Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 7
misha71 spune:
Sotia: Ai facut cumparaturile?
Sotul: Bad command or filename.
Sotia: Dar te-am rugat de dimineata...
Sotul: Syntax Error. Abort?
Sotia: Nici macar noul televizor?
Sotul: Variable not found....
Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi...
Sotul: Sharing Violation. Access denied!
Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi?
Sotul: Too many parameters...
Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine?
Sotul: Data type mismatch.
Sotia: Dar salariul cand il iei?
Sotul: File in use... Try later.
Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine?
Sotul: Unknown Virus.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Ce faceti, pasarelelor? Eu am vizionat un film si cred ca ma duc la culcare daca nu mai exista activitate pe aici...
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
si mie imi pica ochii in gura ![]()
Noapte buna! 

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Somn usor, Mishulica, ne citim din nou maine cu drag!!
maaaaaare!!
I never fake ... sarcasm
Tzuni spune:
Nu pot sa cred ca taceti! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
kay spune:
mai, la mine e seara. lasa Tzuni ca zic eu ![]()
primiti o trista careia i-a plecat barbatu in misiune? zici ca l-am trimis in Irak, nu acasa...
nu mai ziceti de sarmale, ca eu n-am pus gura pe asa ceva sarbatorile astea... care se ofera sa-mi faca si mie o sarma cand ma intorc? A?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay mai, la mine e seara. lasa Tzuni ca zic eu primiti o trista careia i-a plecat barbatu in misiune? zici ca l-am trimis in Irak, nu acasa... nu mai ziceti de sarmale, ca eu n-am pus gura pe asa ceva sarbatorile astea... care se ofera sa-mi faca si mie o sarma cand ma intorc? A? oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
io,iti fac doo oale.pline.ochi.(vrei ochi verde sau caprui?
Iote la ea, tanjeste dupa sarmale...io am tanjit dupa
.Ca cica asa se fac copii.Huzbandul m-a anuntat c-a parasit-o pe Patria.Pana maine. Ca e OS. bey,io deschis topic ,la aia cu probleme.Ca sunt o inselata.(mai bine eram o deshalata
Da l-am rupt pe consort. Ii cobaltaiau samalele in pantece si io "si dai si lupta" Si el nik n-o zis.Am uitat sa- intreb daca l-o apucat bucuria sau gandu' de fuga. Da' ma duc sa-l trezesc ,sa-i bag faru' drept intre ochii aia mumosi si sa incep interogatoriu' : " bey, ti-o fo ghini sau mai vrei?"
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
bey,im happy! am 58 kg ! 

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Kay, si tu tot cu epoleti ai treaba? Sau cu misionari?
Ca tot vorbeam mai paginile trecute despre faptul ca daca am avea pasionate de CFR-isti aici nu ne-ar mai trebui nimic! ![]()
Gabrielo, breeeee, da' te-ai mai laudat acum cateva zile tot cu 58 de kilograme! Tu chiar vrei sa ti-o iei de la mine? Ia vezi, sa nu care cumva sa mai zici IAR cum slabesti tu, ca-i distrug pana si misila lu' barbata-tu!! ![]()
I never fake ... sarcasm
Dodo-pui spune:
Buna dimineata !
Poftiti la
si
ca sa se deschida apetitul de "vorbit"![]()

La Navodari 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!