Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 4
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy la ultima galceava te bufnea si rasu',al meu era arbitru,eu o faceam din vorbe,ea incerca sa m-ajunga cu papucu |

s-o zic p-aia rautacioasa?
I never fake ... sarcasm
kokiy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
![]() s-o zic p-aia rautacioasa? I never fake ... sarcasm |
zi fata,nu te teme ...ca doar nu-mi ajunge croseul prin ecranul tau
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
andruskandu am citit putin la topicul despre mama ta...ti-am si zis ca te inteleg...ma uit la al meu saracul cat se consuma din cauza maicasi...mai e si unicul copil...ar trebui sa se gandeasca ca nu mai are mult pana cade la pat,sa vad cine-o ingrijeste ...
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
andruskandu spune:
Pai, vezi tu, atunci apare datoria... "eu te-am crescut, e randul tau sa ai grija de mine...e datoria ta!". Asa mi-a facut cu tata, de mi l-a pasat si a plecat de-acasa. Nu-mi pare rau, macar am scapat de ea... de atunci am fost cu adevarat pe picioarele mele.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ati obosit guralivelor?
Nu pot sa cred ca am doar 4 pagini de citit. ![]()
Ia sa vaz io cati epoleti ati rupt aseara...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary kokiy, pai baga sex cu cei 10 ai tai si sa vezi cum devii slabanoaga |
Hait...ca mi-ai deconspirat secretul...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Hait...ca mi-ai deconspirat secretul... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
tare mi-e ca i-a pus kokiy pe fuga cu citeva scatoalce
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
Nebunaticelor
...gasim repede negrii binevoitori,important e sa fie dotati ![]()
Mey,m-ati facut sa rascolesc Dc-ul ...mi-am adus aminte ca eu m-am inscris pe site-ul asta din motiv de soacra...luati de va delectati,macar primele pagini ,e si sorana pe'acolo![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113269&whichpage=1
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kokiy Mey,m-ati facut sa rascolesc Dc-ul ...mi-am adus aminte ca eu m-am inscris pe site-ul asta din motiv de soacra...luati de va delectati,macar primele pagini ,e si sorana pe'acolo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113269&whichpage=1 |
Cre ca toata lumea a trecut pe acolo...
misha71 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cre ca toata lumea a trecut pe acolo... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
io nu!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor