Fiv Austria(13)-Germania(12)-Spania-UE (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pishko, iubita, nu ai de ce sa iti faci griji, prima schema la mine a fost, cred, atat de boring pt ei... e oarecum standard pt prima incercare si eu sper pt tine sa nu mai ai parte de alte scheme, ca dupa e vorba si de ajustari din mers, incearca sa imbunatateasca ce li se pare ca n-a mers grozav.
Ca mi-e imposibil sa inteleg de ce mi se intampla mie sau ca nu reusesc sa vad care e lectia pe care ar trebui sa o invat de aici... asta e alta poveste, cu care probabil multe fete de pe aici s-au intalnit.
Legat de clinica sau dr, nu am ce reprosa, sa nu iti faci vreun gand aiurea. Chiar si cand frizam oarecum isteria (desi la mine e mocnita), am primit explicatii, raspunsuri si nu ii suspectez de rea credinta sau incompetenta, desi tare mi-ar trebui acum un sac de bataie. incerc sa storc ultima frantura de realism din mine si sa accept ca pur si simplu organismul ma tradeaza, ca in mare atat poate duce el. cel mult, cred ca se poate sa se fi cumulat mai multi factori de rau augur (poate picsiul ala care in alte cazuri face minuni, la noi a facut poate mai rau+endometrioza+puregon+oats extrem de severa,etc. am material garla.
N-o sa imi leg insa singura mintile si o sa le mai dau un check pe net, desi germana nu e punctul meu forte.
Insa eu am senzatia ca dr a intuit din capul locului ca s-ar putea intampla asta, pt ca doza initiala de stimulare a fost maricica, cand eu ma temeam (silly me!) de hiperstimulare, mi-a zis ca nu crede ca va fi cazul meu, iar acum n-a vrut sa taie in carne vie, dar mi-a sugerat finut ca sansele sunt atat de mici daca chiar vreau un copil cu materialul nostru genetic. doar ca eu sunt taare capoasa si asa ceva ma indarjeste!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

fireyes...dupa mine nu cred ca imi va da ceva pt calitatea ovocitelor(dupa an.DHEA ar fii trebuit sa am ovocite de calitate...fsh-ul e doar in jur de 6)..cred macar ca voi face o inhibare mai serioasa...dupa laparoscopie am avut embrioni cat.A (ca nu s-au prins e altceva..macar tot endometrioza e cauza!!!)dupa un an de la laparo am avut embrioni de cat.B si C...ca atare inclin sa dau dreptate dr.care sustin chestia cu inhibarea mai de lunga durata pt fetele cu endometrioza(ca BOO)....la mine mai e si virsta in mijloc...dar tu draga mea esti tinara si sint convinsa ca tinind mai mult cont de endometrioza si cu mai multa atentie in alegerea medicamentelor de stimulare tu vei reusi...eu am schimbat clinica dupa 2 nereusite!!! poate ar fii bine sa o faci si tu...oricum tot te deplasezi afara... ca e austria,spania sau belgia..ce mai conteaza!...te si te rog sa nu disperi...esti f.tinara si vei reusi...la fel ca lucialu,boo,ralu...etc...hai iubita capul sus si inainte...va iesi soarele curind!!!

Mergi la inceput

E iarna, Lilisor, ce soare sa caut? a inghetat tot Offf, ce n-as da sa uit ce e ala un fiv, icsi, picsi, trixi... sa mai cred ca poti sa ai parte de ceva normal doar pt ca iti doresti... asta e rau, ca nu mai poti fi la fel dupa ce ti-ai varat degetul in marea asta a incercarilor

still counting...

Mergi la inceput

Fireyes...prin alte tari e soare...trebuie doar sa te orientezi poate mai bine ...ramanind pe val ....

...si daca eu la 39 ani in aceasta primavara inca mai sper tu la 20 poti spera triplu...am eu o senzatie ca tu vei reusi...nu prea ma insel ....hai sa vezi!

Mergi la inceput

M-ai binedispus, iubita! ce comori zac si in tine
si multu' pt cei 20 de ani pe care f curand ii schimb pe 30. atunci sa vezi jelanie, ca am ajuns baba batrana cu dintii de lana si fara bbic

still counting...

Mergi la inceput

Anka.b, e un chestionar standard si eu l-am primit si chiar a fost citit si m-a impresionat placut sa vad ca si acum, dupa mai bine de 1/2 an de cand "colaboram" e luat in calcul, nu e doar maculatura. fac un fel de profil cuplului.

Luck, ICSI nu e obligatoriu similar cu fertilizarea; cresc sansele de fertilizare (cam cu 70%, daca nu ma insel), dar si prima data, cu tot cu icsi, la noi rata a fost de 50%. nu prea iesim castigatori la statistica...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fireyes imi pare tare rau ca nu a fost sa fie acum. Cu siguranta se va gasi o solutie si pt ovocitele tale si sigur vei reusi.

Ma bucur ca exista clinici care au sanse mari de reusita. Si sunt sigura ca acea clinica din Belgia le va aduce bebitul mult dorit lui Pisix si Liana Fi. Abia astept sa veniti cu vesti bune.

Noi va tinem pumnii la toate si speram sa va tragem dupa noi la odisee cat mai repede.
Noi am facut 12 saptamani si am facut ecografia morfofetala de trim I si suntem bine sanatosi si foarte jucausi si probabil fetita si baiat. Sunt inca micuti si nu ne putem pronunta cu exactitate asupra sexului lor.

Pupici tuturor

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Elenada- eeeei naa, ar fi super fain, mama asta mi se pare ideal sa ai fetita si baietel dintr-o lovitura !
Oricum pana la urma important e sa fie sanatosi

O asteptam si pe Moni sa ne zica ce comori are si ea in burtica

Va pup fetelor si va doresc o zi minunata

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, va anunt ca pe 4 februarie sunt programata pentru rezecarea ultimei treimi din septul meu uterin, apoi vor urma trei luni de cicatrizare si ... fiv! Practic, in lunile astea refac hormonalele, mai investighez una-alta [nu prea stiu ce, dar daca ma gandesc, gasesc:))] - oricum, intru finalamente in linie dreapta. Am intrebat ieri si pe chirurg daca el crede ca septul uterin a fost cauza nenorocirii - acelasi raspuns: nu vom sti niciodata 100%, dar cum alte cauze nu par a se reliefa (bilant hematologic perfect, lipsa anomalii genetice decelabile la ambii parteneri), pot spera ca inlaturam cauza. Deci, sunt optimista. In mai ar fi sa incep. Happy-happy, joy-joy!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Buna dimi fete dragi!

Elenada Suuuper!!!! ...hai trimite-ne si noua o doza de betahCG de fetita si baietel sa fim ...
Moni te asteptam si pe tine...ca de trebuie sa ne alegem nurorele si ginerei
Happy Hepilica ce mai faci?

Kitta

Fireyes

Pisix

celorlalte fete...chiar asa ce mai ziceti fetelor???

Numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput