Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

fetelor acuma au anuntat la stiri k se primesc bani pt indemnizatia copiilor de 85 % iar palfonu maxim va fi 4000 ron, iar degeaba mergeti aucm la directia munci k inca nu s-a stabilit ce si cum, is varza cu noua modificare

au spus sa mai asteptati k oricum ii primiti bani retroactiv, am vazut la pro tv

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anca felicitariiiii

co, andreea-daria, lore, ioana-sara,adriana,geanny pe unde sunteti??????????

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - tocmai am intrat si am vazut ca ai intrebat de noi .V-am citit dar nu am avut timp sa scriu.Cred ca voi raci si eu, imi curge nasul si ma doare capul foarte tare. Important este sa nu-i transmit Dariei raceala.Am luat citrice, ceaiuri de soc cu lamaie si miere + oscilococcinum.Sper sa ma pun repede pe picioare, ca altfel ce fac cu scumpica mea.

In rest, am fost de vineri dimineata pana sambata seara in Maramures, ne-am dat cu sania si am inghetat de frig.Bine ca Daria n-a patit nimic.A fost foarte frumos, ca am schimbat peisajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, bine ai revenit, tare dulcica s-a facut Bea
Monica, deja scoala???? Wow, cum trece timpul si ce mamica tanara si frumoasa esti!
Andreea, sanatate multa!
Ioana, sper sa nu racesti! Baga vitamina C in orice forma!
Anca, felicitari pt cele 4 stelute!!!!

O intrebare, stiti cat costa Varilix si Prevenar?Ca noi astea le mai avem de facut! Asa m-am saturat de vaccinuri. Astea nu intra in schema gratuita? Nici eu nu suport frigul, daca vreodata m-as gandi sa emigrez, cu siguranta clima va fi un factor predominant!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA imi pare foarte rau pt ceea ce li s a intamplat prietenilor tai ,bine ca nu a fost mai rau
ANDREEA(-Daria)sanatate multa ,bea ceiutzuri cu lamaie ,paracetamol ,aspirina
cand ai timp pune ne poze din Maramures ,din pacate n am ajus niciodata in zona aia
NICO
lui Tiadris ii prinde f bine plimbarea la aer curat ,are pofta de mancare ,doame f bine
ANCA ,ELENA mi am dorit sa slabesc dar ajunge
ANCA pt stelutza
GABI e tare aiurea ca nu avem pe cineva de incredere sa ne putem lasa copilashi acasa :(
si eu o voi da anul asta dar la program scurt 2 zile /sapt
IOANA13 sanatate multa si distractie frumoasa alaturi de prietene

deci tu fetetelor se pare ca nici voi nu stiti unde se gaseste body cu gatutz mai gros

RALUCA poze cand ne mai pui ?

tu fetelor numai mie imi place iarna ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

alex am vazut la Tape a l'oeil ceva cu gatut si ceva mai grosut...parca... dar nu stiu daca era body sau bluza de corp, sorry.. poate dai o fuga cand ai timp pe acolo si vezi mai exact...

eu una ii comand hainute (mai multe cantitativ) de pe babystuff.nextvision.ro... acum sunt si reduceri... ma rog, ce-a mai ramas...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

GABI iti recomand un loc de vissssss de care imi este foarte dor ,parca pe zi ce trece tot mai mult -Laguna Beach e superb ,nici n am cuvinte ,doar poze

si noi mai avem de facut Varilix si Prevenar ,chiar asa stie cineva la ce pretz sunt ?

Mergi la inceput

ANDREEA-Erik mersi mult ,poate ajung sapt asta la Polus
o sa intru si pe site ul scris de tine

Mergi la inceput

Tu fetelor matzuca mea e tot mai interesata sa pape singura ,o las desigur dar nici nu vreau sa va zic ce face in jurul ei
IOANA 13 tu povesteai de Patrik ca papa singurel ,cum se descurca acuma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Noi am facut in octombrie Varilix si Prevenar si am platit 470 lei.
Mai avem de facut luna asta Pentaxim si inca ceva din cate am inteles de la medic.

Mergi la inceput