Rahova sau apropiere (51)
Raspunsuri - Pagina 8
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am pregatit o
, acum merg sa fac o reteta cu ton de la Alinuta.
Nu-s buna de nimic, am febra musculara si m-au dat peste cap total vestile despre Emma. Ce ti-e si cu viata asta
Incerc sa ma adun, azi vine si Adi si-s stresata sa fac o multime de bunatati care stiu ca-i plac, sa-l rasfat 2 zile cat sta in Buc. Cred ca nu ar veni asa des (adica o data pe luna) daca nu ar avea rufe de spalat
!
Monica, abia astept sa ne intalnim
.
Va
. Wk placut la cat a mai ramas din el.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Alinuta, foarte bun a fost
. Multumesc frumos
.
Va
cu drag, sa aveti o saptamana minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Vicky, spor la trebaluit.
Si pe mine m-au intristat rau de tot vestile despre Emma. Sper din suflet intr-o minune.
Monica, ce bine ca s-au putut bucura copiii de zapada. Noi n-am avut bafta asta. ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
monica-elizabet spune:
si eu sunt in zona cu alergatura pe la policlinica sa-mi semneze pentru preschimbarea permisului auto
sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
andre_ea spune:
Salutare!
Am inviat si noi. Asa cum stiti, vineri 9 ian, la ora 20.05 s-a nascut Ilinca. A fost o nastere nu tocmai placuta, s-a lasat cu o cefalee crunta, dar acum a trecut.
La semnatura "Prichinduta" gasiti cateva poze cu Ilinca.
Monica, bine ai venit in cartier
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
monica-elizabet spune:
papushica mica andre-ea si pe fratiorul ei, cum este acomodarea in formula marita?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
MIRCLAU spune:
buna ziua
lume noua
ANDREEA sa iti traiasca sa va bucurati de ea,mi-au dat lacrimile,abia astept si eu,cum a primit-o tudor pe surioara lui?
VICKY ma bucur ca v-ati distrat
MONICA succes la schimbat permis
LEXI
lasa ca dormi cand s-o face mariuca mare
ALINUTZZA voi ce mai ziceti?
noi suntem bine,am facut programare pt duminica la tandarica la punguta cu doi bani ca nu o vazusem si vrem sa facem si ceva iesiri prin oras
va pupic pe toate,o saptamana minunata
MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 8+
andre_ea spune:
![]()
Tudor e foarte incantat de ea. Toata ziua ar vrea sa o pupe si sa o mangaie.
Saptamana trecuta a stat tati cu noi si s-a ocupat mult de Tudor. De azi insa voi avea probleme, deoarece Tudor nu vrea sa stea cu buni, doar cu mine. Azi nici n-a iesit afara ca vroia cu mine, or eu nu puteam iesi si sa las pitica. Inca ne luptam cu alaptatul. Sper sa ne descurcam pe parcurs.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alinutzaa spune:
Salutare
Andreea bine ati revenit. Am vazut pozele cu prichinduta. E asa de frumoasaaaaaaaa!!!! Vai de capul meu, ma uitam la poze si imi dadeau lacrimile. Abia astept sa mai fac si eu un bebe mic. Nu stiu cand dar...o sa il fac. Sa fiti sanatoase amandoua si sper sa o scoateti la capat cu alaptatul si totul sa mearga usor si frumos. Sa iti traiasca prichindeii si sa va aduca numai bucurii. 
Vicky sa iti fie de bine. Si saniusul si salata. 
Monica spor la umblat si sper sa rezolvati repede si usor 
Mirela ce frumos ca mergeti la teatru. Eu de-abia astept sa se faca piciul un pic mai mare ca sa mergem la teatru, circ si alte nazbatii. L-as duce de-acum dar cred ca e prea mic ca sa inteleaga ceva plus ca asta al meu nu are rabdare sa stea si sa se uite la ceva prea mult timp.
Noi suntem bine. Piciului i-a trecut de tot raceala. Eu mai am nasul infundat si vad ca nu reusesc nicicum sa scap si de problema asta.In rest toate bune si frumoase.
Va pup pe toate 
Sa aveti o saptamana frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor