Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)
Raspunsuri - Pagina 4

Beatriz spune:
Moniland - 3 perechi dorim!
Fireyes - subscriu la ce a zis Elenada, linistea prevesteste siguranta succesului. Iti doresc sa fii linistita timp de 8 luni si ceva dupa transfer!
Elenada - ar fi super sa ai fetita si baietel! Eu asta iti doresc (asa visez si eu sa am), dar singurul lucru important este sa fie sanatosi cei 2BB ai tai

fireyes spune:
Sper sa aveti voi dreptate si sa fie cu noroc, desi zau ca nu fac nimic, asta e starea.
eu banuiesc ca e tot hormonal, ca daca trecuta asa imi zicea toata lumea: sa fiu optimista, dar cum sa fii optimist cand ti se intampla lucruri mai putin bune?? nu poti sa comanzi starea, asa ca nu simt ca am vreun merit
dsar profit pana una alta de dispozitia asta, ca imi place mai mult decat aia cu stres, nervi, deprimare,etc.
still counting...

bombonique spune:
Dragele mele,
Mi-a fost tare dor de voi!
Abia astept sa veniti la odiesee!
Va doresc sa luati cele mai intelepte decizii si berzele sa nu inceteze sa "aterizeze" la voi in casa!
Suntem bine, nu am fost in concediu plecati decat prin zona. Nu am mai mers la shopping in Austria cum ne planificasem, pt ca mi se pare totusi departe, iar cu statul in masina si apoi cu plimbatul...
Sper sa ne descurcam pe plan local. Asteptam perioada reducerilor. Vom lua prin februarie/ martie patutul si caruciorul, si apoi ceva hainute, dar nu prea multe. Inca nu stim cat va fi bb de marisor si sa nu investim aiurea.
Sarbatorile au trecut agitat, cu musafiri care nu se mai terminau.
Azi am eco dupa masa si asteptam sa vedem baietelul daca e ok.
Eu ma simt f bine in principiu, singura pb e ca nu pot dormi. Noaptea ma foiesc, iar ziua sunt zombi. Voi intreba si dr daca e ok. Am mai vazut si o emisiune a lui Oprah, de vreo 2-3 sapt, si zicea un dr ca o femeie insarcinata pierde 20% din creier (din masa lui, nu din conexiuni), procent care va fi refacut prin alimentatie corespunzatoare si somn. De aceea se intampla sa uiti anumite lucruri simple chiar.
Mai vedem ce va fi.
Va pupic pe toate cu drag.
Bq 24+

elenada spune:
Bq si eu am observat ca de cand sunt graviduta sunt cam aiurita si cascata. Uit diverse chestii nu ma pot concetra. Oare la gemeni se dubleaza procentul?
Abia astept sa ajung si eu sa imi fac cumparaturile pt bebei. Mai e mult pana atunci.
Fireyes optimuismul poti sa ti-l impui dar nu e la fel ca atunci cand vine el de la sine din interior.
Eu sunt o fire optimista si mai putin prapastioasa.
Mi-am impus la primul fiv sa imi pastrez optimismul desi totul mergea aiurea si ca urmare si rezultatul a fost negativ.La al doilea fiv tot optimismul meu a venit din interior din suflet si uite ca a fost bine.
Asa ca e bine ca esti optimista.
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

angel33 spune:
OneFineDay, citesc cartea pe care ai recomandat-o. Sunt inca la inceput si nu pot sa-mi dau o parere deocamdata, merita citita, mai ales ca ai avut atatea fiv-uri nereusite. Intamplarea face ca sunt in zona si am sa incerc sa ajung la Dr. Beer in persoana. Cartea nu e scrisa de el, ci de doua tipe care au avut probleme ca si noi, dar se folosesc de descoperirile lui.
Mersi pentru recomandare si nu renunta.

hepilica spune:
Salutare dragute fete si LA MULTI ANI! Sa avem cu "toatele" un an cu sanatate si bucurii.
Bq, Moni, Elenada - ma bucur tare de vestile voastre si de ceea ce vi se intampla. Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum, iar acum am aflat numai vesti bune. Va tin pumnii. E foarte dragut din partea voastra ca ati ramas aici cu "aspirantele". Va pup.
Pisix, imi place determinarea ta si cred ca asta va duce la succes. Imi place sa cred ca anul asta va fi anul nostru. Si eu vreau sa mai fac un FIV, dar nu mai devreme de toamna (sept/oct). Asta daca pana atunci nu se va intampla vreo minune. Luna asta voi face si eu o histero la Medlife. E singura analiza nebifata pana acum. Si tinand cont ca am facut FIV cu blasto si nu a reusit...e posibil sa existe o problema. Histero imi va "spune" daca este totul ok acolo sau daca sunt ceva probleme si din cauza asta blasto nu s-au prins (ma rog..., una dn cauze sau o cauza posbila). Si eu, ca si tine, sunt in dubiu unde anume sa fac urmatorul FIV: inclin tot spre Wels, dar iau in considerare si Ungaria ca si alte clinici din Austria. Prima optiune este insa Wels.
Imbratisez toate fetele de pe forum si va doresc sa aveti un an cu reusite.
h.

angel33 spune:
OneFineDay,
trebuie sa aduc o completare in urma cautarii pe net am aflat ca Dr. Beer a trecut in lumea dreptilor in 2006, iar eu nu am de gand sa-l urmez curand ca sa-mi interpreteze rezultatele la analize, dar la una din clinicile fondate de el tot ma duc, ca e in zona.
Am mai citit din carte, cam 1/8 pana acum si incep sa cred ca are ceva de zis pentru cele cu infertilitate ne-explicata (atunci can doctorii zic ca totul e ok si de fapt nu vine barza nici daca ii faci cuib pe cosul casei), pierderi de sarcina si fiv-uri nereusite.
O zi minunata sa aveti

elenada spune:
Hepilica multa bafta.
Mie imi place mai mult la aspirante. Desi suntem tare chinuite nu ne pierdem optimismul si asat imi place. La odisee apar hormoni de sarcina care pe unele fete le fac sa fie paranoice si subiectele capata foarte repede o nuanta trista.
Si de tristeti nu vreau sa aud eu vreau sa ma incarc de optimism.
Asa ca fetelor trebuie sa ramaneti insarcinate ca sa ma incarc si mai bine de optimism si buna dispozitie.
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Moniland spune:
Si eu am stari in care numai optimista nu sunt, dar stiti ceva? Planurile ma ajuta sa depasesc starea proasta. Ma gandesc cum vor arata copilasii, unde sa le pun patuturile, ma uit la poze cu bebelusi. Si imi este mult mai bine. Incercati si voi.
Cristal, totul e ok? Ma gandesc la tine
Pup toate fetele fara exceptie si bazati-va pe pumnii stransi care sa va aduca noroc. cu