Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

La multi ani doamnelor!

Multumim ptr urarile neasteptate adresate Ilincai(si ptr cele de pe tel.)!

Gabitza imi pare rau ca nu te-am intalnit si pe tine aseara in Polus, ne-am fugarit cu Domnisoara Sara...ce a crescut! Va asteptam la joaca...

Monico....nasol cu scoala, parol!La ce scoala vreti sa mergeti?

Alex, afara iesim zilnic, indiferent de temperatura 2h.(1+1)Chestia cu -5 grade ca e valabila doar in Ro (la fel cu imbracatul excesiv al copiilor).

Andreea, costume f. frumoase intregi ptr bb gasesti in central de la Marqueritta sau in Iulius la Hansel si Gretel

Diana, v-ati mutat la noul sediu? am inteles ca da...poate ne vedm intr-o dimineata..cum e Irina?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata! lapte cu cafea si de la mine!

Alex, ce n-as da sa fiu in locul tau!

Elena, ma bucur ca esti mai bine!

Nico, nici eu nu ies cu stefan daca e asa frig. niic mie nu-mi place sa-mi inghete nasul. ieri, de ex, n-am iesit deloc. simbata am fost insa la sanius si la mall, duminica al facut o plimbare pina in piata marasti (cam o jumate de ora). azi cred ca ies un pic, vreo 30-40 de minute, ca am vazut ca n-o sa fie asa frig.

Acestea fiind spuse, ma duc sa pun mincarea la foc...varza calita cu friptura de porc...ceva ce pot minca si eu, la regimul meu.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Neatza si de la noi!
noi iesim zilnic, mai pe la soare daca se poate, dar nu stam mult, in jur de o juma de ora.Acuma depinde si de cat de frig e.Daca nu o scot afara imi adoarme tare greu peste zi. Problema la noi e cu imbracatul. Nu prea are stare pana ii dau de toate pe ea, dar asta e, ne chinuim putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anca ce cura faci????? zimi si mie

alex vb lui anca ce n-as da sa fiu in lokul tau

noi ieisim zilnik afara cu D , daca nu eu iese tati acuma daca e acasa, avem norok k se mai prelungeste concediu cu timpu asta e bine insa cand vine plata va fi mai greu

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Elena, tin montignac. la mine are efect si nici nu e stresant rau.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elena ti-a trecut raceala? CA pe mine ma ia acum, mi-e grreu capu... si dupa masa imi vin prietenele la mine... Sper sa ma fac bine pina atunci si sa nu ii dau si lui P!

Noi am fost afara, nu e asa frig ca zilele trecute, dar P s-a bucurat ca am intrat in casa. In 3 am fost in parcul mare, la patinoar,... am inghetat atunci! Nu ne place la nici unul in frig... Si atita scandal face P la imbracat, asa ma enervez sa il imbrac pt 30 de minute. Sa vina vara odata sau macar 15-16 grade.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

BUna dimineata si de la noi!!!

Nico, pe vremea asta geroasa nici eu nu am scos-o pe Sara, cu atat mai mult cu cat e si bolnava!Dar acum ca s-a facut bine, trebuie sa o mai scot si pe afara, ca sunt satula de Polus.

Raluca, ce rau imi pare ca nu ne-am vazut. Voiam sa o pup personal pe sarbatorita. Pe Mishu am inteles ca l-a pupat Sara...Acum ca e sanatoasa o sa venim la joaca!

Ada, vai ce patanie, cred si eu ca v-ati speriat!

Elena, sunt faine produsele Quelle, dar pe mine ma enerveaza ca dureaza o vesnicie pana le primesti.

Alex, si eu as amana zau mersul la gradi cat mai mult, dar din august musai sa mearga ca alta solutie nu avem.Mi-e si groaza de imbolnaviri!

Va pup, o zi frumoasa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi....

multu' fetelor pt. sugestii... o sa merg si la Central (Raluca, la Hansel&Gratel nu mai aveau)...imi plac cele de la Quelle, dar asa cum ziceti, dureaza 100 de ani pana o primesti si mie imi trebuie ACUM...

bine, am cu ce-l imbraca cand iesim afara, dar ma gandeam ca daca va fi zapada si vom merge in wekeend la sanius, undeva...un costumas din ala ne scapa de multe...
nici noi nu prea iesim afara, mai ales ca a fost si bolnavior...acu' ca i-a trecut sa vedem...astept niste zile mai caldute...daca pot zice asa...

NU MAI SITTI NIMIC LEGAT DE DOSARELE PT. INDEMNIZATIE? DE CE ACTE AVEM NEVOIE? CA TOT SUN LA DIRECTIA MUNCII DAR E MEREU OCUPAT...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea, a fost Ovi pe la directia de munca de dimineata...degeaba...ca au program dupa-masa...asa ca n-a aflat nimic, decit neoficial, de la un angajat de acolo...poate de asta nici nu au raspuns la tel...
cica exista o cerere tip pe care o completam, insa nu si un formular pt adeverinta de venit. acum sa vedem, cind obtinem niste informatii oficiale...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

tu fetelor, am 4 stelutze!!!!!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput