Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Seara buna la mamicutze de mladitze. Parca am lipsit o luna de pe forum, moama ce-ati mai scris !

Inainte ma plangeam ca nu am timp de nimic insa acum, de cand am inceput diversificarea ... e jaleeeeeee, ce bine era numai cu tzatza, nu tu legume de aburit si blenduit, nu tu fructe coapte si pasate ... parfum, scoteai tzatza si gata masa. Acu' nene, o intreaga filozofie ... Mda, ne obisnuim si cu asta.

Am trait s-o vad si pe-asta : ieri ii era somn lui Rasfatzel insa eu, prinsa in discutii cu tati nu mi-am dat seama. Cand a vazul bietu' copil ca nu fac nimic, s-a aplecat inspre mine, mi-a tras bluza si incerca din rasputeri sa scoata tzatza. El nu poate adormi altfel, daca ia tzatzica, in 2 minute e adormit, e somniferul ideal.

Laura, felicitari pentru silueta, ce mamica sexi, bravo !

Magdone, sanatate multa la bolnavioara mofturoasa.

Alysh, felicitari pentru cina romantica si pentru gusturile rafinate. Ah, ce-as vrea sa-mi placa si mie ca sunt atat de sanatoase ... Din pacate am incercat insa nu sunt pe placul papilelor mele.

MissParker, nu esti blestemata insa atatea nopti nedormite te-au afectat serios. Si al meu in urma cu vreo 2 nopti a dormit neintors pana pe la 4 dimineata insa noi toata noaptea l-am urmarit. Sotul meu a fost mai lucid (deh, nu e atat de obosit), s-a dus sa-l verifice in patut, eu insa m-am trezit speriata si il cautam sub pilota, mirata ca nu-i copilu-n pat. Hai ca in curand o sa treaca perioada asta si sa vezi ce dormim ...

Andreap, cred ca sotu' tau vrea sa-ti faca o surpriza si de fapt o sa-ti ia patinele care-ti plac. Sa ne povestesti.

Inais, din pacate nu sunt inventiva la bucatarie, nu te pot ajuta. Bafta, sa gasesti reteta ideala !

Ralu_t, bine ca nu e vorba de pneumonie asa cum spusese "boul", sanatate multa si muci putini.

Nicole, felicitari pentru dintisor, al meu plange de 3 saptamani si nimic. Chiar azi a avut o repriza sfasietoare. Of. Felicitari si pentru circuitul in jurul patului. Ce baiat mare are mami ! Vedea-l-as si pe-al meu ! Incepi serviciul pe 19 ? Bafta, eu nu ma incumet, vreau sa-l vad mai maricel pe Rasfatzel. Cu cine il lasi pe David ?

Intrebare : cand ati inceput sa dati mugurasilor branzica ?

Si mai aveam o intrebare insa am uitat-o. Hai ca revin. Noapte buna tuturor.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inais, tu ai gustat supa? Cum e?Eu am observat ca lui Matei nu-i place cind ii pun mai multa carne. Am gustat-o si nici mie nu-mi place, parca devine mai fada, nu stiu si nici nu se omogenizeaza bine...clar, nu-i place asa. Eu zic ca tu tb sa incerci toate variantele care-ti trec prin cap si s-o observi.
-ii pui mai putina carne (mai bine mai putina carne si sa pape tot decit mai multa si sa nu pape deloc sau f putin)
-ii pui mai mult cartof sau morcov
- de ex lui Mati nu-i placea cind ii puneam ardei gras sau gogosar(l-am scos de mult desi am inca pus la congelator..
- incearca diferite consistente, lui Mati de ex ii place mai gros. Deci totul e in functie de copil.Fiecare cu preferintele lui.
De asemenea, lui David prefera fructele, la supa facea mofturi(dar totusi ii dadeam cit se putea in fiecare zi, nu inlocuiam cu altceva ca sa nu-l stricAm auzit si de varinatele cu lapte sau iaurt in piureul de legume. Eu de regula prefer sa nu-i insel gusturile..dar in disperare de cauza se poate incerca.SPor la papat
Ah, si dc nu papa tot borcanelul dintr-o data, revino cu el peste 0 ora sau 2 si da-i restul. Chiar si eu mai fac asta desi e fan supa d elegume, n-o maninca mereu toata si atunci i-o dau peste un timp..
Andreeap, succes miine la dr si spor si voua la papat..
Cleo...si voi, ma?
Miss, draga de tine, pai normal ca nu dormi bine seara cu atitea biletele de la fostul socru. Ce se mai aude cu mutatul??La voi n-au mai scazut preturile locuintelor?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980
Miss – off, ce se intampla acolo la voi….poate reusiti si voi sa plecati pe undeva pe la munte, poate aerul il oboseste si va reusi sa-si formeze un program, sau poatre in alta locatie sa vedeti daca nu cumva locatia il deranjeaza (ma refer la temperature, saltea…aer). Nu stiu ce sa zic, dar poate e singura chestier pe care nu ati incercat-o. Al meu, la munte, data trecuta cand nu a fost racit a dormit tun de la 11.30 la 8 dimineata. De data asta a tusit si se trezea, in schimb a dorimit mai multe reprise. Una peste alta de la 2 dimineata la 9 nu se auzea nici pas…
Off, iar am ajuns la conspectul tau din data de 3…si vad ca la fel “ati dormit”…
Iar la data de 4…bingo….a dormit davidutul…ma bucur pt el, imi pare rau de mami. Ce misto la voi…pt orice nemultumire trimiteti biletele…este de luat exemplul. Miss dart u cate mese solide ii dai ?

