Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

GABI- maine ma voi gandi la tine si la tatal tau... sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui misha71

sintem extenuate de azi noapte

Da' ziua de azi cat e ea de lunga nu se pune?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mai, mai, da' ce indiscreta esti!!!

ba se pune, da' dupa seara trecuta, s-a cam inmuiat tzeava pushtii

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gabriela,multa sanatate tatalui tau si suntem alaturi de tine,ne vom ruga sa fie totul bine maine la operatie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

Ihaaaa...apai ce fel de tzava e aia bre?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Ihaaaa...apai ce fel de tzava e aia bre?

s-a rupt de la punctul de sudura Acu' ce pretentie sa mai am? Virsta, ce vrei!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
Acu' ce pretentie sa mai am? Virsta, ce vrei!

Varsta ta,banuiesc! Ca esti tanara si nelinistita!

Mergi la inceput

cum sa fie virsta mea???? pai cine crezi ca a rupt-o in doua, ha?

Mergi la inceput

Citat:

cum sa fie virsta mea???? pai cine crezi ca a rupt-o in doua, ha?

Io nu...parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabriela, si eu sunt alaturi de tine si te inteleg perfect; si tata a trecut prin niste momente foarte dificile anul trecut si le-a invins. A fost prima data cand l-am vazut plangand de durere si de teama. Dar am reusit sa trecem peste tot, iar el s-a refacut exceptional de bine - pentru operatia suferita si pentru varsta lui. Sunt sigura ca si tatal tau va fi bine, ca operatia va decurge perfect si ca nu e nimic mai grav. Suntem alaturi de tine si la bine si la rau! mare!!

Baaaai, cum reusirati sa stricati obiectu' muncii? Pai si acum cine va mai aduce voua placeri orgasmice si cosmice?? eu mai am de asteptat vreo 2 zile ca s-a prelungit nenorocirea aia de plecare si nu mai pot aici de dor si de la cat ma perpelesc! Si pe el il doare-n paispe . "Patria, dom'ne, patria!!"

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

gabi, sanatate tatalui tau! si tie putere!
si asta va trece!

misho, soro, ma mutasi si eu pe insula! poate o corupem si pe MB!
ce zici MB, (nush' de ce mie imi vine sa-ti zic "floricica" ?) te muti si tu pe insula?
vrei sa-ti gasim noi una denumire?
va tuc dulce pe toate, sanatate si sa ne gandim la gabita!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput