Comori de nov-dec 2004 (194)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
ooo... cata activitate pe forum... haideti ca am inceput bine anul: ACTIVE...
Miha... eu nu vazusem link-ul de poze... acum le-am vazut pe prinetsele-frumoasele...
AIME... maaaii... ce bine v-ati distrat si voi...
Miria... tare aia cu hardul neformatat
MIRANDOLINA... hai cu poze...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Am revenit ..am urcat cateva poze pe net.
Le vedeti de aici http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Revelion/?action=view¤t=DSCN5823.jpg
Nu mai fac scurtatura ca sunt suparata asa tare....am batut fata..ca doar na..trebuia sa se intample ceva si pe data de 1 ian. Si acuma ma intreb oare de ce i-am dat palmutele alea peste fund..pentru ca un alt copil o "calarea" si ei nu-i placea ca asa e ea mai sensibila... .
Acuma a adormit printre suspine mititica. Si cum nimeni nu scrie daca se intample si la voi de astea cu palmute deci eu sunt "mama cea mai rea"..
offf......am un suflet...
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
ochi_verzi spune:
Felis, poate ca le-am bagat dupa un timp decand scrisesem postarea.
Ele, sunteti o familie tare frumoasa si vai ce fericita-i Denisa aici
Ei stai linistita ca si a mea mai ia cand sare calu' peste fund si mai noi i dau cate una peste manute cand o prind ca-si roade unghileI-am luat lac din acela amara si nu cred ca va imaginati cat d amar este ca eu l-am gustat sa vad ce-i dau fetii si cu tot cu ala isi roade unghile...saracia stie cum se lipesc apucaturile astea ciudate de ea ca vb aia mereu o "scolesc" sau poate ca o prea scolesc
Sunt convinsa ca nu i-ai dat tu tare dar asa fac si eu, dupa ce-i dau vreo doua la fund am mustrari de constiinta si nu-s buna de nimic si ma enerveaza orice...stiu ca nu o educ cu pleosc peste fund dar mai cedeaza si nervii mei.
Oooo sa mai zic ca-i de-o incapatanare iesita din coman si intoarce vorba si comenteaza la orice...Ta-su zicea ca-s eu prea severa, ca uit acasa ca nus la serviciu si ca-i fii-mea dar acuma cum a stat mai mult acasa a vazut el ca nu vb eu doi la leu si chiar i zice ca-i goleste camera, ca la fiecare neobrazare i scoate cate o jucarie pe bacon si va incepe cu magazinul sau toaleta si i le va scoate cu siguranta acu' cat este in concediu ca-i capos ca fii-sa(are pe cine semana fii-sa)
Aime, cred ca a fost super cu focul de tabara si abia astept sa primesti poze sa ni le arati si noua.
Mirandolina, asteptam pozele si ma bucur ca v-ati distrat.
Mihaela si Diana 22.11.2004
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochi_verzi Felis, poate ca le-am bagat dupa un timp decand scrisesem postarea. Ele, sunteti o familie tare frumoasa si vai ce fericita-i Denisa aici Ei stai linistita ca si a mea mai ia cand sare calu' peste fund si mai noi i dau cate una peste manute cand o prind ca-si roade unghileI-am luat lac din acela amara si nu cred ca va imaginati cat d amar este ca eu l-am gustat sa vad ce-i dau fetii si cu tot cu ala isi roade unghile...saracia stie cum se lipesc apucaturile astea ciudate de ea ca vb aia mereu o "scolesc" sau poate ca o prea scolesc Sunt convinsa ca nu i-ai dat tu tare dar asa fac si eu, dupa ce-i dau vreo doua la fund am mustrari de constiinta si nu-s buna de nimic si ma enerveaza orice...stiu ca nu o educ cu pleosc peste fund dar mai cedeaza si nervii mei. Oooo sa mai zic ca-i de-o incapatanare iesita din coman si intoarce vorba si comenteaza la orice...Ta-su zicea ca-s eu prea severa, ca uit acasa ca nus la serviciu si ca-i fii-mea dar acuma cum a stat mai mult acasa a vazut el ca nu vb eu doi la leu si chiar i zice ca-i goleste camera, ca la fiecare neobrazare i scoate cate o jucarie pe bacon si va incepe cu magazinul sau toaleta si i le va scoate cu siguranta acu' cat este in concediu ca-i capos ca fii-sa(are pe cine semana fii-sa) Aime, cred ca a fost super cu focul de tabara si abia astept sa primesti poze sa ni le arati si noua. Mirandolina, asteptam pozele si ma bucur ca v-ati distrat. Mihaela si Diana 22.11.2004 |
Denisa e si incapatanata si fff sensibila. Nu suporta sa o stranga cineva in brate sau sa o pupe daca ea nu vrea. tot ce vrei sa faci cu ea trebuie sa ii explici dinainte ca altfel e posibil sa riposteze sau sa planga. Problema e ca cei din jur o priveste ca pe o fitzoasa si o mofturoasa. Cum s-a intamplat azi..ca la ei in casa cand a tipat mama copilul tremura de frica si tace instantaneu. Dupa n batai.. copilul tremura si daca scapa o jucarie pe jos. Eu nu sunt genul sa ma bag in casa altora si cred ca fiecare isi face educatia copilului asa cum crede dar tre sa tinem seama si de ei..ca nu sunt papusi. Asa ca copilul meu fiind "needucat" am educat-o azi cu palma .
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
ELE.. asa da petrecere... toata lumea danseaza ... Cat seamana fata cu tineeee
acum sunt la ce credeti??? Cicolata alba cu Martini... dupa atatea dulciuri de nu mai vreau sa le vad... acu l-am pus si pe sotz sa imi faca clatite...
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
citat din mesajul lui FELIS ELE.. asa da petrecere... toata lumea danseaza ... Cat seamana fata cu tineeee acum sunt la ce credeti??? Cicolata alba cu Martini... dupa atatea dulciuri de nu mai vreau sa le vad... acu l-am pus si pe sotz sa imi faca clatite... Felis si Mihai-Cristian (06.12.04) pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
De cand ai raspuns ce crezi ca fac??? ma uit la pozele voastre...din toate timpurile...si te vad tinerica ..cred ca inainte de nunta ta...apoi nunta...apoi nasica cu burta la gura...frumoase poze..frumosi voi ...si ai ramas cu ce acceasi silueta de tinerica (cel putin in poze asa pare)..poate privirea spune mai multe.
Ma duc sa mai vad poze...nu am somn..inca
Jucariile mele
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
citat din mesajul lui Ele De cand ai raspuns ce crezi ca fac??? ma uit la pozele voastre...din toate timpurile...si te vad tinerica ..cred ca inainte de nunta ta...apoi nunta...apoi nasica cu burta la gura...frumoase poze..frumosi voi ...si ai ramas cu ce acceasi silueta de tinerica (cel putin in poze asa pare)..poate privirea spune mai multe. Ma duc sa mai vad poze...nu am somn..inca Jucariile mele Elena & Denisa NOI |
Eheee... ce vremuri... da silueta aia... s-a mai... rotunjit...
pozele noastre,
miria_cristina spune:
ELE - Nu conteaza neaparat motivul bataitei, ci actul in sine.
Eu nu-s deacord cu violenta indiferent cui o aplici si cu toate astea, copiii ajung sa te puna cateodata in situatia de-ati pierde firea.
Eu, una, care sunt mama mamelor pentru Dami si tot a altoiesc. Si am avut de cateva ori cand i-am dat destul de tare, dar deobicei nu lovitura o deranjeaza pe a mea, pentru ca ma mana ca lana, cu gestul si atitudinea din acea clipa. Asta o face sa planga. Si, repet, uneori, indiferet cat i-as explica si cat m-as purta de controlat si frumos u ea parca oa cauta. Chiar ii zic: " mai, mami, tu nu vrei sa-ti vorbesc frumos?"
Incapatanata este si a mea, dar este tare sentimentala si sensibila, asa ca, o iau pe partea asta cu santajul, cat pot.
Nu fii trista, ca se mai intampla. La copii, Sf. Nicolae mai trebuie dat jos din cui.
Aporopo, de poze si au am avut o perioada in care ma tot uitam din urma la noi toate si la copii, iar amintirile acelei perioade mi-au venit in mine si mi-au dat lacrimile. La mine a fost ceva frumos, dar s-a schimbat la felcum si eu si fata si sotul ne-am schimbat. Si la ce ma uit acuma, imi inspira nu o alta frumusete, ci mai degraba multa grija, foarte multa, paranoica grija.
Timpul e atat de rau!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
Buna la toata lumea!!
Mai serviti o cafeluta?
Va pup pe toate
Pe unde sunteti??????????????
pozele noastre,
FELIS spune:
Paxela... ce mai ziceti... Petrecere frumoasa in Italia... Sanatate la puiuti
Onitza... ??? cat romantism pe ea in Grecia... PArca vedem ca ne vine cu vreun samburel de Natali...
daca mai vreti... salata beof sau o felie de tortuletz
pozele noastre,