Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hai ca nu am apucat sa ma semnez bine iar majoretele erau pt szmonic

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Stefanial f dragutz Mowgli al tau, sa-ti traiasca !

Ira te inteleg ....si eu sunt deprimata ,de la faza cu contractiile nu ma mai linistesc, sunt vesnic nelinistita de parca nu ar fi normal sa nasc pn la urma.Nici nu va mai spun ca mazt al meu mi-a zis Radu a facut kk cu sange si asta e semn de viermi...si toxoplasma ...paranoia...am innebunit de tot.Azi a venit preotul cu botezul si Radu abia l-a primit,la insistentele mele si dupa ce a plecat m-am pus pe bocit mama mama...sunt cu capu..IMI E FRICAAAAAA ...mie nu ca nu ma descurc cu bebe, ci ca sa fie sanatos, ca sa se termine bine operatia...of of

Andree_ea am retinut, PM la user comun

Va pup ca au navalit ai mei....sper ca matzele au si alti viermi decat toxoplasma...nu ca am innebunit DE TOT

bb mic

POZE
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

TUTU,imi pare bine ca scrii aici.
in legatura cu arsurile,incearca sa eviti citricele,bea un pahar caldut cu lapte,perini sub cap, camera sa iti fie umeda(vase pe calorifere)etc.
bee,eu am avut umidifiator cu aburi reci de camera,sincera sa fiu nu il recomand. sa iti zic si de ce:l-am cumparat pe cel mai ok(nici cel mai ieftin,nici cel mai scump),astea au un filtru care trebuie schimbat cand se uzeaza. al meu,cica,avea un senzor care imi arata cand trebuie schimabt filtru. vezi de treaba,imi arata cum ca filtru e bun si cand colo mirosea in casa a mucegai. cand ma uit,filtru avea pete cu mucegai in el,lucru care nu e deloc bine sa insipiri aer mucegait.asa ca l-am scos din functiune. am opus pe calorifere de camera vase cu apa,e mult mai bine.le poti spala des,ca raamne calcar destul si e mai ieftin.
acum vezi tu cum faci,sigur sunt fete cu experiente palcut cu umidificatoarele,eu nu sunt printre ele.
da,asa e,luni voi avea 37 de sapt fix.

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

TUTU si ARESA,lasati-va datele sa va treaca fetele pe listuta. nu de alta da sa stim cand scoatem agitatele!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hello

Mai intru si eu ca sa nu ma dati disparuta de tot.
Eu am niste dureri de imi vine sa ma urc pe pereti, nu pot sa stau in fund, in picioare putin, numai intinsa.
Bebe andrei e cuminte, ma sperie cand regurgiteaza , azi-noapte a tras un jet de vom de m-am speriat de-a binelea, nu stiu de la ce, dar in rest e ok, mananca, doarme, face putina galagiee la schmbat, in schimb la baie ii place.
Noi avem o problema la putzulica - hipospadias se numeste afectiunea, adica gaurica pe unde face pisu e mai jos decat ar trebui sa fie si nu poate fi corectata decat chirugical dupa 1 an cu anestezie generala. Mai multe o sa aflu, sper, luni dupa vizita pediatrei si dupa un control la medic urolog pediatru.
e normal ca bebeii sa zvacneasca in somn? asa in mod repetat? ca si cum ar sughita, dar fara sonor? ca nu stiu cum sa explic...lui andrei i s-a intamplat de vreo 3 ori pana acum sa miste capul, sau capul si mana asa ritmic, necontrolat, intrun somn profund...

Naty ma bucur ca suntetii bine. mie la municipal mi-au cerut haine pt bebe, ulei, pampersi, servetele umede, cam tot.

Andre_ea e racoare bine in municpal si cum zicea si naty nu iti dau camasa de noapte. haine pt bebe inseamna o camasa care se inchide la spate cu niste ate si in partea de jos un scutec, pe care eu nu ma pricepeam sa il inkid.

mai am o problema: cum fac sa ragaie bebe? ca stau cu el in picioaree si 10 min, il bat si tot degeaba si de aici cred ca regurgiteaza asa des...

va pup si incerc sa mai intru.
Sunt alaturi de fetele care trebuie sa nasca, sa fie usor si in timpul si dupa si bebeii sa fie perfecti.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Pentru Irina :(la origini mi-s veterinar) deci: cel mai bine pentru matzele tale(eu am o droaie matze si catei) este sa le faci cat mai curand o deparazitare urmata la 7 zile de inca una (intre timp arunca nisipul din litiera ori de cate ori il folosesc..stiu ca e costisitor,dar e cea mai sigura cale sa eviti reinfestarea)Cat despre Toxoplasma ..la matze evolueaza asimptomatic ...asa ca e probabil e vorba de alt parazit!!

Aresa (35+6)

P.S. stie cineva unde as putea gasi cat mai multe "povestiri" despre Euroclinic??Acolo urmeaza sa facem cunostinta cu mogaldeatza!!Pana acum sunt cat se poate de incantata de serviciile lor,da`....cunoasteti "paranoia" de dinainte :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tutu85 spune:

D.N. 17.03.1985 D.P.N. 10.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flo din cate am citit eu am inteles ca umidificatorul mai bun este cel cu abur cald. Am inteles ca bune ar fi cele de la Tigex si Chicco.
Incearca si la farmacii, poate cu carduri de fidelitate ai ceva reducere.
Am mai vazut pe bbelusultau ca exista un dispozitiv 2 in 1-termometru si higrometru, pt masuratori.

La restul nu stiu ce sa zic.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

32+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Lisa, eu azi am implinit 36 sapt, voi intra in 37 vinerea viitoare.

Selene, am citit despre descoamarea pielii la sugar. In carte de recomanda hidratarea cu diverse produse sau cu ulei de masline fiert.

Ce o fi si cu Roxanaz?

Am mai luat unele chestii de la farmacie si nu mai sunt multe de cumparat de pe listuta. Nu am cumparat chestiile f scumpe, de genul umidificator cu abur rece, cantar electronic, pompa de muls electrica, si nici baby phone. O sa vad daca voi avea nevoie de umidificator si pompa. Am inteles ca sunt unele cantare electronice la 2-300 ron pt ca cele de la Chicco sunt exagerat de scumpe. Baby phone vrea sa ia tati. Am citit intr-o revista Bebe ca ar exista un baby phone cu detector de respiratie, dar nu am retinut firma.

Voi ati folosit toate aparatele astea?

Mai am o problema: ptutul lui bebe nu are doua etaje si salteluta e cam jos. Oare cum sa il ridic putin? Sa pun un placaj? Voi cum ati facut?

Gata, tac, ca v-am innebunit cu intrebarile

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Bee din ce ai enumerat tu acolo umidificatorul si pompa sunt imperios necesare. Cel putin in cazul meu.Umidificatorul e bun p t bebe, ca nu i se ususca mucoasa nazala si poate respira. Respira bine, dorma si suge bine.
Pompa ( nu neaparat electrica) te ajuta sa iti desfunzi canalele, sa golesti sanul dupa alaptare si astfel sa cresti productia, asta pana va "reglati" amandoi.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor!

Va spun si eu La multi ani! un pic cu intarziere dar nu am mai intrat cam de multicel . Felicitari si pentru proaspetele mamici , sa va traiasca bebeii , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii !
Sunt fericita ca de ieri am intrat si eu in saptamana 37 .Nici nu-mi vine sa cred ca am rezistat pana acum . Am trecut de Craciun si Revelion cu mari emotii asta pentru ca nu am reusit sa mai stau in pat asa cum o faceam inainte...de..pregatiri , musafiri dar vad ca totul s-a terminat cu bine.
Am stat de dupa amiaza sa citesc ce ati mai sris de cateva capitole si acum am intrat sa dau raportul ca am vazut ca sunt pe lista cu disparuti .
Multi

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 37+ cu Ioana Ruxandra

http://catisto.sunphoto.ro/

Mergi la inceput