La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Roxanica,
M-am agndit la tine,dar am uitat sa scriu..iarta-ma..si ma bucur ca esti mai bine.
Ingerasa,
Tu ce mai faci?
Donia,
,da, aveam de gand sa mai pun ceva pe acolo,dar nu am mai apucat..m-ai prins.

Mersul la somn a devenit un calvar....desi pe fata lui se citeste clar oboseala ,nu vrea sa doarma si pace..se topaie prin pat,se ia la tranta cu "uciu panda",isi mai aduce aminte de cate ceva,incat dureaza si cate o ora jumatate adormitul...
Si la pranz nu ar fi o problema,..mai bag okiul intr-o carte,am mai multa energie...dar seara...vai mie..adoarme pe la 1 si dupa.Mie imi cad okii in gura,mai atipesc,ma mai trezesc..

Il mai pacalesc cu "hai sa vedem cine inkide mai mult okii" si, desi abia ma abtin sa nu rad cum strange el okii si ii mai deschide sa vada ce fac,mai adoarme..

cand il trezesc mai de dimineata, doarme mai mult la pranz si tot acolo ajungem..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica voiam sa ti zic o chestie dar n am mai apucat. de cand cu d, de cand ma gandesc mai mult la actiunile mele si incerc sa compar cu experiente similare din copilaria mea, am ajuns la concluzia ca parintii mei,pe care ii credeam perfecti, nu sunt chiar asa. si chiar daca directia a fost buna au fost o gramada de greseli pe drum. iar acum ajung sa le analizez lor relatia nu doar in raport cu mine si..ce sa zic..e greu. e greu pentru mine sa vad prima oara unele lucruri cu ale caror consecinte am trait. dar incerc sa vad partea buna a lucrurilor si sa incerc sa imbunatatesc relatia mea cu alex, sa remediez cumva problemele care, in timp, ar ajunge sa distruga mai mult decat sa uneasca. sfatul meu ar fi sa incerci sa vezi problemele din toae punctele de vedere (probabil, intr un fel sau altul, toata lumea are dreptate )

donia eu nu mai zis nimic de roxana ta, oricum sunt indragostita rau de voi

bei, daca ma mai luati cu rufele uitate in masina de spalat va dau afara . daca va spun ce am facut...o familie de idioti... toti am zis ca ieri era duminica asa ca noi am mai ramas la slatina iar alex...s-a intors in bucuresti. sambata!!!! am zis ca mor cand mi am dat seama :(( deci o rufa spalata de doua ori sau un iesit in chiloti din cabina sunt nimic pe langa maximul de idiotenie de inceput de an ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANI !
va doresc un an nou bun cu sanatate si bine !!

D

ps noi suntem cam anapoda, mama e iar in spital ... perfuzii si tot tacamul ! :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danita, multa sanatate mamei, sper sa vina acasa cat mai curand!

adinazot, ma tot uit la poze si nu ma lamuresc cu cine seamana Ale! Era tare dulce cu fas si in strampi ... ati iesit la artificii?

iulia-stefy, ce-a mai petrecut Stefy... si ce treboasa era, ba cu aspiratorul, ba cu uscatorul, ca un om mare tare draguta!

ah, Lavinia, am mai vazut si continuarea ce frumos picta... si apoi cu rucsacul si in short (chilotei?) calare pe cal Mai, cine-i fata aia frumoasa de pe la inceputul albumului?

Citat:
citat din mesajul lui dianocica
bei, daca ma mai luati cu rufele uitate in masina de spalat va dau afara . daca va spun ce am facut...o familie de idioti... toti am zis ca ieri era duminica asa ca noi am mai ramas la slatina iar alex...s-a intors in bucuresti. sambata!!!!

Eu astept cu mare interes episoadele urmatoare!!! Sa nu ne dezamagesti... dezamagiti!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana linistita.

Donia, multumim pentru aprecieri.

danita, multa sanatate mamei tale. Sa dea DD sa se faca bine repede.

