Emma - continua lupta cu cancerul *8*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Doris multumim

MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Aida, ne gandim la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Va rog, sa-mi dati voie si mie sa plang...

pentru ca de abia cum pot...

pana acum am fost tare, chiar si in ajunul Craciunului,cand am vizitat-o si am vazut scarbele alea de tumori, care ar fi socat pe oricine...dar am fost tare...

acum insa, prin scris, m-am descarcat, m-am eliberat si am reusit sa pricep niste lucruri...neintelese pana acum, sau poate nu am vrut sa le inteleg...

Aida, sa ma ierti, daca vei citi aceste randuri,
insa sunt doar un om, cu slabiciunile mele...
Va iubesc enorm!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Doris, ce mesaj emotionant ai scris!
Felicitari pentru tot ce-ai facut pentru Emma si Aida, felicitari grupului de fete din Timisoara!
Eu sincer nu mai am cuvinte, am un nod in gat si plang...
Aida, sunt alaturi de voi, ma rog sa fii in continuare puternica. .

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Eu nu am nici un merit...
Fetele toate de la Impreuna Timisoara, au merite deosebite...insa!
Solidaritatea, omenia si prietenia adevarata, sunt caramizile temeliei puse la noi...
Aida e in familia noastra, deci pe maini bune si sigure, plus umerii toti, care stiu sa poarte poveri, fara sa carteasca...

asta da merit comun!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Doris, esti o prietena tare buna si un suflet mare. Aida, nu stiu ce sa spun si n-am cuvinte care sa mingiie o asemenea durere. Ma rog ca Emma sa nu mai sufere, sa nu mai aiba dureri si poate bunul Dumnezeu mai face o minune! Imi pare asa de rau ca nu pot ajuta cu nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.
Aida,

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

OF

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aida multumesc ...
Doris-Alina si ai scris adevarul,crud(orice adevar doare uneori)

Eu am cunoscut fetele de aceea vor fi vesnic in sufletul si gandurile mele;de aceea imi incep ziua aici pe forum cautand vesti despre ele.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Doris multumim de vesti si ca esti o prietena adevarata pentru Aida.

Stiu din familia mea ce inseamna acesta boala tampita si ma doare sufletul ca un copil trebuie sa treaca prin asta. Chiar ca viata mi se pare nedreapta!

Aida cred ca numai Dumnezeu stie ce e in sufletul tau si ma rog sa va dea putere sa treceti peste asta. Sunteti mereu in gandurile noastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Doris foarte emotionant mesajul tau. M-ai facut sa plang in siroaie si sa ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat 2 copii sanatosi. Mi-e draga Emma si urmaresc de multa vreme povestea ei, care nu vreau sa se termine... Doamne alina-i durerea Emmei si da-e putere si tarie parintilor.

Mergi la inceput