Sunt curioasa cum va fi in seara asta, eu una sunt rupta, sper sa dorm mai bine (daca ma lasa el).

Ii dau deocamdata 2 mese solide, piureul de legume la pranz (solo) si grisuletul cu lapte seara + bibe (gris pe care inca nu-l mananca tot, nu stiu ce sa cred, aseara i-am facut o juma' de portie si a lins-o, in seara asta i-am facut o portie intreaga si se ineca si tusea - cred ca se ingroasa prea repede si cand se raceste nu-i mai place, nu-l mai poate inghiti). La Germanica zice ca mesele se diversifica la o luna distanta, ori noi abia de 2 saptamani am introdus grisuletul. Cerealele cu fructe urmeaza dupa inca 2 saptamani. Sa vedem atunci. Azi am bagat pt. prima oara piept de pui.

inais, si eu fac piureul ca toata lumea, fierb legumele la abur la Babycook, carnea separat, blenduiesc totul, amestec, mai blenduiesc odata, adaug niste suc de portocale, iar inainte de servire mai pun cate 1 lingurita de ulei de rapita pro portie. Noi nu am incercat pana acum decat morcovi, zucchini, cartof dulce, acum carnita, data viitoare bag niste gulie daca gasesc, dar nu am la ce trucuri sa te sfatuiesc, ca Daviducul papa bine, ptiu ptiu, sa nu-l deoache mama...

Iasminuta isi va reveni cu siguranta dupa ce va mai uita de starile rele pe care le-a avut

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Miss,nu stiu daca o sa te fac sa te simti mai bine,dar incerc.
ieri copiii mei au dormit exemplar....nu si eu.
Am avut o adevarata insomnie..nu am putut adormi deloc pana la 7 dimineata.Ma foiam in pat.Imi veneau tot feleul de idei.Ma gandeam ca acu se scoala Darius si eu nu am prins nici o ora de somn.
M-am trezit, am facut ture de hol, am mancat ,iar m-am pus in pat, iar nu am putut adormi...credeam ca nu niciodata nu o sa mai adorm.
Bineinteles ca azi nu am fost buna de nimic.
Am tot fost ametita de cap , un pic cam trista, fara chef de nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melly23
no va tzuc!!!seara faina si miss bafta draga cu somnul!!!hai ca scoatem majoretele pentru tine si Daviducul vostru[/b] si somnic usor la noapte

Saru'mana ... sa fie!!!

Voiam sa iti zic ca nu cred ca iritatia a fost de la mango, aici am citit ca mango este unul din cele mai blande fructe si este recomandat in loc de portocale/capsuni/kiwi etc. tocmai copiilor care sunt predispusi la alergii.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara.

Mi-au venit baietii acasa. Vlad are diaree de vreo 4 zile, am tot uitat sa va zic. Face moale (nu apa) si destul de des. I-am dat biotics, i-am dat smecta, am facut si mucilagiu de orez, nimic. Pe de alta parte am continuat sa-i dau laptic. Aveti idee ce fel de lapte tre' sa-i dau intr-o astfel de situatie?

Oricum mai astept si maine si daca nu e ok, chem pediatra.

LA multi ani, Eva de Ylari!

Inais, mi te-am imaginat pe salupa mancand stridii, superba imagine!

Miss, sper ca noaptea precedenta sa fie un nou inceput! Bravo, David!

Ralu, of ce nasol ca ati ajuns la spital! Mi-a mai povestit cineva scena asta cu sonda si ma oripileaza! Sanatate multa lui Tudor!

Nicole, mersi mult

Danicris, de la 6 luni am introdus noi branzica. Vlad o prefera pe 1 loc.

La multi ani Deeapui!

Cleo, chiar, ce-ati patit de Craciun?