Lavinia, si noi cu somnul cam... nu chiar asa greu, dar nu mai e ca inainte. O asez, spunem impreuna rugaciunea, acum mai mult ea si apoi se ridica ca vrea in brate... ca vrea nu stiu ce jucarie.... Noaptea asta, s-a trzit pe la 3 ca ea vrea in brate. O chinuie si maselele. In prima zi din an am descoperit ca avea un colt... mare deja iesit. Dar nu a facut asa cum facea la canini. Daca nu am stiut ca a iesit. Insa noaptea mai plange. Si de obicei, ca se dezveleste si nu se poate inveli singura, sau nu se gandeste, asa adormita s-o faca, ca inainte de a adormi isi trage patura pe ea.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

..gandindu-ma la Roxanica..

Cele mai crunte lovituri sunt cele care te prind cu garda jos.. adica stai linistit, relaxat, nimic nu pare sa tulbure pacea din jur.. cand, deodata, jap-jap vine lovitura. Iti ia mult timp doar sa te dezmeticesti, sa intelegi ce se intampla, ce ti se intampla. Nu-ti vine sa crezi ca ca s-a intamplat asta, sau ca X (ti-)a facut asta! Sentimentul de soc e teribil. Si dezamagirea este imensa. Si sentimentul de frustrare.. ca de la binele (care era, sau care credeai tu ca era) ai ajuns la rau.

Plange, urla, jeleste-te, da cu pumnul in perete.. o zi, doua, trei.. apoi spala-te bine cu apa rece pe fata, da-ti cu crema grasa/hidratanta si ia-ti copilul si/sau barbatul la o plimbare pe coclauri.

Si vorbeste.. povesteste. Am citit pe undeva.. ca, cu cat mai des povestesti acel lucru rau.. cu atat scade in intensitate.. isi pierde din putere la fiecare repetare.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani! Un an nou fericit si plin de impliniri!

Sunt din nou la munca, dupa o vacanta minunata, dar scurta, ca toate vacantele :).

Cu scuze pentru intarziere:

Tudor
Sofia
Shoshika, Aelita, sa va traiasca puiutii!

Anateo

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

LA MULTI ANI!!! Sa aveti un an nou plin de bucurii si multe impliniri!!!

TUDOR

SOFIA

ANATEO

Fetele care sunteti la servici - multa putere de munca - dar haideti totusi la o cafea ca azi nimeni nu lucreaza

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buna dimineata si la multi ani!

mi-a fost dor de voi, v-am citit dintr-o suflare, de acasa n-am citit de zile bune, nici nu mai stiu cand am intrat ultima oara :)

sarbatorile acasa, minunat, dupa 3 ani de sarbatori nereusite am avut in sfarsit bucuria unor sarbatori normale, placute, alaturi de cei dragi revelionul la un baruletz aflat la 5 minute de casa noastra, cu niste prieteni. primul revelion departe de spitale in ultimii 3 ani Doamne, cat de putin am avut nevoie sa fiu fericita!

sunt putin racita acum, zilele trecute a fost rau de tot, ca de fiecare data... cu dureri musculare, ameteala extrema, stare gripala care m-a tinut la pat. si... am avut timp sa ma gandesc la viata mea, la cei dragi mie, la ce trebuie sa fac zi de zi si la ce mi-ar place de fapt sa fac... si am scris despre mine, despre ce ma consuma si despre ce-mi doresc. am scris mult...
mi-am facut un wish-list pt 2009. si mi-am deschis un bucket-list pt viata.

wish-list-ul cuprinde lucruri pe care am decis ca le voi face in 2009. de exemplu sa ma las de fumat, sa ma duc la un curs de dansuri de societate sau sa-mi cumpar eliptica pt acasa

bucket list-ul este ceva mai special. lucruri pe care vreau sa le fac/sa le vad in viata. de exemplu sa invat sa fac scufundari, sa invat sa schiez, sa invat sa joc tenis de camp. in 2009 nu va fi timp pt astea, dar intr-o buna zi le voi face.
va recomand din suflet sa vedeti filmul "The bucket list". pe langa faptul ca joaca fenomenal 2 mari actori, jack nicholson si morgan freeman, am trecut de la plans extrem la euforie si mi-am schimbat mult perceptia asupra unor lucruri. merita vazut in liniste si singuratate.

va doresc sanatate si un an linistit.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Danita, multa sanatate mamei tale!

