Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

luck, m-ai intrebat despre schema mea de tratament, iat-o:la primul FIV in Turcia am avut: inhibare cu Lucrin din ziua 2 de cm (varianta de bussereline), stimulare cu Gonal F (doza zilnica 450 ui, descrescand usor pana la 325 ui in ziua 8 de cm), cetrotide din z9, pregnyl in z11. La punctie au fost 6 foliculi fara ovocite, cu interior neclar. La FIV 2 in Budapesta dr. a spus ca dozele de gonal f au fost imense si ei opteaza pentru doze mici: anticonceptionale inainte cu o luna, inhibare cu suprefact din z2, stimulare cu gonal f 150 ui zilnic+ menopur 50 ui, ovitrelle in z12. Au rezultat 10 foliculi maturi, din care 3 ovocite de tip A, 3 de tip B, 4 de tip C. La ovocitele de tip A si B le-au facut ICSI (de', nu mai suntem chiar tineri, ne apropiem cu pasi mari de 40 primaveri), s-au fertilizat 3 ovocite. Am reintrodus 2 embrionasi, dar ghinion, nu s-a prins niciunul. Noi suntem multumiti ca am reusit sa obtinem foliculi "plini", nu goi, ca s-au fertilizat parte dintre ei si ca de la sanse 0 in Turcia, am ajuns la sanse 50% in Ungaria. Este un mare pas inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Fireyes imi pare rau ce ti sa intamplat cu toate ca nu prea am inteles pt ca eu inca nam trecut prin ce ati trecut voi(stimulari inainte de FIV)Va citesc zilnic absolut tot ce scrieti cu toate ca sunt paralela cand vorbiti de scheme de tratam etc,,,eu nu pot sati spun decat ca sunt persoane mult mai rau care nu li se da nici cea mai mica sansa sau cu boli incurabile si tot mai spera,,,sau cel putin se roaga la DD care este ultima lor speranta.spui la un moment dat ca bine ar fi fost sa nu fi stiut nic de FIV,,, ba eu cred ca e f bine sa ai atatea cunostinte si sa ai totusi o pregatire in privinata asta vorbesti altfel cu un medic,nu?hai ca poate bat campii si eu acum!fata fruntea sus si lupta in continoare ca ai pt ce.HEPILICA FELICITARI!AI FOST BINECUVANTATA,ESTE O MINUNE CU ADEVARAT EXACT CAND NU TE ASTEPTI SE INTAMPLA MINUNEA ASA MI SE SPUNE SI MIE MEREU,,,MULTUMESTEI LUI DUMNEZEU IN FIECARE ZI PT CA CHIAR AFOST O MINUNE CU TINE.SA FII SANATOASA,SA AI O SARCINA USOARA!Minunea ta ma facut sa ma gandesc ca se poate si sa nu ma dau batauta sa merg inainte!

Mergi la inceput

fireyes, inainte de fiv-uri, in Romania, in vederea IA am facut si eu stimulare doar cu menogon (1 luna), apoi puregon (2 luni), niciodata combinate, ci separat, dar raspunsul a fost slab de fiecare data: 2-3 foliculi mici si unul dominant, dar in absenta punctiei nu stiu ce calitate ar fi avut.
Te-am intrebat de omega 3 si de denumirea produsului in farmacii, pentru ca am citit un articol mai vechi al dr. Tutunaru, de prin 2005, ca pentru cresterea calitatii ovocitelor recomanda BIOMARIN PLUS (care contine ulei de peste, deci omega 3). Curiozitatea mea era daca mai foloseste cineva asa ceva, daca are efect sau daca a mai aprut ceva nou in farmacii. Oricum, iti multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Alina 37 iti recomand cu mare drag Herbalifeline care contine ambele surse de acizi grasi OMEGA 3 EPA SI DHA de la Herbalife.ai putea lua legatura cu un consultant de nutritie Herbalife.eu leam descoperit si sunt f multumita si sotul meu ia si Hebalifeline si ne simtim f bine.sunt mult mai bune ca cele din farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor cu mare drag va dau doze de bhcg-uri babane de fetite si baietei. nu sunt sigura acum in legatura cu sexul dar important e sa fie bhcg-urile babane.

