Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 17
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay mi-am tras un castron de carton de wings, ca ma luase cu ameteala gata, ma intorc la aripile mele, ca lesin acile in fata mancarii... hipoglicemia, bat-o vina ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Pofta buna!
Dar vezi sa nu-ti iei zboru' nepregatita...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
te inteleg, si eu fac urit cind imi e foame ![]()
anunt oficial: pe 17 ianuarie va fi cutremur in zona Vrancea, care se va resimti in Bucuresti, mai intii la Otopeni, p'orma la Oana in casa
! Atentie mare! semnat Hancu-deghizat!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
hancule, ai nimerit pe`alaturi. ![]()
sa facem un calcul matematic
zise Ganga-degizat
daca pe septispe plec de acilea, pe opspe ajung sa fac cutremur
lasa ca imi iau d`aici catuse, sfori si bici, sa vezi ce incing eu acasa !
cine vrea si pofteste, daca vin pe 18, pana pe 20 tre sa recuperez astea zile pierdute si pe 24 zic sa organizam iesire prieteneasca la betie crunta ! cine se baga?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
beeeeey !!! unde sunteti ?
Gabrileo? MB? mishaaaaa? unde umblati bre?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
Bey,pe romaneste ma doare capu'.
Am vrut sa strang un dr de gat ptr sinceritatea lui,da' mi-am zis ca-i mai bine ca e "zincer".
So,tata va fi operat maine , bila cat Casa Poporului,un pietroi din epoca de bronz
si cica... da' nu-i sigur, ca are si o tumora.Afla dupa ce-l deschide!
As vrea sa glumesc,dar nu pot ! Mama plange acasa,tata pe-un pat de spital. Iar eu sunt una ! Si azi nu mai sunt mandra!M-a invins necazul si lacrimile tatei! Tata plange altfel, dar azi nici barbat nu mai este.M-a intrebat daca maine ma va mai vedea.L-am asigurat ca daca moare,il incinerez si-l pun la borcan.Si-l duc si in strainatate,daca vrea.Pe gratis !
Nu-s normala,stiu.Dar trebuia sa smulg lacrima tatei.Si l-a pufnit rasul printre lacrimi.
Imi iubesc parintii cu disperare.Dar pentru tata e ceva in plus. E ceva care a fost si va fi numai intre sufletul meu si al lui.
Si sufletul nu-mi spune nimic de rau. Azi! Maine ..maine va fi greu.
Dar voi sunteti aici, si-mi va fi bine.
Ma iertati ptr ce-am scris.Dar sunt om ca si voi. Si pot fi "ingenuncheata "usor. Si stiu ca aici pot spune ,imi pot deschide sufletul. Pentru ca lacrima mea n-o vede tata.Si nici mama.pentru ei eu trebuie sa fiu puternica. Cu ei sunt.Cu mine, cu voi, cu Adi, nu pot.Cu voi toti sunt eu, un om cu sufletul sfasiat pentru ca imi iubesc parintii si pentru ca lor le datorez ceea ce sunt eu azi,acum.Cu bune, cu rele, cu nebunii si zambete!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
Gabriella1 
normal ca intelegem...
maine sunt alaturi de tine si parintele tau
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Gabriella1 ![]() normal ca intelegem... maine sunt alaturi de tine si parintele tau![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu'Bodo Varsta lui BB2-EDY Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
sorana spune:
Gabriela multa sanatate tatalui tau.
Kay - ce bine ar fi sa ne intalnim, mi-ar place
daca ne primiti.
Sorana si Monica (6 ani)
misha71 spune:
Gabitzule cum sa ne suparam pentru ce ai scris? Da' tu chiar ca nu esti normala! Zau! O fi el un topic sa ne mai destindem, dar asta nu inseamna ca nu sintem alaturi si la bine, dar si la rau, ca nu e toata viata doar o fericire continua.
Sa stii ca te bat daca mai zici asta! Sa stii ca operatia nu e grea. Am avut si eu si in familie si printre prieteni destui care s-au operat de bolo-stinca d'aia de zici tu si acum sint bine-merci cu totii. Stai linistita ca va fi bine
Iar borcanu' ala, lasa'l pentru
![]()
Kay tae mult as vrea sa ne vedem cu totii, sa va pup LIVE ca pe aici v-am albit pe toate. Nu promit nimic, inca, dar tot ce e posibil sa pot trage si eu o fuga, mai ales ca va fi simbata 
Miine incep munca 

asa ca ne-om "vedea" mai pe seara!
Miliarde de 

.
Miine ma voi ruga toata ziua pentru taticul tau, Gabitzule, sa treaca cu bine peste aceasta operatie 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui misha71 sintem extenuate de azi noapte |
Da' ziua de azi cat e ea de lunga nu se pune?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...