Rahova sau apropiere (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, ma scuzati ca dau buzna peste topicul vostru, dar am o mare rugaminte la voi: Sunteti din Bucuresti si vreau sa va rog sa imi spuneti dupa parerea voastra, care este cel mai bun laborator pentru analize privat unde sa se poata face: biochimie si anatomo-patologie pentru: streptococ, stafilococ s T.B.C.Am o cunostiinta care este din noiembrie cu sanatatea la pamant, i s-a extras lichid de la plaman si din jurul inimii, au facut analize la Victor Babes si i-au incurcat analizele cu ale altui pacient, i-au recoltat iar si din decembrie si pana acum nu sunt gata...Nu are probleme cat costa aceste analize vrea sa afle ce are.Va rog daca stiti un laorator bun sa imi pune-ti!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Scuzati-ma si pe mine ca intervin in topicul vostru. Fac neoficial parte din grupul vostru pt ca stau in zona.
Vroiam sa ii raspund doineibita.
Eu am avut o bronsita nasoala, si inca am. Am fost la tot felul de clinici particulare si nu aveau aparatura necesara pentru radiografii pulmonare, apoi am fost la policlinica Malcoci, care are o aripa specializata doar pe boli pulmonare- centrul ambulatoriu "Marius Nasta"(parca) si acolo iti recomand pe dr Tulus, e un doctor nemaipomenit.

Scuze inca o data fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Sunt vesela azi, m-am trezit bine-dispusa, ieri am mai cumparat o pereche de pasarele (tot zebrute, Vio), Adi e acasa cateva zile, Dani e vesel ca un cintezoi... e foarte incantat de noul after, a luat -Bine la niste lucrari ieri, cum sa nu fiu vesela?
Monica, ai reusit sa-ti rezolvi problema cu permisul? Multa birocratie la noi!
Alina, chiar ne-a placut salata, familia noastra e mare amatoare de peste.
Andreea, dulce foc piticuta! Sa-ti traiasca amandoi, sa creasca mari, frumosi, sanatosi si norocosi!
Mirela, vizionare placuta la teatru.
Va , va las sa savurati o .

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Vicky,esti inebunita cu zebrele!
sa va traiasca!
felicitari lui dani pt note....da' io la B am facut urat
ieri mi-a spus ca a luia +B la romana si B la mate si mi s-a facut rau ....dar pana la urma asta e,daca nu e atent e treaba lui..
Monica ,se pare ca talentul lui e la pian!!!!
sa-l vezi ce canta melodii din cap fara partitura si a facut doar cateva lectii....

Andreea,sa va traiasca prichideii
Alina,hai da-i bataie cu BB 2,noi te susutinem
Mire,cum mai e cu greturile?
Miria,pe unde ai disparut?ce face papushica frumoasa si dulce?!

sambata pleaca si Mihnea in excursie si vrea cu sania

si eu sunt cu treaba fff multa si la serviciu si acasa(acasa facem lectii de murim pe baricade)

sa aveti o zi buna,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Andre_ea, ai o piticuta frumoasa foc, sa va traiasca ambii copii, sa fie sanatosi, norocosi si cumintei!
Eu va admir pe cele care va incumetati la bebe 2, probabil ca numai fii-mea e bomba, alti copii sunt cuminti sau sunteti voi, parintii, mult mai rabdatori ca noi.
Mirela, distractie placuta la teatru!
Vicky, sa stapaniti sanatosi zebrele si felicitari pentru notele lui Dani!
Oare pe unde umbla aissa, Dory, karligutza???

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
andre-ea, si alex desi o iubea mult pe ruxi nu prea vroia la inceput sa stea cu mamaie...asa ca am inversat...mamaie statea cu ruxi si eu ma ocupam doar de alaptat si eu cu alex...dar incercam sa avem si program comun...si somnul de dupa amiaza il faceau amandoi inca din primele zile ale ruxandrei...incet, incet...i-ama dus la acelasi numitor si fara gelozie...pot spune ca au fost extrem de rare momentele astea...si spuse asa...mai mult in gluma de alex...
bine ca ai pe cineva sa te ajute... si acomodare usoara in continuare

doina, imi pare rau...eu chiar nu stiu nici un lab...
Mihaela...n-am uitat, abia astept sa ne vedem
fetelor voi cand sunteti mai libere, cand ati putea sa ne vedem? in timpul sapt dupa amiaza sau in we...facem o programare la piticot?
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, eu una prefer in wk, in timpul saptamanii, ies de la servici, trec sa-l iau pe Dani de la after (aici doar il ia de la scoala, si mergem noi dupa el) si pe la 5 ajungem acasa, martea are engleza si ajungem dupa 6. Abia astept.
Vio, recunosc, eu nu cert pt. calificative, nici pe cel mare nu l-am certat, nici pe Dani. E drept ca niciodata nu au venit cu note sub 6 (Adi) sau Insuficient (Dani), si nici 10 pe linie nu le cer, nu stiu, gresesc sau nu, dar nu-s genul. Sanatosi sa fie. Referitor la zebre, da, am facut o pasiune pt. ele. Ei, acum astea 2 perechi si cu stolul meu imi ajung.
Lexi, multumesc. Cum se mai simte Mariuca?

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

super vicky poate ne vedem intr-un we...il programam din timp sa ne strangem cat mai multe

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Va multumesc fetelor!O sa ii spun cunostiintei mele caci ei stau la tara si nu au internet, sunt speriati si dezorientati.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica,venim si noi la intalnire,dar sambata asta Mihnea e in excursie....
Vicky,sa-ti traiasca copilasii(adica zebrele)
pe -ale mele le-a luat colega mea ca acasa cu pisica nu merge,as vrea io dar inca nu cred ca as putea sa fac sa se intelega un copil cu o pisica si cu pasarele
e ca aia cu capra varza si lupul

aporpr de asta...veni o matracuca la usa mea sa faca scandal...
io nici nu o stiam desi suntem vecine de palier9asta ca ce ma intereseaza barfa! ) ca cica de ce bat io cainele...
de 2 zile vine un caine si doarme pe presul meu si saracul e amarat si cu labuta rupta,batai ii mai trbuie?
io n-am batut in viata mea un caine,pe Mitzu am mai altoit-o da' cand a facut kk in pat
si-i zic"care caine tanti?! m-ai vaut matale ca am batut vreun caine?"
ca daca il mai bat imi arata ea mie?
zic plina de nervi:"adica ce-mi faci,imi iei caii de la bicicleta?!
si pe urma ca daca mai arunc gunoiu' nu stiu cum...
si io nici nu arunc gunoiul ca e treaba altora,dar si cand il arunc il arunc cu punga speciala...deci

ma intreb ce o fi patit lumea asta? o fi de la criza asta economica?!

na,ca va spusei si voua,ca tare m-am enervat ca de cand sunt nu ma certai cu nimeni

felele va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput