Buna,
imi cer scuze ca te deranjez,dar am o mare dilema asupra unui user ... cu mult timp in urma ai deschis subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105665 in care este vehiculat si nick-ul vali plus3 ...in momentul de fata are un anunt la mica publicitate cu vanzare de diverse produse ...dupa o cautare mai amanuntita inclin sa cred ca este o impostoare (am citit postari de pe site-ul Muc cel mic) si cred ca cere lucruri de la persoane pentru diferite ajutoare umanitare,dar de fapt scopul este cel de a le vinde ulterior ... in topicul deschis de tine la sfarsit atrage tie atentia ca lucrurile dintre voi au fost lamurite ...te rog lumineaza-ma si pe mine ...E O PERSOANA CORECTA SAU AR TREBUI SA SESIZAM PE CINEVA PENTRU A-I RESTRICTIONA INTRAREA PE DC ...
Multumesc pentru intelegere,sper sa nu te superi
Iulia
-----------------------------------------------------------
Asta am primit pe PM de la un user la acesti forum
Deci, sesizeaza si altii ca este ceva neiregula.
de ce nu scrii la fetele din Iasi?sigur exista macar una care s-o stie pe "inculpata".
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.