Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
Aalina spune:
Iris bine ca ai scris. Fii serioasa ca de aceea suntem aici ca sa ne sprijinim una pe alta asa ca nu ne incarci cu nimic. Sa fii bine!!!
cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani
bebelusi spune:
Naty, iarta-ma, v-am incurcat probabil .
Iris
34 Vlad Mihai
AMR 6 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Iris, bine ca ai scris, ca ne intrebam ce e cu tine si eram ingrijorate. Hai ca mai e putin si vine bebe si toate durerile vor disparea.
Fetelor, arsurile nu imi mai trec nici cu maalox. Deja nu mai suport si nu mai stiu ce sa fac.
Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
miereamara spune:
Of,mai Iris ne-ai bagat in sperieti.
Bine ca sunteti bine, ai grija de tine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Porumbita spune:
iris bine ai revenit!!! eu am aceeasi durere in dreapta; facut eco abdomen superior, incercat comprese & co nu trece.. asta e... o competitie intre ce doare mai tare: sub coasta dreapta sau articulatia pe dreapta (nu stiu sa explic, intre trunchi si piciorul drept)
bee la mine merge rennie pt arsuri
naty deci tu pt fata nu ai avut nimic in bagaj? si mai vroaim sa te intreb, de ce ai facut rahi si nu epidurala?
36+
Naty spune:
alina e dulce foc Sabina, parca seamana cu Ana - bebelus.
Vezi ca pana la urma ai nascut in aceeasi zi cu mine si cristi?
stefanial tare scump bebe!
Tu cum te-ai descurcat cu bebe asa mic? La cat timp il scoli sa pape? Sau se trezeste singurel?
Pentru mine, desi sunt la bb2 e o noutate fiind asa micuta, alte reguli ...
andre_ea tu ai zis ca ii dadeai cu seringa lui Tudor? Cum procedai? As vrea si eu sa folosesc seringa in loc de lingurita.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
Naty spune:
bee eu mi-am luat un set de 2 sutiene de alaptat de la Mothercare si sunt tare bune, numa ca le-am luat cam mici, desi le-am probat in ultimele sapt. de sarcina. Dar sanii sunt acum dublii. In fine, merg. E vorba de un set cu 2 sutiene pe roz, cu dungulite si buline, sunt si dragute si bune si din bumbac 100%.
Fetelor, dar unde ati vazut voi poze cu bebelina mea? Ca inca nu am reusit sa pun ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dobreclaudia Ma puteti ajuta si pe mine? 1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp... 2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce? 3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu? va multumesc si astept un raspuns 36 clau |
1. in prima zi - apa si ceai de chimen si anason (combinate sau separat). Mie mi-a dat voie seara si supa de pui degresata, doar zeama, in care sa nu fi pus cartofi sau ceapa - dar stiu ca majoritatea dr. nu dau. De a doua zi iaurt slab, barnza de vaci, aceeasi supa si pui fiert sau la gratar. Regimul dureaza pana ai primul scaun.
2. Numai dupa ce am iesit din spital - algocalmin fiole. in spital iti dau ei, nu ai voie sa iei de capul tau.
rein spune:
Fetelor proaspete mamici, va admir din tot sufletul ca aveti timp sa intrati si pe forum sa ne povestiti si noua ce mai faceti. Eu va multumesc pentru asta, mi-ati reamintit multe din fazele imediate nasterii cand totul este pe repede-nainte si vreau sa ma apuc si eu de gentuta de maternitate, macar de grija asta sa scap. Pe de alta parte am si inima stransa, am senzatia ca daca termin si cu getuta bb va afla si va veni mai repede.
multi pupici pentru proaspetele mamici si pt bebici.
rein spune:
Am o intrebare pentru fetele cu cezariana: cand stii ca e posibil sa faci anestezie generala, cand rahie, cand epidurala pt aceasta operatie?
Eu am vorbit cu dr meu si am zis ca in cazul cezarienei sa-mi faca anestezie rahie sau epi. Dar s-a mirat si mi-a raspuns ca e ciudat ca nu vreau generala, ca locala se mai face numai f. rar, cazuri izolate. Pe voi va aud ca asa ati facut.
Va rog, daca aveti timp sa-mi explicati putin.