Gravidutze si mamici de Cluj -"LMA2009"- 105

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI DRAGI IOANE, IONELE, IONUTI!!! SANATATE MULTA SI DISTRACTIE PLACUTA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ok tu fetelor deci nu i problema numai la mine ,totusi ce saracia se intampla ?
sun maine sa vad ce se intampla

IOANA13 si eu tot asa fac ,ii dau lingurita sa pape sigura dar desigur ca o hranesc si eu altfel nu s ar satura
de abea astept sa trecem peste capitolul asta si so vad cum papa ca o d soara
ELENA aiurea ca nu accepta babetzica
ADRIANA bine ca a putut sta cineva cu ea in timp ce ti ai dat examenul,cum a fost ,ai stiu ?
ANI eu inclin mai mult sa i fac vaccinul ...sper sa iau o decizie buna

noapte buna ,is franta ,am avut o zi tare plina ,de 5 ori aspirat ,Tiadris ma innebuneste cu pamantul de la singura floare ca am mai lasat o in casa ,ia pamantul si mi l imprastie in toata casa ,dar no problem ca maine floarea va zbura la tati la birou ,altfel la gunoi cu ea
in bucatarie nu va spun ce dezastru a fost ,am inceput sa fac exercitiu acela sa inspir si sa expir de 10 ori ca sa mi pastrez calmul

va pup ,pe maine

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!!Multumim din sudlet de urari! Le intoarcem inzecit tuturor IOnilor si Ioanelor din gasca!

Sara iar a primit cadouri, de data asta un set de bucatarie, doar doar imi mai scuteste mie oalele. E incantata deoxcamdata, dar la ea tine extrem de putin. Singurele de care pare sa nu se mai sature sunt creioanele cerate...

Alex, ai cumparat recent bavetica de plastic? Ca am avut una de mare succes, dar s-a rupt si nu am mai gasit. Ma refer la din aia moale, nu aia rigida, ca din alea avem vreo 3 dar nu le suporta!

Elena, nasol ca nu accepta, la noi ar fi prapad fara, si zau ca nu-mi vine sa o schimb dupa fiecare masa!

Anca, multumesc mult!

V-am pupat! Somn usor! Ttai iar e in Germania!Uf!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

fetelor cand nu mai aveti idei ce sa gatiti trageti un ochi aici sunt niste chestii super http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri#
va pupam

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex ce m-ai distrat cu numaratul pina la 10... E f buna ideea, o voi aplica si eu. Azi a fost cuminte P, dar ieri... aveam de numarat pina la 100.

Gabi cu ce ocazie a primit Sara cadou? Ca eu nu m-am prins? Nu ca nu ar fi o ocazie in fiecare zi
Si P coloreaza toata ziua. Are si carioci si culori, dar trebuie supravegheat ca le maninca. Faptul ca scrie cu ele pe lenjeriile de pat, nu conteaza ca se spala, dar mincatul ma scoate din sarite. Si foloseste ff mult tablita aia pe care i-am luat-o de Craciun. In fiecare zi mi-o cere de vro 3 ori si ma pune sa desenez animale.. iar el trebe sa ghiceasca ce am desenat si sa completeze.

Magda woau cite sint acolo? Tu le-ai facut?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Ioana am incercat si eu cateva si sunt chiar super bune

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi! Cateodata va citesc in "fuga" cu mare, mare drag insa nu apuc sa si scriu!

Noi suntem bine! ne-am intors de la bunici rasfatate la maxim (ma refer binenteles la Maria!!!).

Alex - si eu uneori am impresia ca o iau razna! cu pamantul de la flori si noi avem probleme mari! tot zic ca le duc la socrela insa tot amana... mi-e greu sa ma despart de ele....

Gabriela - eu pusesem interdictie pe cumparat jucarii ca avem peste tot numai jucarii! nu mi-a iesit insa, binenteles! faza cea mai tare a fost cand a aparut fratele meu cu ditamai crocodilul de 2 m! am crezut ca fac cu nervii! Insa cand vad ca o preocupa pe Maria ma bucur enorm! pacat insa ca nu dureaza prea mult!

La multi ani pentru tot ce au numele de Ion, Ioana si alte derivate!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

POZE SARBATORI DE IARNA

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

salutare
GABI draga babeticile le am luat acum vreo 2-3 luni ,n am mai vazut asa in ultimul timp ,chiar vroiam sa i mai cumpar macar una
iar alea de plastic tare nici ei nu i plac
ce cadou frumos a primit
OANA si mie imi plac florile dar din pacate a trebuit sa renunt la ele ,oricum nu s departe de noi
ma bucur ca v ati simntit bine la bunici
ADRIANA ce i a crescut paru la cretzulina ,o sa aiba un par superb
si noi avem carucior ca al vostru si trebuie so plimb zilnic pe Tiadris ,ma mir ca nu s a rupt inca
IOANA 13 incearca metoda cu numaratul ,poate merge ...pana la 100 e cam mult
ce carioci folosesti ,i am luat ceva caroici de la Carrefour si se curata f bine ,dar am renuntat sa i le dau pt ca facea ca si Patrik le baga in guritza asa ca mai astept sa creasca putzin
GABI ,Sara nu rupe creioanele ?
MAGDA mai dat gata cu site ul acela ,super fain si chiar ne ai dat o gramada de idei ...timp sa fie

Mergi la inceput

FETELOR vreti sa organizam ceva de 8 MARTIE ? (duminica)
as propune o iesire in club -BAMBOO,OBSSESION ...unde vrei si voi
sau o iesire mamici-tatici la restaurant ,desigur cine vrea poate veni si cu bebe , la noi nu e cazul, ca sigur nu are stare nici macar 1 ora sa stea cuminte

Mergi la inceput