Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
Alexia pupic cand ma uit la ea vad combinatia dintre mine(cu falcute)si sora mea (creatza) e superba
aici va pun un alt site unde gasiti si pentru copii dar nu numai
http://veronica.forumhit.ro/cartea-noastra-de-bucate-f103/mancaruri-pentru-copii-t1637.htm
acum idei aveti spor la gatit,daca faceti din ele sa ne spuneti ce ati facut si cum au iesit

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

SALUTARE,

Apropo de iesiri ar tb sa organizam una si cu copilasii,de 8 Martie putem merge doar fetele intr-un club si sa ramana taticii acasa cu piticii nota 10 pt initiativa Alex!
inca ceva cine sia tinut ziua in vreu restaurant anul trecut as dori sa-mi tin ziua ca acasa e stramt .ce-mi recomandati ieftin si bun

am hotarat ca nu mai vreau sa apara pozele mele la semnatura(le-am sters deja) ,cine mai vrea sa ne vada o poate face de pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

site jucarii www.ookee.ro

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADRIANA - Tare-i dulce Alexia.Si zapada vad ca ati avut din plin.Anul acesta am ratat zapada ca am fost plecati la socrii in Alesd.Aso o tristete m-a prins cand mi-au zis prietenii de acasa ca in ajun de Craciun ningea ca-n povesti.

Ne alaturam si noi cu un carucior identic, primit de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana ce poze frumoase! Ce zapada! Se vede ca sint din Moldova... Alexia e o scumpa cu freza ei noua!

Alex carioci lavabile avem. Din Buc le-a luat taica-su, dar am vazut asa la Debenhams. Groase.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana superbe pozele, iar noua fresa a lui Alexia e super, tot timpul mi-am dorit sa am si eu parul cret
iar zapada pe care ati avut-o ma dat gata, eu nu am vazut anul acesta zapada deca 2 mm cel mult

eu sunt la fel de bolnava , parac incepe sa se amelioreze insa dimineata cand ma trezesc e un calvar cum ma simt

sper sa nu i-a si D ,

magda super retetele , sper sa ma fac bine si sa le pun in practica

legat de 8 martie, e cam nasoala data deoarece tati e nascut pe 7 martie si avem musafiri

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA sanatate multa
asa e ,daca pica ziua lui C pe 7 atunci faceti petrecere cu cei dragi ..oricum se poate si in club
ANCA (soanso) hai sa i luam si pe tatici cu noi ,mie nu mi place sa merg la club fara sotzior ,cu toate ca numai de dansat nu danseaza dar imi place sa l stiu aproape de mine
deci pana acum suntem noi doua ,sper sa se umple lista in 2-3 zile
oricum sunt asteptate si alte propuneri
IOANA draga chiar ma gandeam la tine cata treaba ai cu splatul ,bine ca i ai luat carioci lavabile

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Daca doriti sa ne vedeti, am pus cateva fotografii de la sarbatori: http://community.webshots.com/album/569559814WUTvGU

Mai revin cand am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, super propunerea . Si eu vreau cu consortul. In Obsession imi place tare mult, nu stiu cum e in Bamboo. Dar musai tre sa rezervam si o masa.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna seara, dragelor si La multi ani!!!

Elena, suntem bine, doar in faza de citit, mai putin de scris:P

Vroiam sa va spun ca azi e reducere de 50% la "Z" in Iulius, pentreu cine are chef sa traga o fuga la cumparaturi.

Va pupam si o sa revenim mai des;)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput