Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Iris, bine ca ai revenit, ca ne-ai dat emotii...

Lipsesc multe fete... Again... mvb, pyc, lavini, Angellique, RalucaAlexa, catisto, ttenzika, roxanaz ... Si altele...

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Naty, calmantul era cumva TADOR? e gretos pentru ca e foarte uleios si ataca ficatul si asa amarat dupa efort si epuizare. Mi s-a facutsi mie la o alta operatie. BRRRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

apar si eu ... am ajuns la mine acasa dupa plimbarea de la ai mei .... suntem bine .... am intrat in sapt 35 joi .... ne miscam mai mult in burtica ....

offffff ... eu tot nu stiu unde voi naste ... astept data de 16 sa merg la giulesti sa vedem ce zice marinescu ... si apoi iau o decizie ....

merg sa fac ceva de mancare
pupici
revin

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

Ma puteti ajuta si pe mine?
1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp...
2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce?
3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu?

va multumesc si astept un raspuns
36

clau

1.Prima zi am baut apa...vreo 4l.Ma simteam asa rau ca nu puteam manca oricum nimic,pe seara am baut supa strecurata..ma rog,cred ca era noaptea.
A doua zi..supa..Seara am mancat si iaurt
A treia zi am mancat supa,carne la gratar si piure.
Este foarte important daca ai scaun.Eu am avut chiar in ziua operatiei,de s-a mirat si drita mea.In schimb pt mine n-a fost placut,proaspat operata sa stau pe wc.Daca nasti in spital normal,recomand cu caldura folii protectoare pt wc,se gasesc pe la benzinarii parca.Sau multa,multa hartie igienica.Asta pt ca operata fiind nu poti sta in alta pozitie,decat sezand...si pana si asa e incomod.
2.Pt dureri mi s-au facut in spital perfuzii,calmante..sincer nu stiu ce,ca erau multe fiole
Acasa,am avut iar tratament.Dar prescris de dr.,insa cum am mai zis,eu nu aveam laptic cand mi-a scris reteta.Calmantele erau puternice si nu trebuiau luate daca alaptai.Insa fara simteam ca mor si nu exagerez.Sa speram ca nu vei avea nevoie.
3.Centura mi-a zis sa port dupa ce mi-am scos firele.Mi-am cumparat de la farmacie..insa nu o suport.

Flo,multumim de complimente.Ar trebui sa-i mai fac niste poze,ca intre timp s-a mai grasunit si el,dar cum ziceam 2 zile am fost zombiiii rauu.Iar azi noapte si azi dim m-a speriat efectiv de cat a putut manca.

Naty,al meu are deja 16 zile si trebuie sa-i dau,de aia intrebam.Drita mea nu e de gasit la cabinet dinainte de Craciun..cica vine dupa Sarbatori!
Eu i-am dat lui David in spital laptic cu seringa,de fapt mai mult taica-su ca se pricepea mai bine.Acum ii dau cu seringa solutia anti colici.Se baga in gurita,sa fie limbuta jos si se impinge fff usor,ca ea o sa traga(suga).

Ira,stai linistita,acum 2 luni aveam si eu diverse temeri.Au trecut cu timpul...Ce sa zic,nu e usor,e cea mai grea si solicitanta meserie,dar are si cele mai mari satisfactii.

Andreea,hormonii bata-i vina.O sa fie bine.Eu te percep ca o persoana f puternica,echilibrata si cerebrala..asa ca sunt ferm convinsa ca ai sa te descurci perfect.

rein,mie mi-a zis drita ca vom face cezariana cand mi-a scos firul de cerclaj si a vazut starea bazinului si restul.Mi-a zis sa iau trusa de epidurala.(o am si acum,ca n-am folosit-o).Cand am ajuns la spital si a ajuns si ea,m-a monitorizat,a vazut ca inima lui bb batea cam repejor asa ca ne-am grabit.Dr anestezist de garda nu facea epidurale,asa ca mi-a facut rahie..

Selene si lui David i s-a luat pielicica,se descuama asa,cam cum descrii tu.Evident ca eu mama paranoia am luat google-ul la puricat.Cica e normal.Nu folosii in exces produse cosmetice si nu folosii sapun.Eu il dau ori cu ulei de bb cu levantica ori cu crema de corp.
Pt fundic bephanten e f bun.Noi nu avem probleme in zona.
In schimb ieri l-am schimbat de 3 ori de haine ca-l gaseam ud..Ori nu i-am pus scutecul bine,ori nu stiu zau pe unde iesea pipilicul.

Dupa 2 zile in care m-a chinuit cu papa putin si des si agitatie de nu stiam ce sa-i mai fac,azi noapte mi-a mancat si azi dim de m-a speriat.Si a dormit si el mai mult..ptiuu,ce bine a fost ca am prins si eu cateva ore de somn..Si e asa bine sa dormi 3 ore legate,in linisteee...

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Naty, ce veste proasta mi-ai dat. Cum mai sa nu ai in ce sa nasti??? Pai io nici n-am o camasa potrivita pentru alaptat. Am zis ca fiind iarna, acasa voi folosi pijamale si la spital camasile lor. Uff! Si nici nu mai am timp sa cumpar, mi-e cam teama sa ies zilele astea prea departe.
Noroc ca am un halat grosut.
Eu nu i-am dat lapte cu siringa lui Tudor. Doar medicamentele (Debridat etc.). Deschizi gura bebelinei si indrepti siringa inspre obraz, nu spre gat ca risti sa se inece.

Fetelor, merci pentru sustinere! Ma apuca si pe mine din cand in cand. Eu zic sa facem un club al "depresatelor".

Selene, e normal sa se descuameze pielea la inceput. Da' stii ca nu mai stiu ce-i facem lui Tudor? Stiu sigur ca-i faceam masaj cu ulei inainte de baie (asa mi-au aratat la Municipal), dar nu retin daca ii mai dadeam sau nu cu crema pe acolo pe unde se descuama. Cred totusi ca e bine sa-i dai cu ceva, chit ca in continuare se va mai coji.
La problema nr. 2 nu stiu ce sa zic. E bine sa vada un pediatru bubitele acelea.

Iris, ne bucuram ca esti bine!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

No, bine, Ledi, atunci folosesc eu sapunul...

A, deja nu mai simt cusaturile - nici epiziotomia, nici fisura de uretra... Motiv pentru care mai uit ca inca nu am voie sa stau in fund si ma mai asez cu nonsalanta pe pat, noroc ca e moale... Lohiile s-au redus considerabil, nu mai am nevoie decat de Always de-ala normal, nu de-ala lung...

Mai am un stres, dupa ce-am vazut atatea poze cu bebelusii vostri bucalati, Daria mea are piciorusele asa de subtiri, oare nu e o problema? Ca n-as vrea sa fie diforma, adica burtica umflata, de exemplu, si picioarele subtiri...

Mergi la inceput

andre_ea, ulei de care? De masline sau special de bebelusi? Si daca de masline, de Italia sau de Grecia?

Na, c-am dat-o-n paranoia si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

LA MULTI ANI!

Felicitari Dark, sa fie intr-un ceas bun si multa sanatate

Selen multa sanatate si tot ce-ti doresti

Tuturor un an bun si frumos alaturi de bebelusi

toate mamicile

38+Bogdan GabrielDoamne ajuta

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu am luat si acum si atunci ulei de bb de la Nivea. Dar cica e mai bun cel de masline.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

multumesc Leditia
Pentru starile de anxietate, teama puteti lua n1-2 pastile de SEDATIF PC, care este homeopat si fara contraindicatii in sarcina. seara, mai beau lapte cald cu miere, care ma calmeaza si pe bebelina la fel...

clau

Mergi la inceput