Bobocei de septembrie-octombrie (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Seara buna!

Suntem ceva mai bine azi... culmea, temperatura e cam la fel, dar nu mai suntem agitati, suntem taaaare vioi si radem tot timpul.

AlexaM - merci mult de tot , o sa apelez si la ea.

Musette, dyanira, babytza, tzitziri - multumim mult pentru incurajari!!

Tzitziri, vroiam sa iti spun ca pana acum nu le-am luat temperatura asa de des, adica din 3 in 3 ore... dar oricum, seara nu era 37.7.... vedem in seara asta cum va fi. Si da, ai dreptate, temperatura oscileaza in timpul zilei.

Dar m-am mai linistit citind mesajele voastre, adica vad ca si bebeii vostri au cam aceeasi temperatura fara sa aiba ceva... multumesc!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Kidd - multumesc mult de sfatul referitor la folosirea cremelor gen Elocom, pe care noi am folosit-o la sfatul doctorei noastre de familie. Nu stiam de efectele mentionate de tine dar acum, citind ceea ce ai scris nu o voi mai folosi. Noua nu ne-au disparut inca bubitele ( adica dispar dar revin dupa 2-3 zile), cred ca o sa mergem la un dermatolog totusi daca nu cedeaza in curand.
Pupici multi pt voi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Julax, Kid - bebe a rezolvat problema - mai mult de 2-3 lingurite nu ia, asa ca i-am dat la masa de la 1 si la cea de la 5 cate s-3 lingurite + 1 pliculet de biotics in lapte mult.
Doctora mi-a zis ca prefera sa nu ii dea medicamente deocamdata, si sa incercam cu mucilagiu intr-o prima faza.
Deocamdta de la 2 pana acum a mai facut o singura data, cred ca suntem pe drumul cel bun -dimineata de la 7 la 12 am avut 5 episoade

musette mersi frumos de raspuns. Doctora nu ne-a spus de saruri de hidratare asa ca nu o sa ii dau deocamdata. Citisem eu si ma gandeam sa ii dau, dar am hotarat sa merg pe mana doctorei deocamdata

Ce ma enerveaza este ca am mai mancat portocale (de fapt mandarine si clementine) si nu am avut nimic si acum s-a bulversat cupilu...asta este, amanam mancatul portocalelor pt mai incolo

multumesc inca odata pt ajutor

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, o sa il auzi sigur si pe Luca....nu pot sa pun filmulet din pacate ca nu le-a facut tati mai mici..le-a tras pe DVD si atat, fara nici o optimizare, dar o sa ma tin de capul lui ca sa vedeti uliul...cred ca uliul face asa

Irina, si noi am fost azi in vizita la soacra- care are doua pisici.Care mai de care mai curioase in legatura cu Davidutul si cu chitaielile lui

Am bagat si noi la odiseea de septembrie si acum am inteles de ce il numiti 'pui de odisee'...acum se pregateste....ce frumos ar fi ca daca nu poate Delphinas macar Monica sa fie pe acolo

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Acum o mica problemuta....voi ati decis - macar aproximativ- cand va intoarceti la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Hai ca m-am ingrijorat un pic cu dermatita asta atopica... Acum vreo 2 luni si Mihnea a avut o iritatie pe fata si pediatra ne-a recomandat A-Derma Exomega Ducray-crema emolienta pt fata si corp cu omega 6 si vit B3. Am aruncat prospectul si nu stiu dc si aceasta contine cortizon....ca o mai folosesc ocazional, se mai irita din cand in cand...macar sa stiu si sa o arunc

Stie cineva? ca nu gasesc nici pe net prospectul...

Andy.p, Eva

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu le-am spus ca nu ma intorc mai devreme de iulie 2009, asta in conditiile legii vechi. Acum ma cam bate gandul sa stau mai mult... poate pana la 1 ianuarie 2010 macar.
Desigur totul va depinde si de mama, de cum se simte si daca vine sa ma ajute, ca daca nu am cu cine lasa copiii o sa stau cat mai mult.

Cu Teo nu am stat mai deloc. Cele 126 zile le-am luat dupa ce am nascut, caci am mers la birou pana la marele final, apoi concediul pe 2007, si la 1 septembrie am inceput efectiv munca. Mi-a parut si imi pare rau de fiecare zi pierduta de langa el. Atunci mi s-a parut ca nu am cum sa stau cu 600roni. Uite ca mi-a dat Doamne-Doamne a doua sansa... si o lege care sa ne ajute.

Voi?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Acum o mica problemuta....voi ati decis - macar aproximativ- cand va intoarceti la munca?

Cu Andy dupa un an m-am intors la munca...acuma fiind doi si tinand cont ca Andy in toamna va incepe cls I..voi sta 2 ani,ca n-am nici o sansa sa ma plictisesc

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Buna seara si de la noi! Greu greu mai putem sta si pe forum am atatea de facut de parca as fi in armata

Luminita si fetita mea a avut ieri temperatura 37.9 si m-am cam speriat, am pus jumate de supozitor de paracetamol si a scazut la 37.3, iara azi dimineata avea 36.8 si acum are 37.4 nu stiu de ce oscileaza atat daca mai trece de 37.4 o sun pe pediatra sa vedem, macar sa nu-mi fac griji degeaba, are si mucuti, sper sa nu fie asta problema. Sanatate si puiutilor tai, sunt fff dragalasi si inca o data iti spun ca te admir cum faci tu totul la patrat!

tzitziri eu m-am hotarat si o sa stau 2 ani sigur cu pitica mea, asta in conditiile in care lucrez la stat si nu ma preseaza seful sa ma intorc oricum copiii nostri au mare nevoie de noi si e f bine sa se stea macar 1 an acasa cu ei, eu cred ca merita orice sacrificu, chiar orice, dar fiecre face cum crede de cuviinta si mai ales cum poate, ca daca nu prea are de ales...
Ce frumos ca s-a redeschis odiseea de sept-oct, chiar daca cu alte participante. si eu ma gandesc cu emotie la ziua in care am afat ca sunt gravi, a fost cea mai frumoasa perioada traiata pana atunci, ca acum aceasta e cea mai frumoasa, pot sa ma iubesc cu minunea mea

Moni iubita si eu ma gandesc la tine si ne toate pt II!

eva sunteti o familie f frumoasa, iar tu ai fost f eleganta de Rev!

Babytza de fapt cuscra pai si tu ai fost o sexoasa de Rev si ginerele meu e tot mai mare! si frumos ca mami

toate mamicile si bebeii fara nici o exceptie!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

pe mine ma preseaza sefii cu intoarcerea, nu vreau sa ma intorc inainte de un an, in prenatal chiar am luat mai multi bani decat cat lucram, cu noua lege cred ca as lua cam cat luam daca munceam
si sotzu insista sa stau acasa cu piciul, sa nu pierd cea mai frumoasa perioada din viata lui (el e trist ca munceste asa mult si nu prea apuca sa se bucure cu piciul cat ar vrea)

in concluzie...as sta 2 ani acasa, deocamdata le-am zis ca nu ma pot intoarce inainte de luna mai si nu stiu cum sa fac sa le spun ca nu vreau sa ma intorc in 2009, any ideea?!

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput