userul Vali plus

userul Vali plus | Autor: Hildegard

Link direct la acest mesaj

Buna,
imi cer scuze ca te deranjez,dar am o mare dilema asupra unui user ... cu mult timp in urma ai deschis subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105665 in care este vehiculat si nick-ul vali plus3 ...in momentul de fata are un anunt la mica publicitate cu vanzare de diverse produse ...dupa o cautare mai amanuntita inclin sa cred ca este o impostoare (am citit postari de pe site-ul Muc cel mic) si cred ca cere lucruri de la persoane pentru diferite ajutoare umanitare,dar de fapt scopul este cel de a le vinde ulterior ... in topicul deschis de tine la sfarsit atrage tie atentia ca lucrurile dintre voi au fost lamurite ...te rog lumineaza-ma si pe mine ...E O PERSOANA CORECTA SAU AR TREBUI SA SESIZAM PE CINEVA PENTRU A-I RESTRICTIONA INTRAREA PE DC ...

Multumesc pentru intelegere,sper sa nu te superi

Iulia

-----------------------------------------------------------

Asta am primit pe PM de la un user la acesti forum

Deci, sesizeaza si altii ca este ceva neiregula.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 si 8 luni ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

de ce nu scrii la fetele din Iasi?sigur exista macar una care s-o stie pe "inculpata".

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput