decat sa ne cautam alinarea singuri, intre noi si nu credem ca europa va intelege prin ce-am trecut noi decat daca va avea si ea parte de atacuri nationalist fanatic islamiste.Doar atunci, cand veti vedea Roamnia sub teroarea exploziilor, autobuze, scoli, elevi impuscati ca la o vanatoare de iepuri prin clase, oameni turtiti in propriile lor masini de excavatoare manuite de imbecili carora le-ai oferit un loc de munca si o sansa de a-si hrani familia, restaurante in care s-au petrecut carnagii, oameni ucisi in timpul noptii in casele lor.Te intreb : Cum ai reactiona tu ? Sau desteptele de mai sus ? Sa le vad ca isi vad copiii tremurand la auzul bombelor si atunci asi putea spune, da aveti dreptate.Dar atata timp cat Israel se simte amenintat si este atacat, represaliile vor fi ca atare.Nu va convine ? Atacati alta tara, mai blanda.Atacati-i pe englezi.Aia-s masochisti.Cauta durerea.Hranesc teroristi si-i lasa de voia lor. In fiecare stanca exista o statuie..ceea ce ne lipseste este cunoasterea...si dorintza de a fi sculptori |
Uite ca n-am stiut nr. tau de tel cind eram acolo, sa te invit sa ascultam impreuna cum cad rachetele, tu ai impresia ca esti singurul care stie ce inseamna razboiul! Ai un tupeu fantastic acum, cind au intrat trupele cu tancuri, parca te si vad calare pe turela unuia...hai, ce mai stai, fa-ne pe toate care nu-ti cintam in struna cum iti vine la gura, arata ce poti, nu degeaba am zis eu ca evreii originari din zonele pe unde v-ati pripasit voi va considera evrei second-hand si va trateaza ca atare!
andacos spune:
Moderatorii n-au terminat de petrecut?
Ca prin alte partzi am vazut ca si-au facut aparitzia!
Sau...asa o tzinem tot anul?
Dana
Tzuri spune:
dodo, nu suntem considerati second hand ci din contra suntem invidiati ca venim din asa o tzara cu calitati, cultura si istoria ca Roamania.Tzara care si-a adus sprijinul in creerea a ceea ce numim noi specia furnica de romania.
Tzuri spune:
Dodo, vreau sa-ti spun ca poti schimba cursul unei ape, dar nu poti opri curgerea ei.nici cu un baraj.
iarina spune:
Nu stiu Anda...asta intrebam si io..pe unde umbla? DN 1 e blocat...s-ar putea sa mai avem de asteptat.
Dodo incearca sa nu pui in aceeasi oala forumistele care au discutat civilizat, oricare ar fi fost pozitia lor.
Helllooo...anyone? ca avem razboi si aici...
morodac spune:
Imi pare rau sa va vad cum va certati pe forum, voi, care sunteti victime de ambele parti. Este de condamnat si Hamasul (care a lansat zilnic rachete) si armata israeliana (care a facut multe victime dintre civili). Insa, daca o luam din punct de vedere militar, raspunsul armatei israeliene este unul normal in conditiile in care tara a fost atacata continu cu bombe (cu sau fara victime) si cred ca orice tara ar fi facut la fel.. Hamas-ul ataca fara tinte precise, netinand cont de faptul ca pot omora civili, nici nu-i intereseaza. Mai mult de atat, EI pun in pericol viata po****tiei civile palestiniene, infiltranu-se printre oamenii civili si lansand rachete impotriva Israelului. Repet, sunt profund mahnit de victimele nevinovate din ambele parti, insa, in conditiile in care Hamas-ul nu inceteaza lansarea rachetelor asupra Israel-ului, nu cred ca se va ajunge la o pace stabila in zona. Pace tuturor.
andacos spune:
citat din mesajul lui iarina Nu stiu Anda...asta intrebam si io..pe unde umbla? DN 1 e blocat...s-ar putea sa mai avem de asteptat. Dodo incearca sa nu pui in aceeasi oala forumistele care au discutat civilizat, oricare ar fi fost pozitia lor. Helllooo...anyone? ca avem razboi si aici... "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
itzi spun cu sigurantza ca nu s-au inzapezit de asta nu vad de ce stau pe tusa!
Sunt subiecte mai putzin...disputatesi imediat se da dovada de exces de zel iar aici(si nu e prima oara )se asteapta pina se largeste asa tare morcirla...
Dana