Va pup si va tinem pumnii.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

bryny iti multumesc pentru raspuns; sunt intr-o perioada in care culeg cat mai multe info despre optimizarea parametrilor biologici; am ajuns la concluzia ca zecile de investigatii si fiv-ul reprezinta doar "partea mecanica", insa mai este o parte de care nu prea avem grija de obicei sau pe care o minimizam: starea de bine general a organismului, optimismul si sentimentul de multumire si recunostinta pentru ceea ce avem deja. Iar ma intind ca placinta...

Mergi la inceput

ELENEDA tu ai stiut intodeauna ca va fi doi, asa ai simtit tu, asa tiau dorit toate fetele,,,acum daca tu simti ca este fetita si baietel asa va fi si asa sati ajute DUMNEZEU,,,Sanatosii sa fie sa ai o sarcina cat mai usoara sa fi sanatoasa ca tare mai meriti ce ti se intampla acum la cat ai luptat si la cat ai ajutat fetele cu sfaturile tale ai un suflet extraordinar de mare si de aceea ai fost binecuvantata,,,nu mai bine ati doresc si sunt f fericita pt tine sincer.si mai am o rugaminte sa nu ne uiti sa ne fii alaturi eu una o sa am mare nevoie de tine mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Luca – chiar ma intrebam ce planuri mai ai ... sa fie intr-un ceas bun si sper sa mergi in linie dreapta catre FIV-ul norocos
Lili – azi cand am deschis calc si am vazut ca nu mi-a raspuns d-ul Platou imi venea sa-i mai trimit un mail sa-l implor sa-mi raspunda repede si sa fac repede FIV ca alfel plaaaang; dar am rezistat tentatiei asa ca acum astept cuminte. Pana maine, cand cine stie ce idee imi mai vine
Alina_37 – nu iti pot spune impactul Omega 3 pt ca la ultimul FIV nu mi-a spus nimeni ce calitate aveau ovocitele mele (nici nu stiam ca pot fi asa studiate)

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Alina, eu am luat Omega 3 de fiecare data, asa ca nu stiu cum ar fi fost fara. Am mai auzit de acest DHA-poate ne spun mai multe fetele exersate. Cred insa ca exista produsul si in farmacii, nu numai la herbalife.

bryny, eu nu neg ca sunt persoane mult mai nefericite decat mine. dar stii cum e, faptul ca altul sufera mai mult, pe mine nu ma ajuta cu nimic. speranta ti-o alimentezi oricum din lucruri atat de mici si te agati si de cea mai mica sansa, desi rational stii ca nu prea are cum sa se intample.

Raluca
, mamica fericita de un muguras... n-aveai cum sa nu te doara pierderea. slava domnului ca e totul bine cu puiutul tau!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Pup fetele mele dragi!!!!!!
Mi.a fost un dor de voi enorm si ca nu am mai intrat de muuuult dar ne.am mutat intr-un alt oras si ne.am si cumparat o casuta deci am fost super ocupati si izolati (fara net si fara telefon fix). Dar m.am gandit la voi mereu .
Am reusit sa citesc cat de cat din urma sa ma pun la curent cu noutatile, sa vedem daca imi aduc aminte tot, daca nu sa ma iertati .

Hepilica asta da veste minunata, ce frumos, adica poate este cel mai frumos lucru care ti s.a putut intampla. Sarcina usoara si la termen.

Elenada si Moni va felicit pentru gemenasi mari, vreau si eu ca voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Liliana, Pisix, vad ca v.ati orientat, pare o clinica super din ce spuneti, eu va tin pumnii stransi tare si va doresc ceea ce imi doresc si mie, ca urmatorul fiv sa fie cel reusit.

Cristal si tie iti doresc din suflet ca de data asta sa aduci pe lume 2 gemenasi si imi pare rau ca nu ti.am putut raspunde dar am fost izolata de lume. Sper ca ati gasit ce ti.ai dorit si ati avut o intrare in noul an perfecta.

Noilor fete le tin pumnii si le doresc indeplinirea visului cel mai de pret (am sa ma obisnuiesc cu voi imediat )

Fireyes te.am lasat la urma pentru ca vreau sa iti spun ca imi pare rau tare de tot, eu una nu m.am asteptat deloc la asa ceva pentru ca imi aduc aminte ca la fivul trecut ai avut 13 ovocite, si 8 mature, nu? ADICA EXACT CA MINE. Inca o data iti spun ca imi pare rau, eu cred ca tratamentul nu a fost cel indicat, sunt fete care raspund mai bine la unele med pe cand altele nu. Eu sunt alaturi de tine si data viitoare trebuie sa fie bine.

Va pup si revin

Mergi la inceput