Vlady

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danicris
MissParker, nu esti blestemata insa atatea nopti nedormite te-au afectat serios. Si al meu in urma cu vreo 2 nopti a dormit neintors pana pe la 4 dimineata insa noi toata noaptea l-am urmarit. Sotul meu a fost mai lucid (deh, nu e atat de obosit), s-a dus sa-l verifice in patut, eu insa m-am trezit speriata si il cautam sub pilota, mirata ca nu-i copilu-n pat. Hai ca in curand o sa treaca perioada asta si sa vezi ce dormim ...

Imi promiti??

Da, ai mare dreptate ca alaptatul exclusiv era luxul pe pamant, acum e mai mult stres cu papica. Eu fac piureias cam 4-5 portii si congelez, papa baiatul meu zilnic acelasi piureu, nu e mofturos ca Mara.

Auzi, Cleo, daca ne incuscrim m-am scos, vine Mara aici la noi si sa vezi ce gateste ea zilnic cate un alt fel de mancare, ca asa a invatat-o ma-sa

Nu putoare ca mine, care fac oale intregi cu aceeasi mancare si Bogdan nici nu macane...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ne-am intors si noi pe la casile noastre......am fost intr-o vizita de pe la pranz.
Deliuta nu prea a mancat azi, ce-i drept e cam constipata si poate asta a fost motivul...
V-am citit dar sunt asa obosita ca nu am putere sa conspectez..promit sa ma revansez maine.Un raspuns mic pt Inais
Legat de supica, piure.....eu intotdeauna pun lapte praf, adica pun o cupa, nu stau sa il mai dizolv in apa...initial fac piureul mai solid, dar am si intr-o cescuta alaturi suc de morcov si il mai diluez in functie de preferinta Deliei....uneori isi provoaca greata daca este prea solid.....pe la mijlocul papicii nu mai vrea sa pape si ii dau apa in biberon, e preferatul ei, apoi mai mananca iar....cand nu mai vrea, aduc iaurtel, ii dau 2 linguri asa simplu, apoi pun in lingurita papica , iar in varful linguritei iaurtel si o mai pacalesc un pic.....Toata treaba sta in rabdare cred.....si seara de obicei tati ii da biberonul cu lapte, dar pe la jumatate face figuri si atunci o iau eu, mai stam la povesti si in final termina biberonul...oricum am progresat, daca inainte fiecare masa dura o ora, acum terminam in juma' de ora....esteeeee!
Va pupez, revin maine!Ma duc sa fac baita!
Noapte buna

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am reusit si eu sa citesc toate cele 13
pagini!!am retinut tot ce am citit,dar nu si cine a scris.mai dureaza pana ma familiarizez cu toate fetele...

ALYSH,tb sa i dai lapte fara lactoza.altfel,va continua sa faca diaree.

am citit ca multi bebei sunt bolnaviori,asa ca le urez insanatosire grabnica!

MISS,am citit ca david se trezeste f des....stiu cum e,pt ca si cris,primul meu copil, facea la fel...si urla ingrozitor.
codrin,in schimb,desi ma fataie noaptea sa i fac laptic,adoarme la loc dupa ce l bea,sau daca se mai trezeste,nu plange,ci se joaca.
cris si acum se mai trezeste noaptea uneori,desi are 4 ani.
eu sunt in permanenta f obosita,f stresata,codrin e ok cu conditia sa nu l lasi singur,altfel urla ingrozitor.
ar fi multe de povestit,dar nu mai am puterea s o fac,azi sotul a fost la serviciu.a venit mama,dar cris n o agreeaza deloc,cu codrin nu stie sa se joace si urla f tare la ea,asa ca,practic am fost ca si singura.
am iesit ziua cu codrin in marsupiu si cu cris de mana ca ningea tare frumos,iar seara am iesit doar cu cris si am alergat prin zapada,dar am stat stresata,ca l lasasem pe codrin cu mama.
mama a plecat,maine sotul va veni rupt de oboseala dupa 24 de ore de serviciu,asa ca tot eu voi sta cu ei...
dar ii multumesc lui dumnezeu ca sunt sanatosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Da, asa este, si eu tot la lapte fara lactoza ma gandeam Alysh si momentan scoate iaurtelul sau ce lactate ii mai dai (inclusiv branzica facuta in casa). Daca este de vina lactoza isi va reveni imediat.

Dragelor, stiti cumva cum stam cu actele pentru cei 85%? Ce anume trebuie sa depunem? Ca timpul trece si mi-e sa nu raman complet pe dianfara la cat timp am eu sa ma informez...

Va pup, fara exceptie - ma duc sa il adorm pe Cosmin ca e nitel cam frichinit... Ii iese al patrulea dintisor de sus.

Am pus si eu poze noi: http://good-times.webshots.com/album/569459949UZoSQm

Mergi la inceput