Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
inais spune:
Cleo, Simona eu stiu de dr Filip Victor, de la Grigore Alexandrescu. Sigur are si cabinet...nu mai stiu unde pt ca eu am fost demuuuult la el (aveam vreo 14 ani). Nu stiu insa daca se ocupa doar de copii...:(
Edit: Jeana Rodica Radu a murit in 2007. Era super doctor.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
ca_eric spune:
daria super pozele......am vazut bebeii tai..frumosi foc...si imi place cu cassie cand e cu palarie..ca o d-soara..ce mai..
ma bucur ca te-am vazut si pe tine.....ce fericita erai in pozele cu sotul tau..las ca nu mai ai mult..ce a fost mai greu a trecut...
fug iar
Mami de Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
Daria_Ioana spune:
Aelita,LA MULTI ANI !!!!!!!!!!! pt Sofia
Credeam ca e nascuta pe 4 ianuarie...de fapt asa eram eu convinsa si cand colo de fapt a fost ziua ei de nastere ieri ,pe 2.
Eu tineam minte de 4, dar de fapt 4 venea de la diferenta de zile dintre data nasterii Sofiei fata de data nasterii Casandrei.
Multi pupici Sofei...sa creasca mare, frumoasa (deja e)si santatoasa...!!!
Sa fie fericita si sa poata sa ia mereu in viata cele mai bune alegeri! Sa se bucure mereu de parintii ei si de fratiorul Andres.
alina_anto spune:
LA MULTI ANI!!!
Va doresc tuturor sa aveti un an foarte bun, plin de bucurii si realizari, alaturi de cei dragi!
Noi am petrecut foarte frumos sarbatorile, dar a fost cam obositor, pt ca am avut musafiri peste musafiri...Suntem in recuperare cu somnul pt ca Sara nu mai vrea sa doarma toata noaptea, ci se trezeste de minim 2 ori..uff.. Azi-noapte, cand s-a trezit, ma gandeam la Alysh..asa a patit si ea..si chiar nu stiu ce are..ca nu i-am schimbat nimic in programul ei obisnuit..
Din lipsa de timp nu am apucat sa citesc absolut nimic din urma..dar sper ca toate sunteti bine si copilasii la fel.
Eu si Sara va pupam
Scortisoara Sara
andreap spune:
LA MULTI ANIla toata lumea!sa aveti un an cu multe impliniri si sa fiti sanatosi
sper ca va mai amintiti de noi..aseara ne-am intors de la munte...o sa incerc pe scurt sa va pove ultimele 3 saptamani.
Sara a fost bine cat am stat la Pitesti,a mancat relativ OK,mai putin fructele...o sa vad cu ce sa inlocuiesc masa de fructe de dimineata
am plecat pe 28 la Busteni..normal ca ptr.mine nu a fost deloc placut..mai era putin si faceam depresie.toti plecau cu orele,eu ieseam cu ea in marsupiu 2 ore maxim,apoi in camera de 5 mp...pe 30 a inceput sa faca febra,fara alte simptome(muci,tuse etc..)Pe 31 a venit mama cu trenul si asa am reusit sa vad si eu zapada..a continuat cu febra,maraiala cat cuprinde,mancat din ce in ce mai prost...aaa..uitasem s ava spun ca undeva incepand cu 25-26 decembrie se trezea de cateva ori pe noapte plangand,fataiala maxima in apt,linistit numai la tzatzi..fataiala a continuat si la munte...un cosmar.cu toate antitermicele mele sub 37.7 in fundulet nu scadea.ieri am fost la Gr.Alexandrescu la urgenta..dupa ce am stat cam 2 ore acolo ne-a vazut cineva:nimic la plamani,doar un usor rosu in gat...dar...de azi dimineata a inceput sa stranute,ii curge ochisorul stang(si mucisori tot doar pe nara stanga are..)...si nu mai mananca DELOC!azi de ex.a mancat numai 3 lingurite de fructe,apoi binisor legumele si..atat pana la ora asta..nu a vrut lapte,nici cereala...sunt asa suparata!abia astept ziua de luni sa merg sa vad ce zice medicul...si ma gandeam luni sa-i fac vaccinul de 6 luni..iar amanam,parca vad.
am inceput bine anul
sper sa pot intra cat mai des de acum..altfel ne uitati de tot.cat despre poze....nici macar una nu am facut la munte...
acum si lucruri mai bune;am schiat putinel si mi-am adus aminte cate ceva desi nu mai pusesem skiuri in picioare cam de 15 ani..apoi ptr.prima data in viata am pus patinele in picioare si am intrat pe patinoar cu Mariuca..normal ca am cazut si am mana dreapat putin vanata
hai ca plange zgubiloi..mai vb..sper sa azi
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
mihaser spune:
Salut!
Fetele m-ati innebunit cu filmul lu` Miss...trebuie sa-l vad...Mie mi-a placut mult the reader cu kate winslet...l-am vazut acum 2 ani.
micaela multumim! O sa stam pana joi la tgv...poate veniti si voi...am vb cu Diana sa ne vedem sapt viitoare. Azi ea e la Bucuresti si cred ca si maine...Abia astept sa o vad, are 2 printese super frumoase si ea.
