Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ralu_t/ralu_t.jpg)
ralu_t spune:
micaela am si eu una prietena mihaela posesoare de fetita daria, cred ca e ceva cu mamicile mihaela...le place numele asta...
missfelicitari pt noaptea buna a lui david, imi pare rau ca n-ai putut sa profiti si tu de ea. succes la deperfectionareo sa-ti placa cartea(scuzati cacofonia) iti garantez
andreea ma bucur sa aud ca nu sunt singura denaturata cu premergatorul...acum, nush ce sa zic, eu sunt mai stresata cand il stiu acolo si sunt numai cu ochii pe el, sa nu darame bradul, sa nu ia nush ce din biblioteca...nu ma intrebati ce voi face cand va incepe sa mearga
si ca sa va dau noutatile noastre, azi am plecat iar la medlife fiindca tusea mai urat ca oricand. la medlife acelasi bou ca prima data, cel care ne daduse antibioticele si n-am vrut sa mai intru la el. am mers la euroclinic si n-aveau pediatru de garda. asa ca ne-am dus la grigore alexandrescu. surpriza: nici urma de bronsiolita, daramite pneumonie, evident antibioticele au fost gratuite...ce sa zic, parca nu stiam
in schimb e plin de muci, mi l-au aspirat cu o sonda direct din esofag, si pe nas si pe gura
a urlat si a racnit ca un porc la taiere...imi veneau s-o iau la fuga numai sa nu-l mai vad. of, si eu mai sunt si toanta si cand il vad plangand asa imi vine si mie sa plang
groaznic nene sa ai cupilu bonlav...si ne-au dat o sonda sa i-o bagam pe nas si acasa, de 3 ori pe zi cica..in visele lor, nu pot sa-i fac asa ceva cu mana mea
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreap MissP,felicitari ptr BBlus somnoros ![]() ![]() ![]() |
O poti vaccina si la 2 ani, e ok! E mai important sa fie sanatoasa decat sa-i faci vaccinurile cand sunt prevazute, crede-ma! Nu-i nenoroci si mai tare sistemul imunitar!
![](pupic.gif)
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
andreap spune:
MissP,stiu ca e important sa fie sanatoasa..nu stiam de cele 2-3 luni consecutive..aici daca e sanatos cand mergi cu el la medic sa faci vaccinul,naiba te intreaba ce a fost acum 2 saptamani!o sa vad maine..merg la doctorita care a tratat-o de bronsiolita,deci stie exact istoricul...
Ralu,imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori..eu am plans 1 zi intreaga cand Sara a facut bronsiolita
.la MedLife au camera de garda pediatrie?E bine de stiut...e vineri am stat 2 ore la gr.alexandrescu..tot veneau urgente cu salvarea...curata bine nasul,sa nu ajunga la plamani..sanatate
Inais....pai eu ii fac supa normal....adica pun legumele cu apa si ulei,fierb,mai nou pun si carnea sa fiarba cu legumele(Dupa ce in prealabil am fiert carnea si am aruncat prima apa),apoi pun cereale cu orez in ele si la robot!cat despre mancat..Sara nu vrea fructe..dintotdeauna,nu acum cand a fost bolnavioara.Inaine macar manca cu placere piureul de legume..acum nici ala..cereale am schimbat cateva tipuri..degeaba!lapte abia mananca 100 ml,si asta cand e infometata.lichide din bibe..numai apa si lapte..ceai nu,suc nu..nimic...deci..se poate si mai rau.eu va doresc spor la mancat si rabdare..va treece,va spun eu care am ami avut o mofturoasa(a se citi Mariuca..)acum mananca relativ de toate..tot slaba e,da' asta se trage cred din familie
..e osul rau,nu se pune carnitza
ce vorbareata sunt
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
cleo78 spune:
vaccinurile nu tre strict respectate data. Schema facuta este optima, pt eficientizarea lui cat mai rapida. Adica daca se amana 1-2-3 luni, asta nu inseamna ca nu mai e activ, ci doar ca se activeaza mai tarziu de 1-2-3 luni. Din pacate nu stiu cum actioneaza vaccinurile astea combinate, din ziua de azi. Adica astea obligatorii ce se fac in Ro, sunt vaccinuri combinate, pt unele boli e nevoie de o singura doza, pt altele de mai multe doze. Nu stiu insa care si cum se intampla la alea care e nevoie de mai multe doze. Dar dr a zis ca nu e bai daca se fac si mai tarziu cu 1-2-3 luni.
marea frica in Ro - sunt mai multe cazuri de imbolnaviri. De ce? sunt multi tigani/aurolaci/oameni care traiesc in mizerie/sa zicem pirtatori - nevaccinati TBC, care umbla in mijloacele de transport. Romania e fruntasa in europa la cazurile de tbc. Ei stranuta, mami ia bacilu, mami nu se infecteaza, ca are anticorpi care ii anuleaza, dar cupilu nevaccinat... de aceea in Ro se face vaccinu TBC din maternitate.
etc.
Inais, nu stiu ce sa zic. Si noi avem perioade bune si perioade proaste cu supa. Astazi de ex. a mancat numai 60-70ml. Adica f. putin. Am avut si zile cu >200ml!!! bine, tre sa ii controlez dilutia. Adica io supa am incercat sa io ingrosh continuu, pana am ajuns la nivelul de piure gros. In ideea sa nu ii dau zeama chioara. Problema e - ce e f. gros nu e incantata sa pape. Si acu ne intoarcem treptat spre zeama aia mai lunga, manevrand pe loc, in fatsa fetei dilutia. Adica scot legumele, le fac piure, si mai adaug cateva linguri din zeama pe loc, sa vaz daca nu o mai incanta.
Alte idei de pus in supa, care uneori la noi au functionat ()mentionez ca la fiica mea fiecare masa trebuie sa fie UNICA, altfel, diferita, deci tre sa fiu cat se poa de inventiva...):
-adaug telina/pastarnac/patrunjel. E f. aromat
- adaug frunze de marar - si le scot la pisat. Iar aromat
-adaug 2-3 picaturi de ulei de masline
-adaug ardei kapia. roshu
-la inceputuri am adaugat si lapte praf. un 30ml facut. Apoi am scazut -juma din 30ml, juma din juma etc
-fiindca mai nou fac supa pt 2 zile, in a2a zi picur 2-3stropi de lamaiie. In piureul de legume. Si fiindca nu e suficient de fermecator, uneori si un pic de lapte
etc.
Cum fiica mea refuza apa, consider ca mesele de linguritsa sunt si o sursa de hidratare.
Bun. e 18 - de aia plange. fug sa ii dau ceva papa. Cereale la linguritsa...o nebunie [emoticon.Cu.Fiicamea.Scuipand].
sanatate la toti puiutii.
va pove altadata cum am fo noi la budimex in ziua de craciun.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Gata am ajuns acasa , insa ne-am intors”bogati”…avem si noi un dintisor. A fost superb si la munte, in afara faptului ca suntem amandoi raciti, si eu si bebe. Ne-am distrat, ne-am odihnit, am mancat bine, ne-am plimbat putin…
Aaaa si un alt progress, David a plecat in circuit in jurul patutului, se tine de spatar si merge. Imi este asa drag de el.
Am uitat sa va zic – am luat indemnizatia, uraaaaa!!!! Mi-a intrat pt 2 luni : oct si nov.
Hai sa vad ce conspect imi iese, ca vreau sa citesc absolute tot pana la zi.
Simonix – ai postat un kilometru , insa de la tine intotdeauna citesc tot. Ma bucur ca te-ai distrat de revelion, poate vedem si niste poze.
Doloress – ma bucur ca Patrick face asa progese. Ce frumos ati petrecut voi acolo…iar meniul…oau, imi ploua in gura…super fitzos
Magdone – bine ai venit. Am vazut poze cu mamica frumoasa si copii frumosi.
Laura – oau , ce sexy mama….vreau si eu fusta scurt (ca peste un an…..) si ciorapi mov…..Cand te vad ce slaba esti abia astept sa intru la regim…mai am vreo 2 luni de alaptat si gata, las deoparte mancarea si ma trec pea pa si fructe…
Vad ca v-ati distrat la petrecerea cu piticutii, pacat ca nu ai poze sa vedem si noi
Si noi tot ca cel arata de Daria Ioana avem blenderul
Miss – off, ce se intampla acolo la voi….poate reusiti si voi sa plecati pe undeva pe la munte, poate aerul il oboseste si va reusi sa-si formeze un program, sau poatre in alta locatie sa vedeti daca nu cumva locatia il deranjeaza (ma refer la temperature, saltea…aer). Nu stiu ce sa zic, dar poate e singura chestier pe care nu ati incercat-o. Al meu, la munte, data trecuta cand nu a fost racit a dormit tun de la 11.30 la 8 dimineata. De data asta a tusit si se trezea, in schimb a dorimit mai multe reprise. Una peste alta de la 2 dimineata la 9 nu se auzea nici pas…
Off, iar am ajuns la conspectul tau din data de 3…si vad ca la fel “ati dormit”…
Iar la data de 4…bingo….a dormit davidutul…ma bucur pt el, imi pare rau de mami. Ce misto la voi…pt orice nemultumire trimiteti biletele…este de luat exemplul. Miss dart u cate mese solide ii dai ?
Ylari – bafta la service, te urmez si eu pe 19 ianuarie.
Ralu – nici eu nu stiu prea bine povestea cu moasa. Oricum moasa de la spital este cea cu acte si diploma…la noi era vorba de moasa care ar fi trebuit sa spele copilul pana la 6 saptamani….Nu prea stiu nici eu, la mine e sora mea…care a venit dimineata dupa revelion si l-a luat pe David in brate, l-a ridicat in sus si i-a urat sa fie sanatos si sa creasca mare. Mai multe nu stiu.
Imi pare rau ca ati avut problemele cu Tudorica, eu zic sa renunti la pastille, ca sigur a fost de la dintisor. Si eu pt tuse i-am facut naturiste: ceai de ceapa si suc de ridiche neagra.
Am vazut pozele, sa va traiasca flacaul frumos. Ce apus de soare superb…
AlexSara – citesc despre problemele voastre si imi pare rau sa aud. Sper sa va iasa analizele bine sis a nu fie chiar asa grav. Si eu am RH negative, iar bebe pozitiv, insa nu am avut problem. Chiar crezi ca de la incompatibilitatea de rh se poate intampla asta ? Cred ca trebuie sa mai citesc si eu cate ceva despre asta. Tu nu ai facut acel vaccin pt incompatibiliate rh dupa prima si a doua nastere ?
Alysh – imi place cum “aliniezi bunicile”. Bafta multa la invatat si la examene, sa le treci cu brio.
Mama Alysh m-ai omorat. Vad ca ai facut si folder nou”Cine romantice”…pai tu vrei sa ne kilaresti de tot?! Mai ai de gand sa pui multe bunatati ?!
Lilly – este posibil sa fie dintisorii…
Inais – sanatate Iasminutei, sa fie bine.
Melly – ce frumos ati petrecut voi si craciunul si revelionul. Frumoase poze
Daria Ioana - si eu astept ziua cand voi incepe dieta. Asa plinuta, parca nu ma simt bine in pielea mea, nu ma simt indeajuns femeie. Si eu am vazut povestea gemenelor pe Discovery si am plans.
Ce copii frumosi ai…am vazut pozele.
Andreap – of ce ati patit si voi cu Sara. Sper sa fie doar o usoara raceala sis a nu fie complicat. Poate tocmai de la gatut nu mananca mititica, ca o jeneaza. Incearca sa-I dai mai mult lichid: supa, ceaiuri, iaurtel
Alnina anto – sper sa reveniti cu povestiri si poze de la craciun si rev. Va pupam!
Iulia – multumim de sorcovit. Hai cu pozele mai repede.
Bratafel – doamne ce ochi are Bianca, imi vine sa-I mananc.
Gata am reusit conspectul si cititul, am inceput la ora 16.30 si am incheiat la 18.30...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ralu_t/ralu_t.jpg)
ralu_t spune:
la multi ani Eva Denisa
la multi ani Deeapui
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
mihaser spune:
Salutare!
inais bine ati venit in clubul nemancatoarelor de supa io ii dau supa o data pe sapt cam 150 de ml...nu vrea zilnic nici daca stau in cap. Acum o sa incep sa=i dau peste proaspat si o sa mai imbogatim asa alimentatia...
miss da tu chiar esti ghinionista cu somnu` asta!
ralu nu esti denaturata daca fol premergator mai...io nu l-as lua si ptr ca ocupa prea mult loc in casa...daca nu pui bebe de 4 luni in el, ci de 7-8 luni chiar si unii medici spun ca nu afecteaza.
Si noi am fost racite si am scapat fara antibiotic...s-a confirmat chestia aia cu o raceala tratata trece in 7 zile si netratata intr=o saptamana
Azi a facut si Eli prima baie pe anul asta! Era lipicioasa!
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Daria_Ioana spune:
Si eu am pus-o pe Cassie in premergator si nu cred ca m-am stresat prea mult ca nu ar fi bine.
Cand era Cassie mica nu stiam de forumul asta si o cresteam dupa mine, dupa cum simteam ,mai citeam cateva carti.
Apoi pe forum am auzit si eu ca nu ar fi bine sa ii pui in premergator,ca in Canada sunt interzise.
Prea multe griji uneori nu sunt bune.
Cred ca e un pin periculos sa ii lasi in premergator si sa nu fii atent la copil,caci atunci se poate lovi cu capul de mobila, sau se poate da intr-o parte si se poate rasturna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Merci de raspunsurile de pana acum.
Cleo ce ati patit mai in ziua de Craciun??
Andreap am retinut chestia cu cerealele de orez.
Mihaser sa stii ca eu insist cu supa...nu ma las. Si 40-50 daca mananca ii fac. Si ii fac zilnic. SI carnitza tot zilnic ii fierb. Portie mica cat papa ea. Uite de-aia ma necajesc! Ca eu ma framant toata si ea nu papa. Asta pe plan secund...pe primul plan e chestia cu nemancatul si lipsa vitaminelor/fierului.
Edit: Tortul pentru maine e deja la cuptor...cine stie daca maine as fi avut timp...
Edit2: Cine canta melodia de inceput din Ocean's Eleven ca mooor...am un lapsus! Nu gasesc pe IMDB.
mamica Iasminutei...adica
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
seara buna tuturor!!!mama da chiar ca e rece afara!!!brrr...
am vazut ca scrieti despre nemancat!!!sa stiti ca si Amelia mananca foarte rau de cand e racita , nici laptele nu-l mai bea calumea decat daca stau langa ea si il tot indes biberonul in gura... iar despre supitza eu ii pun niste suc de fructe de la hipp in el asa cam 5 ml si il mananca si e grosutz asa ca si pireul!!!eu amestec asa: morcovi, telina, pastarna, patrunjel, cartof, o felie rosie, o felie ardei rosu gras, o foaie de salata verde, carnitza de pui 3 zile iar apoi galbenus de ou 3 zile!!!niciodata nu amestec carnitza cu oul, si cum am zis , daca nu mananca ii pun putin suc!!!iar la fructe mananca cam de toate!!!chiar alaltaieri i-am pus mango
pentru ca sotziorul a zis ca e avocado caci deh...io habar n-aveam cum arata una sau alta, si mi-a facut o iritatzie la fundic de toata frumusetea!!!
asta e daca lasi pe mana unui barbat unele lucruri!!!si mi-am dat seama cand m-am uitat pe net la ce vitamine are!!!
mama denaturata ce sa-i faci...Cat despre premergator si eu sunt pro dar nu mai repde de 6 luni!!!si eu urmeaza sa o pun in premergator dar asteptam sa primim unul cadou de la un preten
eu am o cunostintza care si-a pus fetitza in premergator de la 4 luni si acu saraca doarme cu un aparat la picioare pentru ca i s-a agravat displazia de sold!!!ce sa-i faci!!!fiecare cum crede ca e mai bine
no va tzuc!!!seara faina si miss bafta draga cu somnul!!!hai ca scoatem majoretele pentru tine si Daviducul vostru si
somnic usor la noapte
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare