Prietenie la plesneala - 2009 motive de ris-(7)
Raspunsuri - Pagina 12
kay spune:
am avut companie, draga pana acu
acu mi-s singurica si suspinanda, doar cu copchil, care e prea cuminte (ptiu sa n-o deochi) si ma plicitsesc, na.
amanunte picante nu pot sa zic prea multe, si nici prea detaliate, ca sare nea cu paru peste ocean, dar ce pot sa va zic, una destul de recenta, nu foarte, dar in ultimele luni... of, ca o sa-mi iau injuraturi la tel, da vi-o zic
la sf, eu nesatula mai vroiam
si vad ca termina.. si stau si ma gandesc o secunda-2 si ii ard o palma peste fata, asa de razbunare
am ras 3 zile dupa asta... da am dat-o si ne-am oprit amandoi stupefiati, parca altcineva facuse, nu eu...
ma duc sa ma spal, poate asta reusesc
ca n-am avut succes cu cafeaua 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay am avut companie, draga pana acu amanunte picante nu pot sa zic prea multe, si nici prea detaliate, ca sare nea cu paru peste ocean, dar ce pot sa va zic, una destul de recenta, nu foarte, dar in ultimele luni... of, ca o sa-mi iau injuraturi la tel, da vi-o zic am ras 3 zile dupa asta... da am dat-o si ne-am oprit amandoi stupefiati, parca altcineva facuse, nu eu...ma duc sa ma spal, poate asta reusesc ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

la tine e de inteles...de la stres...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay am avut companie, draga pana acu amanunte picante nu pot sa zic prea multe, si nici prea detaliate, ca sare nea cu paru peste ocean, dar ce pot sa va zic, una destul de recenta, nu foarte, dar in ultimele luni... of, ca o sa-mi iau injuraturi la tel, da vi-o zic am ras 3 zile dupa asta... da am dat-o si ne-am oprit amandoi stupefiati, parca altcineva facuse, nu eu...ma duc sa ma spal, poate asta reusesc ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
kay esti cea mai tare!!!!
Sa o mai vad io pe Tzuni ca mai vrea picanterii! Cu asta m-ai dat gata! 
Io as vrea da' nu cred sa pot sa aplic metoda, nu de alta da' el e mai slab cu 20 de kile ca mine. Clar il fac afish cu Sepultura pe perete!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
numai ca nu am scris la subiectu care trebuia ca sa vada Tzuni... lasa ca ii dau PM cu linku
si daca mai vrea ii mai dau eu pe PM, imi mai scriu. sa vezi ce se satura de picanterii ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
misha71 spune:
Las' ca pe aici esti mai undercover. Cine ar crede ca esti shefa nebunilor? 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
Stai asa, ca acu' venii de acasa!
Pai daca Kay a explodat cind i-a tras una consortului, inseamna ca -prin deducere logica- Kokiy a avut orgasm multiplu cind a dat-o pe soacra-sa cu capu' de usa, corect? ![]()
kay spune:
VAI DE MINE ! s-a lasat cu soacre lovite de usi???
tocmai am sters tot ce am scris 
era asea :
lasa, misha, baga si tu cu podu palmei, ca si al meu e cu 15 kg mai slab, din pacate
eram acum 3 zile la mall, si nu mai stiu cum am ajuns sa ma ciupeasca "subtire" de mana... instantaneu mi-au dat lacrimile, i-am zis ca daca nu "drop dead" in sec urmatoare tip, strig sa vina paza sa-l ia, sa nu mai vina acasa, sa nu mai stiu de el
vezi tu, relatie pasionala ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
romana_74 spune:
- Tata, imi cumperi un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?
- Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca ceilalti copii?!
...si LA MULTI ANI fete bestiale!
romana_74 spune:
...si asta si gata...
Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani.
Un om se duce la fantana cu intentia de a bea.
- Nu bea, omule, e otravita!
- Nem to dom.
- Apai bea, dar incet, ca-i rece.![]()
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui romana_74 - Tata, imi cumperi un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3? - Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca ceilalti copii?! ...si LA MULTI ANI fete bestiale! ![]() ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005) |
ce tare!

kay,
pt sonia!multa sanatate!pe unde imi umblati,de imi absentati?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!