Apropo de patinaj...mi-am luat si eu anul asta patine de la unguri din alea cu ghetuta alba...imi doream inca din copilarie
Va pupam!
mi_bebelina spune:
La multi ani mladite si mugurasi, voua si familiilor voastre, sa aveti un 2009 cu sanatate si veselie!
Noi suntem bine acum, mai tusim de 2-3 ori pe zi, mucisori nu mai avem aproape deloc.
Eh….dar din cauza nestamparatilor de mucisori si a enervantei de tuse….am amanat plecarea la bunici la Braila atat de Craciun, cat si de Revelion. Pe 29 dec am fost si la dr de familie care ne-a confirmat ca nu se mai aude nimic la plamani, ne-a spus ca tusea poate dura inca 1-2 saptamani…..asa ca am hotarat sa plecam a doua zi la bunici…….insa dimineata tati se simtea mai rau decat zilele trecute tot din cauza racelii careia nici nu i-a dat asa mare importanta fiind amandoi ingrijorati de starea Deliei……asa ca am stat si am analizat si ne-am hotarat sa stam acasa. Si am facut revelionul acasica, au venit ai mei seara si au plecat pe la 1.30, am mai stat putin si ne-am culcat si noi…n-am mai facut un revelion acasa…..he-he de cand…cred ca tre’ san e obisnuim. Acusica daca mai am timp fac si un conspect….
Deliutza Broscutza
Alysh spune:
Hello dragutele mele,
Am citit ce-ati mai scris asteptand cu infrigurare cina pe care o pregateste tati si care consta in una din mesele mele preferatele : Stridii!!! A gasit azi la carrefour o oferta, 1,9 lei stridia si mi-a luat 15 bucati, o adevarata surpriza!!! Nu degeaba il iubesc eu pe el. Si acum mi le desface de zor si le verifica cu lamaia sa vada daca misca, adica daca pot fi inghitite fara nici un risc.
Ralu_t, ce cuvinte frumoase si potrivite ai gasit pt Miss, chiar m-au impresionat.
Am vazut pozicile voastre, ce dragut e Tudor, iar toti trei aratati tare bine impreuna!
Am vazut si poze cu copilasi scumpi de DAria_Ioana, nu-mi dau seama cu cine seamana mai mult, cert e ca seamana mult intre ei doi. Sunt tare simpatici, iar micutza e cocheta foc!
Alina_anto, imi pare tare rau ca Sara si-a schimbat programul, of , stiu, e asa socant dupa ce iti doarme copilul perfect noaptea, fara sa auzi un scancet, deoadata sa ia lucrurile asa o intorsatura....Eu m-am consolat cu faptul ca pana pe la un an probabil vor mai fi pb cu somnicul, acum e si perioada aparitiei dintisorilor, ei descopera lumea....sunt mai multe elemente probabil vinovate de aceste schimbari. Dar, trec, trebuie!
Vlady
mi_bebelina spune:
Reallaura…si eu am blender cum ti-a aratat Daria –Ioana si sunt supermultumita de el.
Miss…imi pare rau sa aud ca David isi face iar de cap cu somnicul….hai ca nu mai e mult si poate de la intarcat, de la activitate fizica mai intensa trebuie sa se resolve si cu somnicul. Felicitari pentru ….ce sa mai……m-am distrat pe seama mesajului tau postat in alta parte…… ai descretit multe frunti
Nicole, ma bucur ca te-ai distrat de rev, am vazut si pozici faine….bine ca ti-ai revenit…si pe mine ma apuca nervii cand am o gramada pe cap si nici un ajutor……
Ylari, pup Eva sa se faca bine…….Si sa nu iti faci probleme ca rad doctorii de tine daca te duci sau ii suni doar pt ca fata plange…….Plange pentru ca o doare ceva si nu are cum sa-ti spuna……mai bine mai devreme decat cand se agraveaza………O sa fier greu sa te desparti de ea cat esti la serviciu, dar gandeste-te ca e pe maini bune….nu toate avem parte de bunavointa mamelor.Esti o norocoasa cu o asa mama.
Ralu_t, pupam bebelusul albastru sa se faca bine. Spor la invatat si bafta la examene. Aceeasi urare si pentru Alysh.
Alex@Sara, imi pare rau sa aud de Sara ca aveti probleme. Iti tin pumnii sa poti pastra si bebe3, asta e toata averea noastra…copiii.
Magdone, bine ai venit la noi!
Lilly, pup /Julia bolnavioara…..
Luminel, Iulia, frumos obicei cu datul de grinda……..
Inais, ai dreptate, asta e cel mai important…sa avem sanatate.Pupam Iasminuta
Melly, ce frumos v-ati distrat voi….Si fete frumoase in pozici……si fetita si mamica.
Daria, am citit ca te-ai distrat de rev, ai “petrecut ” si cu sotul prin telefon…..mult a fost putin mai este si veti fi impreuna mereu……
Andreap, off…..iar ma Sara bolnavioara? Pupam si va dorim sa nu fie nimic grav si sa treaca repede. Si ne era asa dor de voi…..de cand cu pneumonia la Delia mi-e si frica sa o mai scot din casa….iar ianuarie nu s-a anuntat prea bland…..te sun maine sa vedem cum va mai simtiti……
Gata, fug sa fac baita la fetita!
O noapte linistita sa aveti!
Deliutza Broscutza