Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

selene ti-am trimis pm cu linkul ref la ingrijirea pielii.Acolo scrie ca e normal.Aici nu ma lasa sa-l postez.pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anuc,asa e si burta mea,in fata.exact la fel simt si eu ca stau pe ea si imi e frica sa nu o ranesc. uita-te pe mailul comun sa vezi ce burtica am. acum vad ca tu astepti baiat...eu in ultima vreme am primit comentarii de genul:asta e burta de baiat,sper sa imi confirme luni ca e fata! ooof ce stres
szmonic,feliciatri pt pierderea dopului...sper sa nu nasti pana citesc eu toate paginile,asa ca scotem agitatele:

Selene,saracuta Daria,se chinuie ea cu colicii. hai putere ,ca trece si perioada asta. eu stiu,ca la Cluj,vis-a-vis de central e naturland,au ceai de colici pt bb. ai incercat?
Iris,iubita,ce bine ca ai intrat...ne-am mai linistit si noi. felicitari pt sarcina dusa la termen.
miere,cum stai cu somnul??? ca vad ca esti matinala iarasi! Aidan nu da semne de iesire??? ii place la cald si bine
am dormit mai bine. azi merg la nasi la pizza.
oof cand va citesc cate temeri aveti si dupa nastere ma iau depresile iarasi,noroc ca vine mama si imi mai baga ea mintile in cap.
merg sa mananc ceva ca imi e o foame de lup

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bee,am vazut ca ai scris ca estri sapt 36,dar la semnatura esti 35+. eu sunt 36+,asta inseamna sapt 36 sau 37???
ce tii si cu saptamanile astea.
multumesc

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Bun gasit fetelor...ma alatur voua(hodoronc-tronc) mamici de Februarie.
Noi suntem programati sa ne cunoastem pe 3 februarie(ce-i drept prin cezariana)!!
Noroc cu voi... asa a trecut timpul mai repede...din cauza serviciului locuiesc 2 luni acasa si 2 in Turcia!!aici nu tu prieteni ..nu tu rude!!Noroc ca mama a descoperit ceva smecherie si ma poate suna zilnic gratis!!Pe 7 ma intorc acasa si ma ingrozeste gandul ca poate nu voi fi in stare sa-i pacalesc pe cei de la aeroport!! Data trecuta a mers ca uns ...iar acum ma bazez pe faptul ca burtica nu e f. mare ..si arat mai mult a grasuta!!!

P.S. sfaturile voastre sunt de real folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Iris, bine ca ai scris, ca ne intrebam ce e cu tine si eram ingrijorate. Hai ca mai e putin si vine bebe si toate durerile vor disparea.

Fetelor, arsurile nu imi mai trec nici cu maalox. Deja nu mai suport si nu mai stiu ce sa fac.

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

...stiu ca o sa sune ciudat ,dar mie imi trec arsurile cu lapte cald(chiar un picut fierbinte)...probabil "arsura pe arsura"se scoate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Lisa, eu azi am implinit 36 sapt, voi intra in 37 vinerea viitoare.

Selene, am citit despre descoamarea pielii la sugar. In carte de recomanda hidratarea cu diverse produse sau cu ulei de masline fiert.

Ce o fi si cu Roxanaz?

Am mai luat unele chestii de la farmacie si nu mai sunt multe de cumparat de pe listuta. Nu am cumparat chestiile f scumpe, de genul umidificator cu abur rece, cantar electronic, pompa de muls electrica, si nici baby phone. O sa vad daca voi avea nevoie de umidificator si pompa. Am inteles ca sunt unele cantare electronice la 2-300 ron pt ca cele de la Chicco sunt exagerat de scumpe. Baby phone vrea sa ia tati. Am citit intr-o revista Bebe ca ar exista un baby phone cu detector de respiratie, dar nu am retinut firma.

Voi ati folosit toate aparatele astea?

Mai am o problema: ptutul lui bebe nu are doua etaje si salteluta e cam jos. Oare cum sa il ridic putin? Sa pun un placaj? Voi cum ati facut?

Gata, tac, ca v-am innebunit cu intrebarile

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Stau prost cu somnul, m-am trezit pe la 5 si nu am mai putut dormi din cauza durerilor de stomac si arsurilor. Am luat o pastiluta dar degeaba.
Plus ca Aidan chiar nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa din burta ma-sii, am trecut de 39 de saptamani, dar sunt fresh ca o floricica.

Cred ca nici hormoni de gravida nu mai am, pt ca eu nu am aceleasi ganduri "negre" ca voi, poate sunt defecta sau doar mai nepasatoare un pic. Eu de abia astept sa se nasca piticul sunt sigura ca instinctul nostru de mame o sa ne ajute sa ne descurcam.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tutu85 spune:

Si eu am inceput sa ma tem putin de nastere si de ingrijirea copilului, dar cel mai mult ma streseaza ideea ca va trebui sa stau cateva zile in spital, iar daca bebe nu mai are rabdare si vine mai devreme, s-ar putea sa stau si mai mult. Prietenii si rudele deja suna si isi anunta marea vizita... nici nu mai raspund la telefon.Ca sa nu fie refuzati spun ca au cumparat deja cadou pentru bebe si ca trebuie neaparat sa-l vada. Unii chiar nu realizeaza cat de necesar este un mediu linistit dupa nastere.
Cel mai mult ma tem de arsuri! Daca am 4 ore pe zi cand ma simt mai bine. Nu pot sa stau deloc la orizontala, ci doar cu perne atarnate pe sub mine. Mi-e frica sa nu le am si in ziua nasterii pentru ca nu-mi permit deloc sa ma intind. Imi vine totul in gat si-mi vine sa vomit.
Lisa, tu ai exact cu 14 zile mai mult decat mine. Daca eu am 34s si 3z, tu ar trebui sa ai 36s si 3z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si noi la raport, salut revenirea proaspetelor mamici..Selene, Naty

Dragele mele viitoare mamici...recomand din suflet... incredere maxima in propriile instincte!

Nu va fie teama ca's prea miculutzi...asa sunt bebelushii miculutzi!... Nu va fie teama caci mai plang...asa se exprima ei!
Cand faceti baitza luati-i incetuc..vorbiti-le mereu, spuneti-le ce urmeaza sa li se intample,comunicati-le ce faceti.......

Dragostea materna e cea mai tare teorie si cel mai bun 'Caprar'...
bazati-va pe ea si nu va fie teama!

Sa avem un an bun cu bebelushi sanatosi si papaciosi!

Rein l-am vazut pe scumpul de Petrisor...un dragalash care seamana cu mami. Va imbratisez cu drag! (ptiuuuuuuu si cand te vad cat esti de slabutzaaaaa... ma apuca jelania. am 80de kg)
uffff cand imi amintesc prin ce experiente am mai trecut si noi (acum dau din casa)...am fost 'colege de pat' (realmente cateva ore am stat impreuna intr-un pat mizerabil de spital) acum 3 ani. Cautam raspunsuri si solutii pentru un diagnostic crud: acela de infertilitate... iar acum iata-ne aici la doar putin ragaz de al doilea copilash (la amandoua!)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alinuk si rein va felicit daca ati avut acest cumplit diagnostic si ati reusit sa ajungeti la al doilea bebe .... si eu am fost la fel ... stiu prea bine ce inseamna .... de aceea imi doresc nu numai doi ci trei copii .... asa ca si aryia .... sunt cea mai mare bucurie a vietii ....

eu acum termin de facut mancarea si voi iesi putin la plimbarica ...

34+

Camelia

Mergi la inceput