Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

asa e elenada, si de fat tu ai dat tonul la optimism si buna dispozitie. adu-ti aminte in perioada cand ai demarat fiv-ul...
erai super tare.....si chiar cred ca asta conteaza enorm.

te pup.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Moni: saru-mana, sunt bine. Astept data de 20 sa incep inhibarea.
Va citesc aproape zilnic, dar nu am avut nimic nou de spus...
Elena: multumesc mult pentru sfatul de azi. Deh, asa se intampla cand ajungi la o varsta, uiti!!!
Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

am scris si eu astazi catorva clinici din austria. le-am spus istoricul meu si ce intentii as avea.

mi-a raspuns pana acum Dr.M.Ana Fischelmaier de la Wunschbaby Zentrum Viena. foarte draguta. este primul medic care dupa ce afla istoricul meu medical imi spune ca odata ce am ramas insarcinata si natural, se mai poate intampla oricand si care imi recomanda ca inainte de a face un nou fiv "we should check your immunological system, make a genetical testing and a thrombophilie screening, to be sure that there are no other reasons excisting to lower your chances".

interesant. voi scrie si la wels si sunt curioasa ce strategie imi propun ei de aceasta data. nu au pomenit de aceste analize/teste pana acum. oricum, nu ma grabesc. poate din vara voi incepe sa imi fac toate analizele/testele pregatindu-ma pentru un nou fiv de toamna.

poate ma credeti nebuna de legat, dar eu inca mai cred ca pot ramane si natural insarcinata si am asa o presimtire... e? ce-ar fi?

Dr.M.Ana Fischelmaier mi-a scris in final: "There is a soul somewhere wants to be born and delivered by you."

va pup pe toate.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Hepilica - Bafta maxima! De ce sa nu crezi ca exista o sansa sa ramai si natural? Atata timp cat nu ti-au dat doctorii verdictul ca nu vei face niciodata copil, e normal sa crezi.
Angel33 - multumim pt info!
Cristal1995 - te asteptam curand cu vesti minunate!
Elenada&Moniland - eu credeam ca fetele de la odisee sunt mai vesele in general.
Atunci sa trag eu o concluzie care sa ridice gradul de optimism:
- la aspirante optimism - asa si asa (asteptare mai scurta/mai lunga)
- la gravidutze cu FIV/fara FIV optimism - asa si asa (hormoni)
- la scutece, mamici cu FIV/fara FIV optimism - asa si asa (griji)
Ei bine, cand se vor deschide temele cu subiecte de tip "Soacre cu FIV/ fara FIV" vom fi optimiste toate, cu siguranta!

Noi am decis pt Wunschbaby (Wiena) - avem programata prima consultatie la sfarsitul lunii martie. Dar pana atunci trebuie sa fac analize, unele le am vechi si altele imi lipsesc din palmares. Am ales sa mergem cu avionul in martie si la urmatoarea calatorie cu masina. Am luat azi bilete de avion pt martie cu 50 eur de persoana, dus-intors, nu am platit si bagaje de cala ca nu avem nevoie pt o zi, ajung cele de mana. Nu e prima data cand mergem la Viena cu bilete la un pret asa bun. Eu sunt abonata la newsletter-ul unei companii (sky europe), imi scriu cand au promotii, totul e sa cumpar biletele din timp (cu 2-3 luni inainte)

pe toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Dr Ana Fischelmaier e o scumpa. Imi este tare draga. Iti da o doza de optimism ce nu ai vazut.
Beatrice poti sa mergi la tratament cu avionul daca reusesti sa gasesti tot asa ieftin bilete. E stresant rau drumul in Romania.
Nu este nici o problema sa calatoresti cu avionul dupa ce faci Et
Cristal aici sunt. Oricand ajut cu mare placere.
Bafta multa tuturor si sa veniti toate cu rezultate pozitive.

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Bravo Bratriz! Mai ai putin, putin! Iti tin din tot sufletul pumnii si abia astept sa vii cu vesti. Daca ma voi hotari si eu pentru aceeasi clinica (m-au atras propunerile lor si chiar vreau sa fac niste investigatii suplimentare fata de ce am tot facut pana acum) probabil voi face o prima programare pentru luna mai. Astept si impresiile tale. Le ce medic vei merge?

Iar transportul cu avionul la un asemenea pret e un "super business". Imi poti da si mie adresa lor de internet, as vrea sa ma abonez si eu pentru newsletter la ei. Nu stii cand ai nevoie si iata ce super oferta. Tinand cont ca vreau sa merg in Austria de aceasta data si pentru analize, sigur voi face cel putin 2 drumuri. Unul il voi "imbina" cu vacanta ca si anul acesta si sigur vom merge cu masina.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

angel33 ma bucur ca nu ai de gand sa-l vizitexi pe dr Beer ;-))) Tu ce cauza ai, este infertilitate ne-explicabila sau?

hepilica dupa cat timp ti-au raspuns de la clinica resp. din Viena? Ai un mail unde ii scrii ei direct? Eu am trimis un mail cu intrebari la aceeasi clinica dar nu am primit raspuns inca ....

Mergi la inceput

mi-au raspuns foarte repede. le-am scris ieri la ora 11.24 si mi-au raspuns tot ieri la 16:16. le-am scris pe adresa de pe site: office@wunschbaby.at

am mai scris tot ieri unei alte clinici din austria si mi-au raspuns si ei tot ieri, chiar si mai repede.

tu cand le-ai scris?

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

OneFineDay - daca te referi la clinica Wunschbaby, eu le-am scris pe 4 ianuarie direct de pe site-ul lor, pe 5 am primit deja raspuns. Ei trimit mesajele de pe adresa office@wunschbaby.at
Poti sa incerci sa scrii pe aceasta adresa
Elenada - merci pt Q24! Poate vom merge cu si la tratament. Ce mai fac 2BB?
Hepilica - ti-am trimis PM cu detalii despre achizitia biletelor, daca mai doreste cineva, dau PM cu placere
Mie mi-a scris tot Dr. Ana Fichelmaier, chiar ca raspunde foarte prompt si asta e important cand pacientii sunt straini.

Am cochetat si cu ideea de a merge la clinica Szalay, au si ei referinte f bune, dar fiind in S Austriei, sunt asediati de pacientii italieni si au un program extrem de incarcat, acolo programarea poate dura mult.
Am ales Wunschbaby din mai multe motive:
- fetele care au fost acolo au fost multumite (si cele care au reusit si cele care nu au reusit deocamdata)
- la Viena e mai usor de ajuns (si cu avionul uneori chiar mai ieftin)
- promptitudinea raspunsurilor
- in ziua in care Dr. Ana F mi-a trimis primul raspuns, dupa serviciu am plecat acasa cu metroul; m-am trezit la coborarea scarilor luata de mana de cineva, era un baietel de 3 ani si spre distractia mamicii lui, el a vrut sa coboare scarile cu mine, ceea ce am si facut. Mi-am zis ca e un semn, asa am interpretat eu ca trebuie sa merg la clinica asta
Angel33 - tu unde vei merge?
pe toate fetele!

Mergi la inceput

Beatrix, tare dulce intamplarea cu copilutul si daca asa ai simtit tu poate ca va fi de bun augur.

h.

Mergi la inceput