Emma - continua lupta cu cancerul *8*
Raspunsuri - Pagina 6
a_alinta spune:
si eu vesnic alaturi de voi, chiar daca doar virtual...
gia, draga mea, eu nu cred in imposibil, si eu cred doar in Dumnezeu, dar daca poti, spune-mi si mie despre ce este vorba atunci cand spui despre "urateniile" care sunt acolo?...
ca pe de alta parte , dupa slabele mele cunostinte medicale, fiecare dintre noi avem celule cancerigene, numai ca ele incep sa devina mai puternice decat celulele sanatoase din "n" motive...iar ca un copil sa fie afectat de aceasta boala este intr-adevar foarte greu de inteles...
va doresc tot binele!
sa dea Domnul ca anul asta sa fie un al victoriei!!!!
aidaciolac spune:
Dragelor , mirul de la Sf Xenia , va incerca doroti_5 sa faca rost de el.
La John of God am incercat in primavara sa ajungem acolo dar nu ne-a primit pe motiv ca e prea slabita , am incercat sa ii dau si tratamentul trimis de acolo de monica-elizabet dar din pacate nu a avut nici un efect ... ca de altfel multe tratamente care le-am incercat.
alintato probabil ca Gia vede ceva si daca zice ca sunt uratenii ... , hm , daca ati vedea cum arata ... Kissy zice ca 'scarbe' ...
Gia si multa sanatate si tot ce iti doresti tu , esti buna de cinste azi , capricoarna ca husbantu meu
Kissyleatza este in continuare fara dureri , a si mancat ceva ieri , dar foarte putin , bine macar ca bea multe lichide. Tratamentele nu se impaca unele cu altele si pt ca doza de Tramadol este foarte mare avem sanse de vindecare doar de 50% ceea ce nu e rau deloc , dar daca nu era asa mare doza de Tramadol sansele erau peste 90% zic ei , iar daca ajungeam la morfina sansele erau 0%. Deci eu zic ca nu e rau nici asa , 50% e cumva ok , depinde in ce parte suntem ... Si pentru ca sta prea mult in pat trebuie sa chem un fizioterapeut ...
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Criss75 spune:
Aida, mult succes in continuare. 50% e ceva totusi, e o veste buna, zic eu. Ma bucur ca micuta nu mai are dureri, poate fi si asta un semn bun. Sunt cu gandul la voi si sper sa vii cu vesti si mai bune, sansele de vindecare sa creasca cu cel putin 10%/zi.
Criss si Alex (11.05.2003)
liana.berbec spune:
Aida,
Sunt offtopic. Tatal prietei mele nu se simte grozav si vrea sa incerce sa-i dea spanz (am inteles ca Emma e acum pe cura cu spanz). Vroiam sa intreb de la cine ati luat spanzul ca am inteles ca sunt mai multi care vad si mai multe forme (capsule, ceai...).
Ma bucur ca pitica Emma este putin mai bine.
Liana
aidaciolac spune:
liana sa va fie de folos
Eu nu stiu cum sa mai fac , deja ma gandesc serios cum sa ii reduc doza de Tramadol ... si trebuie sa imi fac curaj mai intai. Azi am fost la spital dupa tratament si hidratarea o poate face doar in spital , iar varsaturile sunt clar de la doza f mare de Tramal , terapeutul a zis ca sigur de la Tramal sunt varsaturile ca daca era de la spanz atunci crestea si tensiunea ...
Oof , sa ma impuste cineva , ca nu stiu cum sa fac ... daca as avea putin curaj
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andaluna spune:
draga Aida,
ti-am urmarit povestea: esti o femeie si o mama extraordinara-cuvintele sunt redundante si nu pot transporta si exprima admiratia pentru forta si curajul tau.
voi tine pentru voi postul Sfintei Rita-nimic mai usor decat asta pentru mine in contextul neputintei mele de-a va ajuta altfel.
Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe fata ta!
Andaluna
liana.berbec spune:
Aida,
Aduna tot curajul si redu doza de Tramadol ca sa maresti sansele de reusita ale tratamentului. S-ar putea sa ai surpriza ca nu mai sunt dureri. Oricum de marit la loc nu te opreste nimeni apoi sa o maresti daca vezi ca e cazul.
Am vorbit cu dl. Multumim mult de informatie. Ne punem si noi sperante mari in acest tratament.
Asteptam vesti bune.
iarina spune:
Aida, sigur vomita de la Tramadol? Pt.ca in Formula AS am citit cazul unui domn, cu tumoare pe creier, care din momentul in care a inceput cura cu spanz a inceput sa vomite si sa elimine raul. Ma rog, doar o teorie, nu te lua dupa mine. Insa daca n-are dureri, scade-i doza de Tramal, ca sa creasca efectul spanzului....daca efectul se mareste, ar trebui sa scada durerile nu?
si ai grijaa ce-i dai sa manance, da-i bitter suedez indulcit cu miere bio, multe sucuri de fructe si legume, mai ales sfecla rosie, si iti tinem pumnii.
sunteti extraordinari toti!
larissa_79 spune:
Aida, ti-am trimis un pm.
Iti trimit acum si cateva linkuri folositore:
http://www.crestinortodox.ro/Sfantul_Nectarie_vindecatorul_de_cancer-29-537.html
http://www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Nectarie_Taumaturgul-130-6391.html
http://www.formula-as.ro/2008/818/spiritualitate-39/minunile-sfantului-nectarie-9580
Rugandu-te Sfantului Nectarie, vindecatorul de cancer, acesta poate mijloci pentru tine si Emma in fata Bunului Dumnezeu!
Doamne ajuta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
a_alinta spune:
draga mea, absolut nimeni nu poate sti ce e in sufletul tau!!!
ne inchipuim doar si ne apuca plansul...
putere si vezi ca pistolul e la mine, adica nu ai nici o sansa de genul asta!....putere si incredere si vei vedea ca si imposibilul exista cateodata!!!
va tzuc!