Lavinia, dar daca-l scoti putin la plimbare inainte de culcare, nu adoarme mai usor?
Ieri am fost in Herastrau cu Manu si Luca. A dormit Victorila dupa plimbare, neintors.

Lacramioara, frumoasa foc Stefy, ca de obicei! Si-mi place tare, tare cu codite! Ce dansatoare!

Adinazot, Ale e tare frumoasa si delicata! A rezistat pana la 1? Mai mult ca noi care am cedat la 12.30 (Victorila pe la 9.30) :).

Porumbita, sunteti o familie reusita! Ti-am admirat baietii! Succes in tot ceea ce ti-ai propus anul acesta!

Dianocica, felicitari si succes! Imi place mult site-ul, e foarte elegant. Sper sa apelez la el in curand (nu, nu, nici un bursuc nou, poate un/o verisor/oara).
d ce mai face?

Donia, e minunata Roxana. Are doar sapte ani? Felicitari pentru modul in care ii cresti!
Si sunt atat de frumosi amandoi! E scump foc Cristi in rochita de Alba ca Zapada! Si bradul l-ati impodobit foarte frumos! O sa pun si eu poze cu Thomas :)
Si ce de zapada! Of! Nu cred ca Victor va vedea zapada iarna asta! Pe fete le vom duce la schi, dar pe Tito...
Casuta de turta dulce e facuta de tine? Totul la superlativ la voi!
Roxana va pregatit cadouri!!!! Nu mai am cuvinte!

Danutz, foarte sexi de Revelion! Rares e asa vesel in poze! O mandrete de baiat!
Mi-a placut si tortul!

Dandusa te citesc cu multa placere! Multa putere sa-ti cresti copiii asa cum doresti, sa reusesti sa te imparti intre ei astfel incat nici unul sa nu se simta neglijat!
Tin pumnii ca salonul sa devina realitate cat mai curand!
Am vazut pozele! Chiar esti stralucitoare! Crinuta si Raducu sunt superbi!

Flore, sunteti frumosi, frumosi! Mult succes cu mutarea la casa noua! Ati inceput anul distrandu-va, s-o tineti asa mereu!

Shoshika mult succes lui Tudor la cresa si tie la serviciu!
Ti-am admirat pozele! Ai un baiat mare si frumos! Se vede ca ati petrecut bine de ziua lui Tudor!

Saryta, sunt superbe fetele tale! Toni s-a speriat de Mos?
Mi-a placut mult poza cu vascul! :)

Roxanica, imi pare rau ca esti suparata! Sper, din tot sufletul, sa se rezolve toate!

Ruxandra, deci ati scapat de varicela! cum a fost la munte? Sau inca nu v-ati intors?
Si noi am adormit devreme de Revelion. Dar am reusit sa ne aranjam, parfumam cu totii :). Apoi ne-am asezat la masa, in 5 :). Pe la 9.30 nu se mai intelegea nimeni cu Tito, deci "datele" (laptele) si la culcare. Fetele au rezistat la fel de mult ca si noi. Am iesit in curte dupa miezul noptii si am vazut artificiile din vecini. Apoi in pat la nani :).

Asiza la multi ani mamei si surioarei!
Si noi l-am pupacit pe Victor cand am urcat la culcare, dar nu s-a trezit! Era frant :).

Monicabb, felicitari pentru micuta crestina! Ai baiat mare: a petrecut Revelionul cu prietenul lui! :)

Mai citesc si revin! Mi-a fost dor de voi!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput